i'm sorry for blaming you, for everything i just coulden't do, i hurt myself, by hurting you.

tisdag vakna efter tolv halv sov till 1 å såg ett avsnitt Lworld sen for jag med syster till staden köpte lite grejs de blir nog gint å lånade hem skidkläder men alla tyckte jag såg ut som en tant i jackan :( den är jätte fin å skön tycker jag men icket dom pottskallarna jag bor med! sen så va de att jobba på hockeyn de va segt för jag va så trött efter de gick jag hem å låg på köksgolvet ett tag min rygg den är fucked up. alex henke å hg kom vi såg film på kjells nya tv som han är så nöjd över! hg gick å la sig innan drummlarna gick sen så for dom då gick jag också å sussade.


for some reason i can't explaine.

i'm sick of playing this game.

monday steg upp kvart över 9 och for till storheden med mor min, de sög anus för dom hade inte ett skvatt! de var irriterande faktiskt men v fick iallafall bort handling till hela familjen. sen så for vi hem jag platta håret och for in till stan med ebba :) men hon fick psykbryt och for hem, så då va sara och sandra kvar som tur var. å de va ett evigt helvete på stan, kevin robin å alice är i shopping men fan heller att jag köa för det men jag måste ju erkänna att robin är snygg. jag köpte i vilket fall som helst två tröjor på stan och örhängen :) nu när jag är hemma så måste jag gö mat åt mig syster och jonte och de brukar inte gå så bra när jag gör mat.. mamma å kjell gör egen bara därför. så va berädd på att dra till grillen sistha å jonte! nä men hurrni de ska bli så gott :) haha sen vet jag inte riktigt vad som sker faktiskt, ska kirra maten nu. puss!and pretty soon you will see tears in my eye's.


love kills slowly.

söndag mamma väckte mig där vid 1 så klädde jag mig åså for vi in till staden köpte en tshirt och en älva till ebba :) å justfan en tungstav blidde de också. sen gick vi till ok för där va resten av patrasket och fixa i mamma och mjälls bil när vi kommer så ser vi hur dom kommer utrullandes med den, hahha. sen for vi hem jag såg L world, efter de vidare till ebba som fyller år idag så grattis till ebba min älskade lilla nästan 94a :)<3 vi vandra upp till sandra sen for vi på bio å såg vi hade iallafall tur med vädret igen, hah den va så klockren hela filmen! hahha vi skrattade väldans mycket. så om ni ska på bio se den, lätt värt de!! yesman suger ! nu ska jag vänta på att syster kommer hem så jag får nästa skiva av L world :)har blitt helt nerd och kär i shane ;o wannabe bäver syster nu men de är på santnu är de som att vi inte existerar i varandras verklighet..

words can't tell how much i hate you now.

jag blir så deprimerad hur alla kan vara så sjuka i huvudet. de känns verkligen bara som att jag är ett offer som inte passar in med er men de gör jag ju inte heller eftersom de är så svårt att hälsa. jag förstår ingenting längre och jag vet inte om jag vill nu mera. jag hinner verkligen inte med i alla förändrigar och annat jag är bara jag vet inte.. tänk att ett så litet ord är svårt att säga. de är bara djupt deprimerande.


jag vill bara bort från verkligheten och hitta ingenstans.

kusin is in tha mf house!

´nå tjenna potthuvun, här sitter kusin o jaa, kollar på min kusin haha låter lågiskt, hon har beslutsångest o vad hon ska ta på sig över  småtissarna, lr justja, tvärtom.. vi ska till stan snart o handla, för det blev det inte till att göra igår, då var vi på stan o de var så otroligt mycke folk så jag o emma orkade fan inte gå, vi skulle gå på gina, men de var ju tamefan omöjligt, träffade några som hade köat i typ 40 minuter ;oo förstår ni då? haha, vi var inte i stan länge, vi åkte ner till hockeyn sen o jobba, biljetterna både stå och sitt var slutsålda, så de var extremt mycket folk. efter hockeyn for vi på kvantum sen hit till emmsie, så kom henke o äälex, vi kolla film o chilla, irriterade emma så hon blev gaanska gaalen haha  myycket bra!!=) dom åkte hem vid tre då slängde vi ut dom, och nu är dom inne i stan och väntar på oss =) så fort emma blir klar sticker vi. men har inte så mycket mer att säga, förutom att de är en otroligt rolig dag, verkar inte vara riktigt min dag och jag o emma har en HATDAG, och jag önskar inget hellre än att emma ska faila i stan fan vad underbart, pricken över iet. men vi hörs loosers, pusshej.

eemiliajakobsson.blogg.se


all i want for christmas is you.

julafton idag då, mamma väckte mig inte sådär graciöst då skulle vi i allafall till raina på frukost jag for dit i fin kostym, långkallsonger och sovtröja, fan va nice de va. sedan hem och duscha så for vi vidare till mormor de var mysigt och fina julklappar, tack för alla klappar släkt och vänner :) <3 nu ska vi lira abba singstar eller se en annan del av köping. haha.
glömde att efter ängesbyn så for vi till hertsön till mattias och veronica å träffa alla barn å lira gh å wii :) nå ni syster ska ha datorn gor ju med er. :)


we miss you.

jag kan och vill inte förstå vad som hänt.
vi umgicks inte nu men förr var de nån gång.
åh, du hade ett långt liv framför dig. <3


vila i frid denise.
<3

time wont heal a thing.

söndag jobba först på hockeyn sen va ja degklump å dog ett tag. nä men bara kändelugnet. så kom alex sen kusin så gick vi till kvantum å kirra massa så gick vi till pappa å där va de grisigt. jamen i allafall så vare ju höjdar vak på g. henke svek oss petter vet jag inte va han yra så dom lana ist. såg massa filmer å lira nå spel å gick ut å gick, fet failen för mig drog jordens halk. är lite blå här och var. iallafall så sov vi en timme eller nått där vid 8 på morgonen sen for vi till kvantum och köpte hårfärg så fick alex håret färgat. tillbaka å färga så såg vi hem till midgård sen for alex jag städa undan emilia nötte dator sen vart de stan en sväng jobbigt mycket folk vill bara dö. när jag kom hem så dog jag å somna sen väckte dom mig näre va middag så gick jag upp å sen sov jag igen de va sköönt. så kom alex och emilia så for vi och såg yes man på bio och de var så irriterande att de va nå idoter som va tvungen att sitta just framför oss så man inte kunde ha uppe fötterna. den var konstig å sen vandra vi hem och jag är tagg på att sova. har en skräckinjagande dag på stan imorn.


together as one, together as two.

no one can replace you..

nu går allt utför, de tar sig aldrig mot nått slut.
ni har till och med fått mig rädd för mig själv..
eran teater orkar jag inte längre med, ni kommer aldrig
nånsin förstå hur jag mår..

you know that i can use sombody, sombody like you.

lördag lördag, iallafall så har vi lov och de känns inte så. jag vakna där vid 10 och de va grymt jobbigt. låg i varjefall i soffan nån timme då å väntade på mamma som hade terror me telefonon hon prata fan in telefon till 2 sen 11  jag var så arg. hann få mig ett litet psykbryt innan jag for hemifrån de hela börja med varför ine mamma kunde ge mig rakt hår och att en lösnagel ramla av, rackel säger jag bara rackel!! satt me skiten i två timmar. mit psyke de brister men de vet jag jag ju dock vem jag fått de av.  jamen i allfall så for jag in till stan och de  blidde inte bättre för det, ojojojojoj. jag vart manglad för de verkar va svårt att se långa människor. jag har kommit fram hur hatisk jag kan vara också, de är fan inte lätt.
fick nån fin kommentar där på blågåsen. sen for vi hem å de var underbart att kommsa hem faktiskt :) sedan så blir de innebandy med miffon<3<3 jag säger bara omg, real mf G's! och att dom här helvetes naglarna fastnar i tangenterna. ne jag känner att de är gay, trots att mina egna brukar vara nästan lika långa ääh. jag hatar naglar jag hatar nagellack allt efter dedär helvetes arbetet!!!! och nu när jag tänker efter litegrann så känner jag mig arg på pappa. de hör till vanligheten. jag villl bara känna hat men jag kan inte annat än att älska er.jag vill höra en saga, jag vill tro på ditt ord, jag vill andas din luft
och jag vill finnas där för dig när du faller, i fallet och fånga upp dig..

no pain, no game.

fredag jag missa bussen kom lite sent till redovisningarna sen så hade vi projekt och företagande. hade  nån frågatväling sen slutade vi,och jag frittz andre och jonas va hyper, och sen  när firttz for på begravning så fick jag va damig me dom idioterna själv, psykjonas och särandre hyperfrida och mongoemma. kan de bli bättre, nat! jamen iallafall sen var jag på stan och gick med mamma å hg å åt sen vandra jag med mamma sedan med andre och slutligen med abbe och hugo, små sötnosar som köpte julklappar till my och lollo å dom andra. sen for jag hem å sov ett tag så åt vi middag sen for jag och syster till åhlens, pappa skjutsa oss och vi börja bråka som alltid typ. de kändes svin skönt å ba gapa ut allt. haha så köpte vi julklapp till kjell, alla avsnitt av en annan del av köping! så köpte vi nå fotvård till pappa, djungeldoktorn själv. och lösnagel grejjs som linnea gjorde på mig och de tog två timmar men alex och henke kom å va sällskap sen så de va lungt. sen mötte vi kusin och petter gick och hyrde förortsungar å såg hos henke :) efter å vart vi hyper typ förutom emilia å henke som va deg så kom joppan å hooka oss så va jag med henne till 3 typ sen hem å sov, och de va gode nice! lördag nu, vakna svintidigt å degar än i soffan, puss!


tell me when our story ends.

swing life away.


släkten är värst, jag älskar er!


torsdag men de kändes så verkligt att de var fredag men icket sa nicket. de va då banne mig torsdag jag kände ingen ork. jamen i allafall så var de matte sen de vanliga 3 timmarshålet,de suger satt och prata med strand i två timmar typ, leon me å frida kom då och då haha. jamen de va trevlans där vid 12 så hade vi svenska och de vara bara film så vi fick gå så satt jag och andre och väntade på frida som hade näthandel lyssna på ful musik å dega sönder. hahah å idag så fick jag kaviar i käften fan va vidirgt de var jag ville spy allvarligt usch. jah då, massa flum också haha. och jag har kommit fram till att jag är en väldigt trött person av mig =p anteckna de och restan av min dag i erat rosa ponnyblock. efter skolan så for jag och frida till mig å forsatte allt degande såg can't buy me love, älskar den filmen! sen så keka vi och for vidare mot stan frida skulle hem å jag till ebba för de vart förväxling mellan julklapparna. sen ska jag bara till lägga att sillisarna är så skön, lilla gumman! haha <3 ne ska skriva lite produkt nu. puss!are we getting closer or just more lost?

forever yours, forever ours.

7 dagar kvar till julafton onsdag idag alltså, men kändes verkligen som att de var torsdag idag =( vart helt chockad när jag kom till skolan å de va turism. nå men vi hade föreläsning, ganska chill frida var hyper så jag blidde också det, nedrans frittz men de va bra för jag har saknat dig när du int har varit nått i skolan förns idag =0 frida de var skönt att ha dig där <3 jamen i allfall så var de en väldigt härlig dag hade typ en lektion så de va mys, plus att jag ligger bra till i svenska och engelska =) efter skolan så gick jag på stan ett tag med frida å andre så träffa vi elias så gick han också med oss sen splittrades vi alla mongon förutom jag å frida som gick å prova klänningar men jag kan inte ha nån, ingen går upp över brösten. inte chill. sen så tog jag bussen hem och gick ner till cooparena å jobbade med mor min, invigning D-hallen. jag brände mig på kaffet, satan va ont de gjorde, diversebrännskada! sen så fick vi stå i dhallen å de va ju jätte varmt och mysigt verkligen inte, huvva va kallt de var.  sen så diska vi undan och gick hem i stormen de gick ju fint haha. man höll ju på att dra nån halk men jag klara mig otroligt nog! mamma med men hon va då mer nära än mig, de kändes brabrabra. ajja jag är i allafall meister på att sätta varmkorvenn i brödet! deheni nä nu ska jag krypa ner i min koj med massa täcken och lite film eller television. ska bara säga att de var nå lulehockey spelare där :) godnatt och puss idag.i never thougt it end this way, fall in your love truck..

i have a feeling, you don't have the words.


antdreee


idag så slutade vi där kring tio då gick jag lilleskutt och andre mot staden och andre gjorde hål i sina öron och de var fint :) sen for rebecka hem och jag å andre vandra vidare. sen for jag hem en sväng och vidare upp till joppaan. vi gick till ica med knäpp sorken och köpte grejer till tacosen. så lagade vi och fixa allt så kom ebbzorce hon åt å sne gick hon å la sig å sov när hon vakna så skulle hon hem ;p trevlig flicka idag ne men jag va också trött höll mig verkligen för att icket somna. ja men i allafall så skulle vi se arn så såg vi halva å dvdn va psyk så mer gick de icket men tomten är far till alla barn funka så då såg vi den. hahha hjälp! nu har jag precis duschat och ser titanic, ska nog gå mot sängen snart å sussilulla. extra mys extra trött. nå väl joppan å eppa e pra <3 godnatt och inget puss idag. måste bara säga också att frida din slaka brunstiga babian kom till skolan !! :(<3de finns så mycket jag vill säga men så lite jag får sagt..

so fine this day, all your problems gone away but tomorrow when you wake up all your problems are back to stay.
måndag,sovmorgon till 08.55 tack för det. men mer hade de ju gärna kunnat vara. då ahde vi två lektioner så gick jag marri och andre och åt. sedan så gick ja å rebecka tillbaka till datan och gjorde ett läxförhör sen fick vi sluta :) så gick jag på stan med elias ett tag så ko andre också så for jag till min älskade ebba och vi såg narnia men jag somnade å vakna när peter kom hem och fes ;o sen for vi till mig och såg micke och molle jag grät jätte mycket, den är så hemsk :( men jag älskar och hatar den på samma sätt. fan jag ser bara på disney filmer. sen så såg vi peterpan2 då somna emma igen så for ebba hem, saknar henne redan och nu är ja jätte pigg :( ska bara säga de att jag älskar disney filmer.


my war is hell..

i got use to not feeling much.


deprimerande att de inte är andraavenyn idag.. :'( jag deppar för de är
juluppehåll en hel månad, åååååååååååååååhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


söndag, vakna av kjells röst och då ville jag dö där kring 11 så jag gick till deras sovrum efter ett tag å somna igen :) så väckte mamma mig halv2 jag hade nog kunnat sova till imorn. iallafall så for jag till hg och hjälpte henne med ett pepparkakshus å vi faila, eller jag ;o haha så råka hg bränna mig me sockert d svider än ;o sen kom mamma och kjell å hämta mig så for jag hem och gjorde middag och nu ska jag snart möta hg så ska hon sussa hära. och jag vill bara bryta ihop för att de är uppehåll i andraavenyn i en hel månad, helvete också va helt taggad för att se de :( skulle kuna mröda för att få se de !!!!!!don't look back cause i am crying..

staffan han är bäng och dum, han har ju ingen hjärna.


"marre kan ju kvala in på gruppboendet mitt emot med dendär bilden! hon va ju snygg!"
- tomme ;p

mamma väckte mig vid sju så kom hon och såg luciorna med mamma men jag spg lucian fort sen somna jag om igen så steg jag upp efter 8 och lussae för linnea. de finaste lusse tåg som finns vil jag lova er! sen så så lussade vi även för kjell, och nu har de varit massa folk här. wilma och agnes dom är så sjukt söta :) åhh jag vill dö nöstan herregud va söta dom är och nu blir de fiskedamm för dom, åh så söta kan inte sluta titta på dom!!  snart komme väl mormor å morfar med packet, <3


i can't live without you stupid love..

tell my love i'm leaving.

fredag lusse grej på skulan, jag å lollo satt å garva hur mycket som helst herregud vad fula dumstrutar alla hade :) jamen de va fint iallafall. sedan hade emma lilla prov, tror de gick bra faktiskt men man vet ju aldrig .. efter skolan så gick jag å lollo på stan en sväng, mys köpte nå trosor. så när hg slutade så for hon och jag till henne och gjorde tomatsoppa sen somna vi drygt 4 timmar så gick vi till mig och såg idol med mammsen. de var en skön dag och de va risigt och mysigt.. jag hann bli snöblind till och med.

you are my heaven.

kusin och sillisarna kom hit å mös med mig, vi såg på fucking åmål och emma somnade igen ;o så vakna jag upp precis i min å kusins scen haha ;) de va mys att ni kommsade förbi så fick jag en paus i plugget. sillisarna å kusin haha vi är ett fint mongogäng. vi har iaf myst massa och flummat på, och sillisarna har aldirg sett fucking åmål förr, imba! därför såg vi den. puss på kusin och sillisarna. nä nu ska jag dricka mitt te så ska jag fortsätta med att plugga mera.. och dedär med mina rosamoln grejer de va visst biverkingar fårn p-pillerna. nå ni ska läsa på nu och de känns fan som att ikväll kommer jag inte kunna somna för jag har somnat för många gånger idag ;o


vi ses i sommar..   sure thing, eller så inte.


welcome to my freakshow.imorse var jag väl hyfsatpigg, i vanlig ordning så kommer jag och syster sist till bussen men den stannar alltid framme vid oss, de är faktiskt ganska så skönt! å rätt åt alla som stått och väntat =) matte, nu har vi börjat med ekvationer, kul jul.. jag suger på de och hatar de så nej tack.  på svenskan så somnade emma. sen va frida nere hos skolsystern så satt jag där å vänta å somna igen ;s de va ensåndär huvudverkig dag jag var och sväva på mina rosa moln igen. ;s verkligenheten försvann igen min skalle lider ju av nått. efter skolan så gjorde jag pluggfrågor har prov imorn. inte heller kul men sovmorgon till 8.45 däremot.. lucia grej känns som att de kommer suga de också. å ihelgen va kommer mer att hända, ingenting alls typ mer än att världens bästa syster fyller 18 på lördag =) jamen iallafall så ska jag vara frän och gå nu. känner inte för nått puss idag.de finns inget som pirrar så mycket i magen än när jag ser dig..


som ett nystan utan garn, som en leksak utan barn. de skulle jag va utan dig, ingenting utan dig. som en bokstav utan bok, som en tågvagn utan lok, de skulle jag va utan dig, ingenting utan dig.
Du är där när jag behöver dig, du glömmer dina egna bekymmer.
Du är min tillflykt och klippa, med dig känner jag mig trygg.
Kanske borde jag berätta för dig oftare hur mycket jag uppskattar dig,
men du är den jag älskar. du är ljuset i mitt liv. mamma jag älskar dig.


nothing can change what you mean to me.

gick till gården och gjorde svenskan med joppan, så vart de folksamling å så bra som emma är på svenska ungefär hälften blidde fel =( ja men iallafall nu är de klart och rätt. tack för hjälpen joppan! :)<3 de vart massa te som alltid sedan så fick jag massera somvanligt, joppan är tradition men när de blir micke också känns de överkurs i mina små korvar. men somsagt var joppan är först i kön, mjäehhe. just deja min syster sa också de att jag har börjat bli mer och mer fjortis, voivoi. nåväl hittar inte min produkt och företagande bok så imorgon på hålet så ska emma va einstein och göra dom. jag ah rkommit på vad jag ska ge till ebba i födelsedagspresent nu. nåväl jag vill få mina pengar nunununu. vill köpa mera julklappar. jag vill rensa min garderob också verkligen, ska ta mig an det med luckyclosette med andra ord mamma. åhå jag hitta min bok nu =D hahhaha, brao emma kan börja lite nu å fortsätta imorn. herregud de är ju sjukt hur dålig jag är på att hitta saker, jag är fan virrigare än allt. ska attackera lite uppgifter nu, puss!


it's easyer to live alone..

october took me by suprise.


mitt hönshus.<3     bryllo flytta in, höna saknar dig.


imorse var jag en död fisk vill jag lova, mamma kom hem å väckte och gjorde frukost så fick jag kramp i magen och sen så skjutsa mamma mig :) då var de då turism å vi måste redovisa vårat arbete å de går fan inte , jag vågar inte.  så antigen så får jag ig i just de i turismen men ska försöka nästa gång men de känns som att jag får rena panikbryts. så vare de orginella hålet på onsdagar som emma hatar. väntade på frida sen gick vi till mat och prat =) sedan köpte emma en mössa och så gick vi till svenskan/engelskan vi hade glosor sen så  skulle vi skriva brev å de va faktiskt roligt tcker jag så har vi fått en text som vi ska översätta till svenska, om man vill. men jag ska nog göra den, de känns kul. sen på svenskan så sa han att vi har prov imorn alla protestera så vi fick en hemuppgift.. man kan väl inte komma en dag innan å säga att nu har vi prov på dehär imorn. och lasrs får inte vara kvar som lärare, jag gillar lars =( de va en sorglig historia! sedan så gick jag å frittz på staden ett tag jag var på hägglunds å provade skidkläder å jag minns inte va dhon hette men hon är så snäll och hjälper mig alltid. haha alla känner igen mig där, eller snarare pappa typ. men hon förstår mig väldigt mycket bättre än pappa, tack ochlov!  på bussen så fick jag ett till psykbryt och börja lipa. när jag kom hem så kasta jag mig i sängen och såg på diesel råttor och sjömansmöss, har sett alla avsnitt nu inge kul alls, måste seklart alla till jul =(  så måste jag göra en ny önskelista. nu ska jag upp till gården så ska joppan få hjälpa mig att göra min svenska grammatik. jag har glömt att skriva hur trög jag varit idag, jag har varit helt off från omvärlden typ, snubblat på allt varit som ett riktigt ufo frida har pratat med mig hela dagen men inget har kopplas till min hjärna ;o jag blir virrigare och virrigare för vardag som går, jag ska flytta till mitt hönshus. helheten jag ska sluta med att jag överlever inte om jag inte får se dig snart :( mitt hjärta kommer brista av köld och ensamhet!i have to find you, tell you i need you, tell you i love you..


everyday feels more like a year.

de finns ingen ork för skrivande idag, bara att frida gick vilse i skolan och att jag är jätte trött, godnatt..


would you dance if i ask you to dance?
mamma påminde mig just om att jag har mitt inriktningsval imorgon, jag har fan ingen aning vad jag ska ta nu börjar jag fundera över det =( turism då äre de att jag hatar so och jag vet inte om jag vil bli nått inom de . och handels då är de de att jag blandar ihop alla böghandelsämnen. fasen också jag får ångest över skiten nu, vi får väl se hur jag gör känns som att jag behöver mer tid att tänka.. nu ska jag fortsätta mysa i sängen och se dieslråttor och sjömansmöss<3 love it! och jag saknar mina hoppgrodor =( de är tomt utan er nu.cry me a river and see if i care.


tiden för oss närmare varandra, vi finns på samma jord.nu är jag hemma från byn och de är hejdundrans skönt kan jag tala om elin har pratat sen i torsdags! idag så var de bara elin som var ledig från dagis, sanna var på skolan å mamma var å jobba. mormor va med oss ett tag sen gick hon hem, jag och elin hann se några filmer som tur var så fick jag välja alla, de blidde ariel2 skönheten och odjuret och slutligen tarzan :) där emellan så var vi hos mormor och åt lunch också. de är ett under att elin har haft ro att se alla filmer faktiskt! sanna kom hem där vid halv2 men hon satt sig och spela littlepetshop direkt. jag å hoppgordan mös på drack varmchoklad å sånt.  sen vid 6 så kom ante och pernilla hem, vilken fröjd att få fara känner jag men jag saknar er hoppgrodor, de kommer va tomt nu :( imorn är de skola och efter de hockey har massa i skolan också vet inte hur jag ska hinna allt, jag behöver plugga och jag behöver pengar, äh jag får göra mitt bästa. nu ska jag duscha och sånt, puss! by the way så har jag blädigt näsblod imorse :(smile like you mean it..


if you fall i'll be catch you i'll be waiting, time after time.

nu väntar jag på mor min så vi kan se avanyn men icket ;oantingen så har hon somnat med sanna och elin eller så somnar aldrig dom =( jag får panik utbryt och vill se juuu!!! dedär programet har jag fäst mig vid så mycket så jag vet fan inte ;o vill bara se de hela tiden! har önskat mig alla avsnitt i julklapp :D hahah. mamma kom nu =(


everyday i think of you..


many years have past.

hur de än är så går de alltid fler tåg.
kusin you know what i mean!


fields of gold.


järnverketsdag 08 :) scary dedär va, huvvaligen.


idag så vakna jag av sanna och elisn springande och skrikande igen helvete de är tungt! då skulle som på teknikenshus med linnea och jonte, skönt. då somna jag om men då ringde pappa och gnällde om nått brev som han fått. jag har klätt mig nyss och kände verkligen hur jobbigt de var jag skulle vilja ha pyamas heladagen :( jag är jätte trött och min skalle är så slut så de finns inge slut :( huvudverk som alltid. ska till ängesbyn snart och sovadära de känns fan skönt, de finns inga hoppgroder som er sanna och elin, jag älskar er! trots att man blir brutalt mördat psykist och fysiskt <3 jag e trött å nu ska jag se om de är nått speciellt jag behöver med mig, inte för att de äre men i allafall. aja nu ska vi fara, puss!


kom ihåg mig då..


i see bad moon rising, i see trouble on the way.
gtlördag vakna halv nio och kunde inte somna om för då vakna sanna men hon gick till mamma och elin men de hjälpte in så mycket dom kom in och hämtade min choklad kalender och skrek hur mycket som helst herregud jag vill dö ett atg var så förbannat trött.. låg kvar å hav sov till 10 typ sen for vi till järnverketsdag, gjorde massa gejer senså pkte vi häst å vagn, de va lite läskigt ¨de är såhär att jag ahr blitt elit på lotterier ;O pepparpeppar ta i trä!!!! vann en gran å nå mer, granen var faktiskt fin en slivrig som står i mitt rum bra jobb emma! sen for vi till kavrre å kirra godis till ikväll. när vi kom hem sanna har suttit och spelat my little petshop sendess, jag lägger upp nån bild när hon har spelat klar kan bara föra över till den datorn you know. hhahaa juustfan jag vann på chokladhjulet också, jätta brrrrooa! ( ica reklamen ) jag har precis volymat hret med volymboostern jag ser ut som de troll jag egentligen är fast med rakt hår. ska berätta att jag älkar fåret i tele2 reklamerna! it feels like i dident fit in so i left, seeya! i just hade to go find, myself. seeya! haha så jävla skön mjäbäähhh! förövrigt så sitter jag och lyssnar på creedence clearwater revival. chill om nått, hitta nå filmer på datorn men de gick inte att spela upp dom tyvärr. nå niiii nu ska jag gå och se en film :)


slow dancing in a burning room..

kung fu fighting, the mighty comes fast and lightly.
vakna upp flera gånger undernatten, sanna låg som en klöv över mig me fötterna mot väggen. haha lillsnuttan! sen steg jag upp där vid sju och fixa mig lite har haft smink idag faktiskt ;p sen så på lektionen vi hade så skulle jag lämna in mitt jävla projekt men inte de gick inte att öppna jävla skit ! så då tog frida datorn å gjorde sitt så somnade jag, hade så ont i skallen så de svarta för ögonen och de kändes som jag for runt och gled på moln. helt läskigt kändes verkligen som jag bara försvann va helt borta å flög på rosa moln ;o haha kul ! när jag kom hem från skuulan så såg vi kung fu panda.och nysss lät elin som en brustig kamel blandat med en gordbas helvete hur hon lät har skrattat hur länge som helst nu kan inte sluta tänka på de, börjar bara tänka på frittz! hahaha.nu bygger pucko unasrna ett bo till sina littlepetshop gossedjur under en barstol! haha klyftigt där.. nå nii snart är de väl krubb sen får vi se vad som blir är ganska så trött så vet inte om jag orkar riktigt nått. aija vi ser ju kanske skriver sen.på rosa moln svävar jag omkring och jag njuter av alla vackra ting.

don't you cry tonight.

isch fy och blä vad jobbigt de var att ta sig upp imorse. men de blev som de blev jag steg upp tog min lilla fula grej som jag drickee varje morgon och en huvudverkstablett. egenltigen så okrar jag inte med denhär huvudverken mera.  iallafall så vare matte de gick brao sen hade vi vårat underbara hål som alla andra torsdagar och onsdagar. gick i allafall till bibvlan och skrev en bokredovisning sen till dagobert me lilleskutt =p på svenskan så redovisade jag skiten för frittz skutt och lars. de gick inte bra kan inte sitta å berätta såntdära.. de är ju iallafall gjort nu. snart ska jag upp till joppan och göra pepparkakor. sen till gården coh färga lillemmas hår. så kommer sanna och elin om en timme typ, de är för mycket nu och skolan allt, jag går snart i en personlig kris och knallar rakt in i en vägg. så var jag dessutom hos tandläkarn idagjag var jätte rädd och tårögd skaka när dom gjorde all skit och mamma vägra följa mig de va första gången jag va helt själv hos käftis. hatar de. dom va ändå rätt gulliga dom märkte också att jag va nådigt rädd, dom sa nått men minns inte.  känner att jag inte orkar vara trevlig med nån på msn så jag är inte ens inloggad. de ända posetiva idag de är att jag har köpt en julklapp till frittz. jag är inte alls på humör jag vill bara jag vet inte vad jag vill. känner bara depp. hatar allt just nu. ska ta en huvudverks tablett och vila innan jag ska till joppan nu. hejdåjag vill bara bort från allt och hitta ingenstans.


i guess we lost our love somehow.

har jobbat massor med nagellacket så där äre mindre i allafall kluarar och ser om jag komme rpå mera men tankeballongen måste få vila litt =p ska göra en bokredovisning också men de är lätt de tar man som en klackspark i arslet! i allafall nu när man tänker på fitt produkt projektet!! så de är de jag ska ägna mig åt nu sedan ska jag sussa! har inte sett julkalenderin idag eller igår =( måste se alla men de får nog bli imorgon, trots att den är så jävla kass men jag känner bara behov att jag måste se den! 


de finns väl alltid någon för var och en, men man har sina svackor och känner bara tvivel. min tvivel känns som att den kommer vara förevigt..

i don't know who i am without you.
onsdag, försov mig for te skolan där vi 12 sen dirrr till pappa for och flängde å hade mig voivoi. sen kom alla och du och ni sjunker ju på min skala, fifan de är ju bara en teater. i allafall så va alla dära ci lekte kurragömma å såntdära. kul som alltid med er busungar! har i allafall vunnit på 3 trisslotter och fått pengar och en årlig tomte av tehti.  jag känner att jag flippar strax de är för mycket i min skalle och huvudverk, huvvaligen. ska göra en bokredovisning och projektfittarbetet som sagt var.  haha btw så har vi suttit och kollat massa om johan palm, vilken klippa ;) hahaha my och lollo tycker idioten är snygg ;o jag måste förövrigt städa mitt rum också vilken lycka, jajjemen !!!!!! orkar inte med nått av de egentligen.


så bra som ni spelar, så kan ni ju börja fundera på att medverka i teater för idioter.

time can break you down time can break your heart.just nu stter jag och jobbar om sydamerika, brasilien, nice, nja! är så less på skolan och min hvudverk den kan hänga sig och dra ballan blodig. föresten när kjell hade väckt mig sisådär 3 gånger så gick jag upp i taket så kom linnea sen. fan trodde jag skulle mörda dom hde så ont i skallen så jag höll på att kexa. mys med äckel migrän. har haft de jätte ofta nu för tiden ;s jobbigt. hockeyn gick väl brao, va bara nådigt trött. nu har jag suttit me skolskit sen jag kom hem klcokan är snart 12 och jag planerar en sovmorgon imorn faktiskt, har turism på morgonen sen tre timmars hål, kul jul, nej å hej. får se hur jag gör ska försöka ta mig i upp i varjefall emn jag har massa kvar me dkolan än så länge ska föröska att fortsätta så länge min skalle håller ut..  har en bok redovisnin också å de känns mycket lockande. och imorgon efter skolan så ska jag till sussi och jobba matte sen är de bög kalas! haha så jeffla gay. och så är de så att jag funderar på att gå ut med min blogg så de är mer människor som vet om den, men jag har ej funderat klart än. nä ska fokusera har massa med fitt ptojektet också. ska föröska se julkalendern om jag orkar också, de är fan tradition även fast den suger =(  ska säga att min tomat utslag håller på att torka ut nu, tack för det =) mina axlar är i stort behov av massage också fan hur ska jag hinna med allt. imorn skitkalas å matte sen blir de väl nattpluggigen med projektet sen torsdag pepparkaksbak med joppan och på fredag 8.15 ska deva inlämnat. helvete också. nå ni fokus på de.


i use to rule the world and i used to be strong..

one more reagge for the road.


höna jag älskar dig!

idag så var jag ovanligt pigg på morgonen, hann se lite av julkalendern men jag måste ändå se om den senare för såg bara slutet, diskuterar den med sanna nu, fan den suger och har jordens ikea tema! nått smart kan komma från ditt käft sanna, grattis :) de har varit en jobbig dag idag känns de som, har så mkt jag måste göra till skolan nu vill fan bara hänga mig. så är de hockey idag ännu roligare, känner faktiskt inte tagg för att jobba idag har så sjukt mkt mensverk och huvudverk. hade gympakläder med mig idag, men va bliredå ingen fitt gympa! sen varde jätte länge till matten så har dom tagitbort sofforna utanför klassrummen så då gick vi in i klassrummen för dom som hade lektion va inte där, som satt i lilla rummet men de verkar ha stört dom allt för mycket iallafall. de finns jumänniskor som verkar störa sig på allt, va vare där för bigdeal å va fan va de å grina över.måste fortsätta med produktfittprojektet sen och en bokredovisning turism arbetet, åh känner bara att jag vill hoppa av. å min huvudverk din vill inte till skolan. har haft ont i skallen varje dag över ett år, de är ju normalt. nä fyfan nu ska jag sova innan hockeyn de va tänkt att jag skulle plugga men de för jag göra efter för min skalle den vill inte arbeta med mig.


de är lika att tänka negativt, då blir man aldrig besviken..


jul, strålande jul.


de va fina juletider :'( å greveholm!

julkalendern var ju en ren besvikelse må jag då säga! vilken jävla skit ;o tragiskt om till och med jag vart besviken och tyckte den var dålig! de va ju en katsrtrofal händelse!!! inte nog med de så fick jag en chokladkalender av mamma men de smaka också skit! men de är ju bara så att de är tradition att se jag får ångest om jag inte ser julkalendern varje år, såg till och med när de va alramest eller va den hette men den va ju cool me puffbebbe, men denhär jävla dyngan, kände att de va deprimerande för de är ju äkta julstämning medjulkalendrar! de va de jag vill få sagt, god jul, god jävla jul!
just nu känne rjag mig inte trött alls bara arg på julkalendern, håhh =( å de är mycket i skolan också, hoff de är mycket nu! aija efter jag skev sist så gick jag till pappa hämtade peppakaksdegen och leverade den till joppan så han inte äter upp den också ;o hade glömt lite mera dära så tog hem de, lite julstämning iaf, de va julskinksmackor hos joppan å peppis deg. förövrigt så sög skyltsöndag igår föruton att en liten kille höll på att glida på mage rakt i en vattenpöl de var en synvilla! =) sanna har fått sig en julklapp idag också, så nu gåt hon inte i personlig konkurs!<3 mitt hår ser förövrigt ut som en snöstorm! nå nii nu ska jag se ifall johnblund ska joina mig ! natti potti =)


take my hand and walk with me.

ain't no sunshine.


när jag ser dig så känner jag bara massa hat men de gör ändå så ont.
jag kommer nog aldrig att glömma eller sluta sakna dig.

voiovi idag har varit en fy helvetes dag, hade ås ont i skallen imorse så jag höll på att kexa ;s men jag tog mig till skolan i allafall, de va bra gjort känner jag. hade ändå inte så jobbig dag men när vi fick en telefonbok att jobba med på admN då ville jag fan bara dö för jag kan inte leta i såndär skit. ne fifan de är inte mingrej de, iallafall den lektionen så degade jag bara hade så ont i skallen sedan så hade vi lunch och data, på datan har vi fått börja med ett prov som ska vara klart vecka 50 om turism arbetet som vi gjort, voivoi. hahah juste när vi satt där irriterande och väntatde på han håkan så kom jokkmokkjocke, jag sara purdie å rebecka satt där å dega å va helt sega. - hur går de i skolan? jo bra. så svara han ja ni ser lite risiga ut. hahha de var då dagens =) sen knallade vi på stan en sväng jag skulle byta min skor på wedins men smart som jag var så hade jag på mig dom och fick byta till ett par andra, inte likadana men nå andra klöviga så va ena oprovad å jag fick fan inte ner foten, haha så jag fick köpa ett par skor på h&m =p nu när jag vart hemma så fick hag på mig dom men fy helvete säger jag bara innan dom töjt utsig..men då vart de iaf ist för mina fula skor ett par jätte fina skinnskor som va varma:) haha ba ett kämpande men de löste jus ig med lite kramp i fingarna, de är fan inte lätt att ha ankfötter ! på längden så kan jag ju typ ha 36 37 å ibland 35 men på bredden är ju en annan sak. fittfötter! jag hatar dom så ahr jag dessutom jätte fula tår! jamen iallafall köpte 38 på dom förra å nu glappar dom järnet ;< de är fan inte lätt att heta emma! sen när jag hoppa på bussen å satt mig i fröjd så satt de sig två tanter vid mig å va dom prata så koppla in musika och sen när jag skulle av höll ena tanten på att fälla mig åsen höll jag på att ramla på den andras jävla krycka. så kommer man hem till en annan del av köping. känner att jag är i kris vet inte va alla ska få i julklapp =( nu är de domsär fitt almenackorna som känns piss att göra men de måste ju också göra, nä fyfan mitt humör är då deg. de jag vill de är att se step up2 med te och chokla! puss på det å blä på resten! nu ska jag rycka upp mig å göra nått uti de hela!


jag hatar att se att min dröm är din verklighet..

RSS 2.0