THEY CALL ME FREEDOM JUST LIKE A WAVIN FLAG

tjaoo, har varit sjuk sen jg skrev sist, å jag har ju inge internet ni vet. =p eller ja iblande men de funkar väl 5min av en timme. ¨nu¨är jag i varje fall i byn me mamma är ¨sjuk så då kan jag gott chilla hära, nog för att de va gorm om hitresan för att jag va bitterfitta, felåt igen mamma. men igårkväll  va ja me hg å linn ett tag sen så skulle mickis komma men då drog vi tills ven istället nån form av fest men jag va så¨fager inge smink å pippi tröjan! är man sjuk så är man. vidare till reed efter svenne vistelsen, de va iaf trevligt att festa sjuk med vatten. där vid två så smet jag hem jag å mamma satt me chips å dipp och skinka sådär innan läggdags men vi surra till halv4 typ.


imorse vakna jag av min äckliga hosta jag ville bara dö klockan 8, lipa för att haf hosta som en jävla gris! efter en timme sluta de typ och jag kunde lugn somna om till 10 och efter den host atacken somna jag om till 1 när mamma kom och väckte mig.  nå men nu ska jag gå hääärråå

LIFE'S A GAME BUT IT'S NOT FAIRE

tjo, igår vade också skolan en snabbis sen va jag me syster på staden, kköpte dock inge mitt kort funkar inte ska till banken idag. bussen går nu om 15 min ska börja gör mig klar så inte carrro får åka själv, nu när hon följer me mig och allt. dendär maran hettsar mig alltid 10 min förtidigt till bussen så jag inte ska missa den som alltid annars men jag tycker om greger iaf.

igår så pierca linn och syster mig, fett grymt om jag får säga de själv! linn du har dina ideer men vi är för grymma ist för nå bff halsband så har vi denhär piercingen, vi får väl se hur de går me dom, fett uppsvällt nu! vi krigar ett tag till iaf kommer bild kankse senare idag har inte hunnit lägga in bilder ni vet =p  men nu ska jag borsta gadden igen å dratilll bussen, hääärårråå


you and i


WHEN I GET OLDER I WILL BE STRONGER
första dagen i skolan, jag å rerre i samma frida å marri i en annan de kändes lite gay men så äre :( idag va jag iaf på skolan i 10 min men de gör ju int så mkt, efter skolan va de stan en sväng sen vare thaimat hos pappa me hg. efter den middagen for vi till dollar me syster och sen vare ba å chilla at hg :) men ska typ börja sova nu, hääärrrå :)
anyway i want it thats the way i need it

JAG SER ANDRA HALVAN AV SOLEN NÄR DEN SJUNKER IHÖST

måttsundsdagen avklarad kan ju säga att de va lame men lirre missa ändå nå! dirr man träder in på arenan så står bland som skönaste av dom alla, sumpen aka torleif! haha trevligt trevligt nä men jag följde bara me för att få äta dendär palten som är så satans god, å nå fika drack då nå sarre som va så så starre jag vill ba dö eller nå.. men jag va tooousti.. efter de där bajset for vi till min snygge morbror å chilla på, mamma å raina drog en påtår å jag ett glas colle! anna å bella va också dära nu har negrerna kommit hem faktniskt.

ikväll vankas de fäääärrre tidigare idag va jag inte så taggad men börjar känna tagg uti dedära nue, funderar även på en siesta jag menar hur skönt lät inte de? fittjävlarna linnea och jonte är också hära, jonte ska till mjv å linnea har tvingats komma hit å färga sittt hår och sminka mig till sen dårå. jajja men kudden kallar för en liten nap! kiss me thru the phone eller nå jag är deg, hääärrrå!

saknar fan stirre nirrre litt:(ajja, bjud mig på en öl på flygplatsen så löser vi dedär sen.

JAG TROR DE VA MUSKIEN SOM FÖRSTOD

bland de skönaste låtar någonsin, nu kommer emma börja nöta ken igen, härrrå!nu ska jag till måttsundsdagen med mamma och raina, mitt älskade offer skulle med men hon har somnar om så vi ska leta lite nitar till våra skinnjackor sen, fick en underbar av linn igår <3 tack igen mitt hjärta!

och förlåt för flippen igår på blogg mamma, och nu ska vi fara så du inte får waina mer den 40åriga fjortis :)

I'M IN MY OWN WORLD

hygienkurs me luleåhockeys anställda klockan 1, hurra. jag å mamma skulle på stan innan men niet, tippar att de inte hinns med jag kan lika gå in själv nu å ta alla min äckliga jobb pengar och köpa upp allt för vi kommer aldrig göra någonting. och den här satans kuk huvudverken går ju aldrig över jag ska mörda nån jävla snytbagge, far åt helvete allihop härråklöv, du fattas mig..

IT'S SO OVER DUDE

de senaste dagar har jag inte haft nå internet, bara ibland har bara hunnit läsa alla bloggar sen dött inte ens alla men jajja :( och de senaste dagar har jag varit med min älskade linnsofia som är förövrigt en av dom allra bästatse jag vet! mycket flumm vi gjort åre, n¨ån brasa där tre dar irad, osv mohaha mer än ni någonsin kan drömma om. vi har planerat så mkt som sker när linnsan fyller år åre, fyfan vilka rivar kvällar de blirå å allt vi ska ha me oss i dendär stackars epan! nå men ska dra på fotoshot me stirre nirre linnsan å emilia, hääärrrååå.  ps tar bloggdatan me mig ;) kidding


lirre å enk rockar över världen

NÄR VINTERN GÖMMER DINA STEG SÅ ATT DU INTE HITTAR HEM

inte ens kul mitt internet är helt cp de går bara att använda ibland, förtillfället nu typ. nån sladd har gått pajj eller nå. ja kan ju också berätta om en tjej med missförgat hår så de bara sjunger om de, färga fan aldrig ljus askblond hårfärg


inte ens kul och säg fan inte att de är fint för de är så förjävligt som de kan bli i verkligheten är de fan ännuvärre också och jag vet inte om jag riktigt känner för att bli brunett men de verkar inte som jag hade något annat val igen! de är fan inte menat att jag ska va blond först allergisk reaktion nu de här, gud du måste verkligen älska mig. jag ska nog börja be till dig så jag kanske får lite tecken.  ja men iallafall nu är mina planer såhär, en brun toning med nå rött i å slinger efter ett tag, de kan gåe :) jag frågade även mallan och hon tyckte de lät brao, tack för hjälp mallan!


jag ska aldrig mera lägga mig med huvet mot ditt hår och aldrig älska dig igen, aldrig älska dig igen

MY LIFE BE LIKE

jag har ingen ro att sola de bränner för mkt i ansiktet de får väntas me sol till imorgon jag klarar inte av pressen nu alltsååå! ska däremot till storheden å tjacka nå grejjer, färgar håret idag ocksåså ni vet.. in i ponnyblocket. kan berätta de också att på två dagar har jag nog nysit två tusen gånger, fyfan va less jag är. jag hatar att nysa även fast de är ganska roligt ibland, jajja..  känner mig likblek och hemsk när jag sitter inne en sånhär dag men jag klarar inte av den brännande stickande känslan i mitt fejja idag. nåväl ska göra nått ovanligt nu platta håret de  har inte gjort de många gånger under loppet på några veckor och de är starkt jobbat av mig.

det är så lätt att fantiseraIN A LITTLE WHILE, SHORTY YOU BE FINE

de va väl jag vet int sist jag skrev men de kvittar vem bryr sig om mitt vanliga random liv? ja kan ju berätta om när vi cuppa jag lirre och systra mi, ja vi for runt å hustla nå grejer sedan där uti natten for vi till stugan för den grandiosa avslutningen men så blev de inte, vi fick ta den grandiosa på morgonen där på, cup1 avklarad in i minsta detalj! vi chilla balle hela dagen i stugan då på onsdgaden sedan vidare till ängesbyn för kalas. efter de biltvätt på ok, gled litt och for hem och sussa som en gud, nä skojja ba va å lira tennis men de gick ju inte så bra jag råka skjuta boll i träd! jag å höna tjilla här hema hos mig ett tag sedan for hon hem och så sov jag nog som törnrosa!


KUL I JÄ'VLA KUKENS ARSLE JAG HAR HAR ALDRIG SKRIVIT ETT SÅ LÅNGT JÄVLA INLÄGG SÅ BUGGAR HELA JÄVLA SKITEN Å ALLT FÖRSVANN FÖRUTOM DE MEST OINTREESANTA JÄVLA BLOGG.SE SÅ FÖRBANNAT JÄVLA VÄRDELÖST FÖR FLIPPP PÅ DE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I DENNA VÄRLD

du är visar dig vara precis lika geggig som alla andra.
allvarligt talat, de är var då för bra för att vara sant,
bähh jag blir jävla galen, åt helvete!!!!!!!!!!!!

all i want is you

I HATE THIS PART RIGHT HERE

jo hurruni tältningen igår de gick ju som de gick oeter fick leda uppslagningen av de tältet, jag fatta ingenting dedär måste ha varit de jobbigaste tältet i världshistorian! jajja benne å ymer va meoss där ett tag vi grilla å sådant när dom for kröp vi in i tältet och slockna ganska dirr iaf ja å sune och de va asa skönt men så helvetes kallt, jag vakna av att jag hosta å lät som en jävla robot när jag andades de va fan ganska gulligt. skoja de va irriterande jag ville mörda  mig själv sen vakna sune där vi 9 me feber å ont i halsen jag me otyp, de är inte helt okej! jajja nu kriga sune å nilsson till stan jag for hem å tog nån ipren å ska byta om till biknin å dra  på nilssons gård å sola :) mamma äre ingen idé å ringa hon är väl på tjuvholmen me sussi, jaja nu ska jag hitta mitt bikini!


du gör mig galen, far åt helvete karljävel


YOUR LOVE IS JUST A LIE

ABÅÅÅÅ stekande väder idag jag mmamma sussi å hg chilla landet på tjuvhålmssundet, de va asa najs och asa skönt jag å hg hade huppigupptecksfärd till alla stenar å vi hitta en asa stor som vi chilla på, grejen va bara den att vi hade lite krångel å ta oss upp me kort benen :) sen kom mor öch mor2 och sa att vi ska hem nu, sadface.. då vare kjell som kirra köttfärsen idag och de va soyya köttfärs må jag säga;p haha nåja hinner inte skriva så mö måste ta mofed till konsum på bkörre å möta sune men hejdåååe :)


when you hold me like you do, it feels so right

KAOS SOPPA MED KLIMP

ja nu är luleåkalaset en fis i rymden nä men de är över för dehär året de börja ju med en dryg torsdag och en klockad fredag lördagen var också helt okej där till slutet  då vart de en jävla soppa med kaos och klimp så om de är nån som vill smaka som kom till luleå å börja slurpa!  ja men igår på slutet så vare öltält me massa lirare, ganska najs ändå emilia hustla en bira åt mig, jag va inte allt för tagg å peyya en till för 60k, den ekonomin har jag inte. mina pengar ska sparas eller nå, men tjena mittbena att de kommer gå på så vis. jajja luleåkalaset blir en såndär 50/50 härlig grej vet inte hur jag ska förklara men om vi säger som så, ibland najs och ibland bajs.. jag å mina konstiga ord å meningar, ajja.

imorgon ska de tydligen va najs väder ska väl pressa på dagen som vanligt typ sen ska vi tälta i fjunis stuga mys me mina hjärtegullisar jöjöjöjö. men emma å tält är ingen bja idé de löser sig dedära jag blir bara 90 år dagen efter..

å justdeja idag jag vet inte om jag skrivit om de men jag och emser knalla till tuna sedan tog vi mofed till lulviken å tjilla på rätt nära nakenbadet (så vi kunde hålla span) kidding men där va vi se va så satans me folk, sedan home to my place å chilla landet som aldrig förr. linnsan kom så vare donken å kvarra på g, btw så är emser brownie nu så alla vet de :) och hon vart asa fin faktiskt, å de är alltid lika kul å psyka mitt lilla hjärta emma pemma! linnsan you know what i mean!<3 där vi 10 knalla vi hemmåt jag å linn till kvarra igen för en gaystjärt och en colle, sen hem och jag är döööd efter en tredagars i flaskan! bara å sova nu men de snurrar så mkt helvete i min skalle. varenda jävel verkar ha någon form av en känslomässig förstoppning, de är sånt jag inte klarar men vänta bara bitchen i mig vaknar snart till liv.

om jag skulle kunna va annat än dumsnäll ibland, nog kan jag va en ragata jag med men oftast är jag en bitter själ som gör de mesta för alla andra och inget för min egenskull men hello skriv upp de i rosa ponnyblock. ska inte jiddra nå jävla gojja uti de men de är ju så jävla kaos över allt och jag skulle kunna flytta här ifrån för de hade inte spelat nån roll, eller typ bli en enstöring, den va fin puss på den idéeeen! jajja jag ska dra igång tarzan och somna in. bäh va jag saknar dig ditt jävla åke :( där kom tanken in i skrivandet bouh min tankeballong är full och jag saknar åket.


på ren svenska så älskar jag faktiskt dig


RSS 2.0