WATCH ME NOW

när ska någon nånsin förstå?
snart kommer jag bara vända ryggen till,
fucka och gå.

finns annat än ego här i livet, egentligen borde mer än halva fefolkning döpts till egon.
btw så kan jag ju fortsätta drömma tills min dröm blir verkligehet, but it ainn't gonna happen..linnsofia<3


TYSTA TANKAR OCH DJUPA SÅR

jajje skröck dag idag, onsdag vill säga. äckel jävla hål, dåå kom mamma å hämta mig så for jag hem såg lite oc å gjorde mackgrill, sen vare då svenska å engelska på skolan engelskan gick ju inge vidare jag tyckte jag va så duktig å plugga men grejen va ju den att jag gjorde på fel sida :( men de löste sig i allafall sedan på svenskan skulle vi skriva en myt haha fina grejer, mallan skulle skriva in den på hennes blogg sen så kan jag länka elr nå liknande.   efter skola så var de omrprovs tillfälle på 7an, gjorde bransch å produkt dårå å de kändes bra. jag känner mig som värsta pluggisen. nåväl efter omprov så vare d ebak på fröjd med petter å wilma :) fina chokladbollar, om ni nånsin ska fika här is tan så gå på cafe fröjd!!  heheh ikv vet jag int rikt va som blir men ska nog va me niccis senare, kanske mer plugg dunno. ska beställa vita converse också men vet inte vilken storlek har 37 i rosa men dom är ju stora som hästar :(
ähh ska fortsätta se oc nu, bye.teach me to love again.


YOU KILLING ME

i used to laugh it off,
 i used to look the other way,
i used to save them troubles for another day

NO ONE IS PERFECT BUT YOU'RE PRETTY FUCKING CLOSE

jag bara undrar va håller jag på med när jorden snurrar, jag snurrar inte med, jag är fast i nån form av fas, eller så står jag helt enkelt still eller går motsatta hållet.. om jag är tvärt emot, äre de backen med mogångar i livet? jag bara tänker till min hjärna bryter ut i error, men om jag inte hade varit den fegaste männiksa på jorden så hade jag kunnat vara precis likadan. men i dehär fallet jag känner ingen motgång i mina ögon är ni ändå inget annat än kisstoffsar som brer mackor åt alla! men vet ni vad slicka någon annans röv. de är riktigt länge sen jag kännt sånthär hat å kunnat vara så dryg å bitchig mot någon, men ni förtjänar det. jag har också funderat världen är fan proppad med svin.

man kan inte lära ett pack idioter folkvett, eller vadfan som är rätt!
köp en bok om de elr nå, min faktabok är semesterstängd för att slippa randoms like you.


THINGS GONNA BE DIFFERENT THIS TIME

home sweet home, ja äntiligen hemma med lite jobb på matten, ovanligt mkt men ändå :) första gången under gymnasiet som jag är före rebecka i matten, men de tar hon nog igen ganska snabbt! de är sjukt hur hon kan va så smart på matte.  jamen i allafall så briljerade jag å vickan i pingis på gympan, bv i final nästan varje gång dock emil men han e ju å från slummen. hah, sne vare hur fan de nu stavas bedmintton? ;o där fick stefan stryk som heter duga, blom vilket radar par vi är! habba habba sweeetie vickan, nåväl jag har ont i skallen och vill fortfarande mörda nån jävel. nåväl ska nog dra en plugg eller oc nu. andra avenyn idag, tack för det men dock sesångs avslutning :(   btw så känner jag för att göra en såndär hatbok som dom har i mean girls sen sprida ut så alla ser eller bara säga ralt ut va jag tycker för de hade varit två människor på alla sidor :) kanska nån anna i nått litet hörn om jag är extra hatisk. nä men skoja ba, elr egentligen inte haha äh.


you know what, bre någon annans macka!


COUNTING ALL THE ASSHOLES IN THE ROOM, WELL I'M DEFINITELY NOT ALONE!

har nå handels lektion å jag har gjort de man ska så jag inget annat för mig än att aggra lite kanske, känner att jag hatar allt och alla idag. speciellt chilicorncarne!!!!!!!!!!!!!!! bäähhh vill mörda nåågon eller något. å min dator bara gnäller å tjuter å till råga på allt så är jag kissnödig :( och idag så ska jag förmodligen plugga, köra bil maybe? :D igår va jag iaf å körde med pappa utan att jag va tvungen å fråga, han satt å surra i telefon den mesta tiden och då gick de jätte bra jag bara körde for runt stanna starta om å hade mig, farfar har så klen motor så den är svin svårstartad. men en kvart efter la pappa ner surrandet med sin hamster till broder och då gick de bajs igen när han börja gapa, VÄÄÄÄÄXLA KOOOPLLLA GAAAAAASAAAA SVÄÄNG TA DE LUGNT osv osv, kände för att mörda och gav upp mitt körande. å pappa va ändå så rastlös å ville hem å se tv. när jag kom hem orkade jag inte plugga, fett less. nåväl ska väl börja avsluta dehär å dra. gympa snart, tråkigt väder för pormmenad? känns då då men vi får se vad jag gör, de är valfritt på idrotten så yes, å prommenad i lera med converse suger ju för de va fett geggigt förra veckan. ja men i allafalls ka dra med mig idioterna å äta nå nu.


you're a lier
you're a cheater
you're a fool

SOME DAYS ARE JUST BETTER THAN OTHER

solning med syster, najs de va hade nån salva så man blev extra brun :) trore hjälpte rätt rejält imorn ska vi sola däre typ är tropiskt regn grejj elr nå :) å nu är jag trött ska typ duscha å sova senelr lite oc, de lät lockande!! inge plugg idag jag orkar verkigen inte men jag tar tag i det imorgon på skolan, har typ inge å gö på första lektionen så de blir ju perf, har prov i procent räkning imorn å bransch å produkt på onsdag men de är jag i stort sätt klar med :) jenny ska få hjälpa mig imorn! jag nöter Co2 cartridge på youtube, dom e praa å kimpa är snygging :) om jag hade kunnat lägga ut youtube klipp så hade jag gjort de, men så smart är jag dock inte.  nåväl ska bjuda på lite bilder från senaste tiden, inte så intressant men har it så mkt annat för mig.


i'm just a neigborhood dealer!love ya guys!


linneas smör mms när hon ville att vi skulle komma med vatten till henne ;p
men sööött.


vill bara vinna pengar å köpa allihop plus 5 till :('


cooling


shadows of the room, grymma som fan!!!!!


my last goodbye, seyaaa

STILL COUNTING

men trevlnad kan ni bre en macka för!
i mina ögon är ni inte mer än trashade fiskar som inte kan få en hjärnblöding på grund av att de inte existerar någon hjärna under pannbenet. försök tänka att sanningen kommer fram till slut.  ( men utan hjärna kan de inte vara så lätt )


nå väl skolan gick väl bra, mkt irriterande bara har haft ont i magen och skallen hela dagen.  där åt slutet så va jag å rebecka the biggest bitch  of them all. nåja, de är inte nått jag förlorat på det :) å vi hade bara en näthandel lektion, najs som fan! drog hem med första bussen som gick så låg jag å såg massa oc, härligt! sen kom mamma å linnea hem å gjorde mat. när kjellle kom hem så gav jag upp stor tvn å låg å halv sov ist! å linnea ville sola så yes i'm on! ska nog plugga med hg också, om jag orkar känner mig inte pepp. får si vad som blir vill köra bil också.vad har jag att ge dig som ingen annan har?
ingenting.
RÄTTAR TILL ALLTING OGJORT ÅT DIG

nu känns de bra, jag och hg har suttit och gjort bort lite försenad läxa! de känns som en frihet, skönt å lägga sig efter ett tags pluggande med winnerbäck, de blir då mer framöver men så äre när man slaka i början, dumt som fan. de  är nått jag ångrar väldigt mycket! men de är lätt att vara eftersmart. de suger men så är de i mitt läge nu. men bra jobb ikv känner jag! nu kör vi hg ;D nåväl ska sova nu så vi tar oss upp imorn. elr nä måste berätta också att jag kört bil idag, i början gick de typ bra men sen så vart de raka motsatsen! irriterad jag blev och pappa satt å garva. å de kändes bra att vara med pappa och hos han utan nå gorm eller nånting.


what should i do for you?

TELL ME IS THIS FAKE

igår va jag då i boden, de va roligt å där när saras band körde så dorgbrandlarmet igång, pluspoäng! ;D haha nä men dom var grymma verkligen! andra bra också minns it va dom hette men hever in bild :) efter boden så drog jag å anneli till mig sen gnata vi upp till gårn å vidare till hertsön, anneli faila som fan! vi kirra middag på konsum så gick hennes påse sönder så kolla hon bara på de oj min påse gick sönder BAAAAAM drickan skuttar upp å ner på marken! så när vi kommer till sara sen så va inte hon där, bara hennes broder sten så vi satt å vänta ute å då fick anneli för sig att kasta drickan igen på marken innan hon skulle dricka, då fick vi ett passionsfrukt regn över oss, fan anneli du måste ju gå på hasch all day long! ;D sen kom dom andra vi chilla på med lys rören och sen drog vi ut på en vandring på hertz, vid 20 över 11 tog jag bussen till stan så åkte jag med syster :) men de vart lite tragiskt med volvon så vi snodde frellos bil när dom stod å pissa, mjeehe !! nåväl träffa massa folk, rolig kväll!

och med byborna å dom som va me i saras band, hyvens härliga! :)


snyyyggging!  "å så mycket heta brudar här ikväll" haha så skön lirare! ;D
å jag nynnar uti låten där, men den e bra som fan!!

och bilden på saras band, som jag va fan till. den är då borta från datorn å nu hittar jag inte sladden till mobilen så jag lägger ut den sen nån gång! å ja kass bild efter som kameran säcka ihop när vi kom fram, thank u god! 

 
anneli @ boden :) fail å chill somfan!   och dom älskade lysrören!


singel krock på banken där vid 12 tiden.FAKTA PÅ ERAN JÄVLA BLASKA!!!!!!!!

nu vet jag ju hur de ligger till. ifall nån av killarna i klassen kommer säga ett ord till mig så blir mitt svar är jag inte för dum i huvet att prata med? nu kommer jag bli ännu mer peppad att gå till skolan, de är de värsta jag vet när jag  vaknar på morgonen och veta att jag ska till skolan, mycket folk, mycket blickar de är nått jag inte klarar av så kom dehär upp nu, nu vill jag bara skita i allt totalt. inte så konstigt att jag hatat skolan å alla. era jävla tofflande bögar, ni har ingen aning om vem jag är och nu kommer jag aldrig lägga ner min energi att ens försöka lära känna er, men vet ni, de är bara bevis på hur störda männiksor de finns i våran värld! ni må tycka att jag är en blond idiot som är blåst och dum i skallen men vet ni vad ni är ett rent pack med klapp om jag får säga de själv!! min uppfattning av alla har ändrats, jag må vara godtrogen men nu är de nog ändringar ute det. "fuck emma"    fuck you right back, jag har inget behov av att ens säga ett ord till er resten av denna gymnasietid. jag ska avsluta denna aggresiva spalt med att ni är inget mer än falska kisstoffsar.


your bloody motherfucking assholes.

LOVEING YOU THIS WAY TODAY

igår va de hyffsat kul kan jag säg rakt på sak å nu ska jag strx till boden, de kmr nog lite bilde fterdet men nu måste jag börja göra mig i ordning osv. elr först se klart oc sen blire å draaa dårå.. seya elr kan ju säga attt piggelin i drinkar är sjuka grejer :b


what goes around, comes around?

LIKE YOU WOULD CARE

fredag vakna till av att elin å sante kom till oss, elins röst på mrgognen de är inte de mysigaste som finns kan jag tala om på en gång, vart irriterad å kom nästan försent men så blev de it ;D skola, fula som fan, stan nu hemma ska äta oxfile till middag om de va någon som ville veta det! i allafall så har jag kirrat ett par till solbriller och en fin tröja :) och ikväll är de lokalfest men jag känner mig inte så pepp, mest trött.. men jag peppear nog till med piggelin drinken ;) mumma mumma mumma mumma mumma mumma jag är hungirg å jag saknar anal e!!!!!!!!!!1 stötte på henne igår, snygg hon är, garranterat mannen i mitt liv, miss ya påni h0oe3<3


det verkar aldrig ta slut men min förlåtelse får du krypa efter.


I WAS WRONG TO THINK YOU CHANGE

nå tjenna, idag va de nog de mest irriterande jag varit med om, mamma ligger och skriker att jag ska sitga upp, så när jag väl vaknar till så säger hon att hon ska ligga kvar, då va jag nådigt arg gick till duschen så kom linnea, jaha bra humör idag? haha! nä men de tog sig sen fick jag skjuts av henne till skolan :) matten va seg som fan vi har börjat med va de nu heter, man kan iaf spela sänka skepp när man jobbar med de. jaja på hålet satt jag å surra med andre där i början å va dom nu hette å ajja, sen gick vi till stinas satt där ett tag, så mötte jag mor min lämna in min jacka :( kirra små tjaffs å åt på baanthai. och på svenskan så hade vi debatt, de va typ roligt! vi vann i allafall, sen körde vi tjejerna mot killarna å den vann vi också ;D fett soft. å bilden kände jag att jag inte orkade med, for hem å sola på ballkongen ett tag å nu h¨åller jag på att skriva en affärside, de suger jag fattar noll den ska va inne imorn annars får jag ig i kursen, hallelujah!!!

jajust deja, igår tog jag ut skrället jag å carro va på en liten drive här å var, är typ redan less den. pappa waina då uti en liten repa som hade blivit men de gör dock inte jag, visst nog äre synd men de va ju it direkt med flit. men min man ska fixa dedär<3 trots att jag hatar den men nog blir de säkert lite moppe iår med.


     

nåsånt.
kirra en tungstav också, riktigt fager emser kmr bli nöjd och nu luktar de palt!!
smaaarresmaskens

DEAD MEMORIES

tjoooosan kriga mig upp imorse precis som alla andra dar for motvilligt till turismen men cykel till och med =) de va rätt skönt å man behöver inte ta bussen som går kvart i ;p man kan fa senare tjill om nå. idagens så vare ju bög hål, men jag å beckis tog cykeln hem med maxmat å såg midgård å chilla på. btw så har jag sovit med mamma några nätter nu,blir mera kjell låter ju värre än satan själv! men de är ändå bara skönare för mig :) men kruxet är att jag måste ha öronproppar iaf för då ekar de från mitt rum till deras.

ikväll så ska nog pappa komma å så ska vi föröska få igång skrället, dvs mopeden. haha ja å carrro ska ut på race! om de nu blir pappa dilla i så mkt dynga. trevligt liv, nu ska jag äta morotssoppa smaarresmaskens må ni veta!!


make the rules as i go.


IT'S EASY YOU FAILED

tisdag, sovmorgon men lyckades försov amig en halvtimme men  han i tid å allt så de va tjill. men de va mammas fel!! aijja jag å andre plugga somfan, kändes skönt må ni veta :) sen på gympan gick jag pördan å anneli på en lång promme i lera typ, fett gulligt. gris å smooth mhh, nå men skorna luktar gott å är bruna ist för svarta! thank u for that! efter skolan så solade jag å carroouw, men carros la av där helt plötsligt, scary som fan. och nu väntar jag på seg klubban carro för vi ska å cykla lite här å var, ska förbi ¨å kolla om pappa kan höja mitt styre å kanske tigga en slant till en franks :)   vi får se hur de blir, härligt å va med jönköpingsbon de är int så ofta trots att vi ses varje dag ;o vi är iddin <3 nåväl nu ska jag leta fram skinnpajjen å dra mig, seya!


i read you like a letter.

LET'S GET RETARDED IN HERE

solningen är nog lite uppskjuten, hg somna som alla andra gånger vi ser midgård, fan de är så jävla bra, ahahhaha :) humor eller vad? fast man kan ju alla avsnitt utantill men int gåre nå, jag vill ha dom tvp sista sesångerna L world men linnea dilla nå om att dom inte hade släppts eller hure va, jag håller iaf på att få panik! jag vill ha kennyboxen å kenny begins filmen också, satans bra grejjer. förövrigt alla andraavenyn och OC, gossipgirl, nä nu blev de mkt..
nåja ska väl börja väcka hg å cykla in till storstan.

bild från ihelg:)


min älskade höna, från en hastisk till en annan hatisk<3

THAT'S WHY A BITCH BE NAGGIN

måndag skola, alarmet börja ringa halv sju men jag insåg direkt att jag aldrig skulle ta mig upp så jag låg kvar till sju, då vare stanas kämpigt att ta sig upp dock. men jag kriga stega min me hatiska steg till badrummet och tog tag i de värsta jag vet, håret, morron frillan när man somnar med blött hår, lockigt rakt upp. och jag har mina funderingar att köpa löshår känner att jag vill testa trots jag kan känna hat åt de. mitt hår har växt ganska mkt sen jag klippt mig men då har jag ju blondat de 2 elr 3 gånger å.. men de blir brao ska klippa mig här om nån dag så håret växer fortare! och jag har också kommit fram till att jag ska nog vara blond. 

men på bilderna där hade jag längre hår men har inga andra bilder.
 

jaja nog om mitt jävla hår, de är bara nå man slänger in i careboxen.
på tal om inte så mycket så satt jag å kolla runt å börja läsa www.gaybloggen.com ändå rätt chill kille som drar sitt eget race, kissies homie elr nå men han är ju grym känner jag. nåväl nåväl idag ska jag och hg och sola, de känns jävluskt skönt och jag känner inte tagg för att dom ska ha en åldersgräns på 18 på solarium!  är man kass å bränner sig så är man, och hur ska dom kunna ha den gränsen jag bara undrar ska de stå en vakt där i ta leg, nä fyfan dra hem. och nu ko kjell hem med ett cykel lås till gammle bettan.  "de va inte de billigaste och inte de dyraste" lik kjell kommentar. by the way så sa min lärare idag, har ni hört promoes nya låt? fick ju chock men najs ändå, jokkmokkksjocke :)

och jag har en ny brilliant plan men den tar jag kanske sen för den är inte helt genomtänkt men jag är på g å nu äre inge snack utan verkstad, nu är de verkstad å inge fan på väggen!!!! då vet ni och jag kan behöva en spark i arslet, vette fan om mina klacksparkar håller alltid men kriga äre som gäller, som den krigare jag är!


mr perfect don't exist my little friend.


I NEED FORGET EVERYTHING WE HAD

hård helg dehär, fyfan de har då fan satt spåren i skallen. de har då varit roligt utav fan, haha andre den failade hjärnan, han tar nog alla priser i världens historia :) fest fredag, lördag nu söndag degigare än nånsin. å imorn är de skola tacka gudarna för det!!!!!<3 eller så inte. jag skulle skirva nått men de har jag glömt va de va för jag börja skriva låten jag lyssna på ist, ganska skillat.

idag så har jag hg å sis varit på storheden de vart lite tjaffs på dollar, diverse gardiner minns int va de andra va en champis å omde va nå mer, äh.  hitta på hm nå grejjs också men inge köp där dock, måste vara lite varsam på min ekonomi! den brister totalt annars. NU SKA JAG TILL HENKE Å SLÅSS nä men vi ska dega å fula som aldrig förr adjöö


what should i do for you?


LOOK DEEP INTO YOURSELF BEFORE YOU BLAME ALL OTHERS

mitt påsklov i bilder, de har varit ett härligt lov som har spenderats med nära och kära. och andra trevliga människor. de har bestått av grillkvällar på ormberget, fest i stugan me härligt folk, skidåkning i kåbban, stan me ebbzorce unt hg. massa mer, de har iallafall varit ett bra lov trots att jag fortfarande är sjuk! minnen efter dehär lovet :) kmr mer bilder på pixboxnär de funkar igen.
COME AND GET THAT CLEAR

de har varit en glassig dag lite moln ibland men nu äre fan en ny bikini raand ;) kunde dock int ha nån av mina bikis, hitta en som fungera men den hade ju inge snöre men smart som man är så har man lösningar till de mesta! haha, ikväll har vi planer som bio, grilla, hyra film? vi får se hure blir jag är fortf tagg på grill tror jag. aja vi ser ju hur de blir!  förövrigt känner jag mig degig.  seya bitches


systra mi

JUST LIKE THE SUN LIGHT'S UP THE EARTH YOU LIGHT UP MY LIFE

hallålåja, stekande hett idag med så de blir ännu en dag på ballkongen men idag kommer hg och är med mig :) mamma och kjell är på ikea i happis å de va så gudomligt härligt att få sova till 11 de har jag nog inte gjort på några veckor. och förkylning börjar ta sig :) härligt som fan jag ska kirra lunch åt mig å hg när hon kommer hit, lovley. ska ringa å kolla med mammsen va jag ska göö men ska leta lite bikinis nu, pusss.. btw jag måste ha sovit som nå fån inatt hela bakskallen är lockig å står rakt upp!


even heaven is hell without you honey


LÄMNA DE FÖRFLUTNA BAKOM DIG

    

oh, i dont know.. i don't know what he's after..
but god, he's so beautiful, such a beautiful disaster.

MY ATTITUDE IS TATTO THAT MEANS IT'S PERMANET

kvällen spenderades med niccos å hg, vi flumma å de vart en del kort ja. trevligt vare de sluta me glass på kvarre, fett gott för halsen. nu när jag sitter här hemma så vart jag fund uti allt, som vanligt ungefär. hatar det men de är de som man börjat ta tag i nu. aaaaiiijjjaaa he är bara å leva mee't.
the kisses that you get, don't you know it's wicked?

MAKE YOUR OWN KIND OFF MUSICglassigt med sololja! å ganska så fagert hårband ;>

hallelåja, idag har de varit en fantastisk dag med ett underbart väder! men jag är ju som sagt var sjuk, lite bättre idag men fortfarande krasslig, å snorig.. de suger å de är så förbannat passande till lovet, nat! jajja idag så har jag inte gjort många knop steg upp där vid 9, bråka med syster, solat och jag å mamma tog tag i mitt stökiga rum för en gångs skull så nu  är svinstian som ny. låter fan inte likt men så äre!! kan ju tala om hur solen stekte när man låg me coconutoil  å bara glassa, på tal om glass så är jag fett sugen på en mjukglass. 

ikväller så ska jag niccos å hg hitt på nå, jag är fan pepp på smink å kort, helt olikt i min värld men så är det just idag.
nu ska jag terra va jag ska ha till min underbara rosa chinos!! om de inte blir cheapmonday tröjan så är den systers ikväll, snell heZt. 


i hate how much i love you boy, i can't stand how much i need you.

YOU MAKE THE SUN COME UP

I remember like it was yesterday
first kiss and I knew you changed the game
you have me, exactly, well you want it,
and I'm on it

SO SALLY CAN WAIT SHE KNOWS IT'S TO LATE

fredag - film/tv hela dagen men de slutade med bastu jag mamma å sirpen satt där jag kände fär att snöbadsa så jag kriga ut själv tinga emilia komma ut från stugan på bildbevis men´kan ju inte säga att de blev nå bad de blev bara att jag kasta mig ner å skrek å vände mig om när emilia bad om det, fult iaf efter den bastun så vart de svenssonsvensson i friggen jag slummra nog till å gick in och la mig innan 11 typ.

lördag - rätt tidig revell men de gick bra de med alla låg där i soffan vänta tills liket kjell skulle komma upp men de va ju dock ingen som längta efter det men så är det alltid, finnen har till och med varit före alla dagar! då blidde de arn på tv tills vi for till sörbyhallen å kirra lite grejer, när vi kommer tillbaka så satt jonte redo med räddawilly3, inte mer än  bra! har sett dom alla på tv denna påsk helg.alla andra tog sig ut en efter en så börja de komma folk till tommes 40års firande. mkt mer har inte hänt en påsk som denna inte vad jag orkar gå in på.


förövrig så är jag sjuk  och känner för att mörda nån jävel!!

I SAY HANDS IP IF YOU GO PARTY WITH ME

igår så låg jag å emilia å dega gärnet ena i soffan med en dator den andra i sägen med en annan dator, trevliga självar ville vi varann nått så skrev på msn :) men dr vid sju fick hon nå snilleblix å sa att vi skulle till örnäset, lockig i håret som jag var å satt fortfarande med morronrocken men jag kriga uti håret. btw så va jag inte nakne kocken jag va kocken i morronrocken ;> middag kirra jag, mkt svår sådan, icas pizza å sätt i ugnen, uti morrronrocken!! hemmalagat är alltid bäst;) aijja vi for till örnäset å de va ju trevl må ni veta.

idag så äre fredag, lång fredag seg bög aftons dag. och en snöiag dag som denna så brukar man sitta uti kallviken och sola å pimpla varm chokla eller nå men nu ä'r de annorlunda!  nä men vi sitterå väntar på att tomme sirpa å calle kmr så vi kan dra ut till stugan. bli sol jag vill sitta å sola å va ute!! jag tänker bara alla minnen från påsk i stugan, roliga sådanna. eller bara allmänt de va väl maj nån gång man kunde börja gå i bikini där linnea går halkar rakt i en lerpöl, haha satan va jag garva, de var nog hejdlöst. hoppas på en repris iår men dekan komma lite tidigare:) de ändå som jag saknar på påsken är elvis, lilla voffen jag saknar dig alltid men om  påsken så är de bara som att du ska va där å ligga i knät när man solar eller följa med ner till isen, bara vara jag saknar dig bara mer och mer. en hund fattas mig.


de glömde jag spara i fredags så ni får de nu,


HE'S FREAKY AND HE KNOWS IT, HE'S FREAKY BUT I LIKE IT

Every little dream I dream about you
Every little thought I think about you
It drives me crazy when you go away
I oughta keep you locked up at home
And like a wild horse I wanna break you
I love you so much I hate you
Every little thing reminds me of you
Honey when you leave me here all alone

WHEN I SEE YOU I SEE ME

ingen skola idag. å nu äre ju påsk mycket passande med mitt gula hår. de blir att vara i stugan, skönt att vara risigare än nånsin å bara vara som de flesta andra åren. alla ligger i tv rummet å ser film på kvällarna, som ett kolektiv hem vi ryms knappt å hälften sover å de andra ligger å garvar å i slutändan så är de alltid kjell å carita uppe senast å oftast stiger upp senast. kjell kommer säkert rammla å få nått sår, precis som alla andra år. de kommer stinka fis i stugan. bastu och snöbad, vasskojja, längdskider på isen? =0 påskäggg å fjärtpåsk mat, solning på altan, luftgevär/pistol. kanske kommer bilder uti de sen,¨å de kommer garranterat vara samma människor som alla andra år,jag känner bara hur skönt de ska vara, slippa stan, slippa allt folk, slippa allt bara vara alla vi där, glad påsk.

å förövrigt ser jag räddawilly och ska bowla strax adios amigos.
far ikväll,  elr imornbitti beror på mitt humör.
I DON'T HAVE NOTHING TO HOLD


YOU MADE A DIFFERENCE IN MY LIFE

ständigt deprimerad eller arg.
ständigt rädd för allt,
blabla spelar ändå ingen roll.

VET DU EN SAK DRA BARA DRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

du är så jävla dum i skallen jag kan rent säga att jag hatar dig men då skulle jag ljuga för mig själv. köp dig en jävla hjärna eller du kan ju ta två för du är så dum i skallen, jag bara undrar hur fan du är skapt. sök jobb som gigaloo också, men du hade nog inte behövt ta betalt gubben. åååååååååååååååååååååååhhhhhhhhhhhh

YOUR BLOOD LIKE ICE

mitt humör kommer för all framtid  fortsätta gå neråt.
säg mig, när fan ska nått gå som de ska eller nånsin gå bra?
låt mig hitta mig själv igen, låt mig lee på riktigt igen.
DEVIL MAY CRY, DEVIL MAY CARE

my soul slides away, but don't look back in anger I heard you say


TEARS IN HEAVEN

I'm moving on and I'm gonna get stronger now
And nothing will break me down I will not give in to doubt
Those days are gone, I can be who I wanna be
Start living my life for me I believe that finally I'm moving on

Something, somewhere, that I long to find
I am learning, slowly, one day at a time
That if I loose and fail, I'll be fine

TAKE MY HAND WE MAKE IT I SWEAR

kåbdalis fredag: kom fram där vid två men jag å hg åkte ingen dendagen, de snöade och va inte allt för bra väder så vi tog de lugnt packa in oss i stugan och gick till affärn för en lite prommis. och för att ta ut pengar för en spilld olycka!!! men som tur var så hade vi resurser från lule som kom med nya grejjer! tacka fan för det! nicole å dom kom där vid sju så vi gick å basta jag hg å niccos. vi va helt ensamma där nere de va lovley, massa prat och bärsa! cider för kärringarna men annars är de lugnt. så gnata vi upp mot stugen visste int rikt va vi sku göra men vi gick ner till baren där nångång å sen somna vi 12.


kåbdalis lördag: steg upp 10 for ut till backen 11 åkte hela dagen, fett soft fett skönt! underbart väder och roligt folk, å så förbannat god lunch souvas ute på muurikan i backen, mmmhh mhh mhh<3 vi for in efter halv 4 tänkte dra en siesta men då hörde man en kraasch, BRA JOHAN BRA!!  BRA SIMON!! MÄHHEHHEHEHHE, hör man calle som satt på dass.
haha jag garva.. ner på en bastu, helvetes folkfest gav upp de ganska fort å gick upp till stugan på siesta å krubb. sedan kom niccos så fixa vi oss så var de drag nere på pubben. massa dans med tarja !


förövrigt så har de varit en rolig helg å söndagen orkar jag inte skriva om..
kmr bilder när dom skickar. adjö.


if you are what you say you are then have no fear.


YOU TOOK MY HEART, YOU TOOK MY SOUL

aloha, seg dag mkt hål men vi fördrivde tiden bra! första hos rebecka å de andra for vi å bowla några, de va grymt roligt :) bilden va rätt seg sen pilla jag till joppan å fixa iordning därefter allstar å de sög! jag å hg drog hem halv8 å basta, puss på det! kåbdlais imorn, hare så kul ni andra. party party party party;D


det finn mirakel och för mig är de faktiskt du.

I WISH I COULD CHANGE YOUR MIND AND MAKE YOU STAY

if i could go back again i would change everything.
i need you now, i need you more than ever.

RSS 2.0