KAOS SOPPA MED KLIMP

ja nu är luleåkalaset en fis i rymden nä men de är över för dehär året de börja ju med en dryg torsdag och en klockad fredag lördagen var också helt okej där till slutet  då vart de en jävla soppa med kaos och klimp så om de är nån som vill smaka som kom till luleå å börja slurpa!  ja men igår på slutet så vare öltält me massa lirare, ganska najs ändå emilia hustla en bira åt mig, jag va inte allt för tagg å peyya en till för 60k, den ekonomin har jag inte. mina pengar ska sparas eller nå, men tjena mittbena att de kommer gå på så vis. jajja luleåkalaset blir en såndär 50/50 härlig grej vet inte hur jag ska förklara men om vi säger som så, ibland najs och ibland bajs.. jag å mina konstiga ord å meningar, ajja.

imorgon ska de tydligen va najs väder ska väl pressa på dagen som vanligt typ sen ska vi tälta i fjunis stuga mys me mina hjärtegullisar jöjöjöjö. men emma å tält är ingen bja idé de löser sig dedära jag blir bara 90 år dagen efter..

å justdeja idag jag vet inte om jag skrivit om de men jag och emser knalla till tuna sedan tog vi mofed till lulviken å tjilla på rätt nära nakenbadet (så vi kunde hålla span) kidding men där va vi se va så satans me folk, sedan home to my place å chilla landet som aldrig förr. linnsan kom så vare donken å kvarra på g, btw så är emser brownie nu så alla vet de :) och hon vart asa fin faktiskt, å de är alltid lika kul å psyka mitt lilla hjärta emma pemma! linnsan you know what i mean!<3 där vi 10 knalla vi hemmåt jag å linn till kvarra igen för en gaystjärt och en colle, sen hem och jag är döööd efter en tredagars i flaskan! bara å sova nu men de snurrar så mkt helvete i min skalle. varenda jävel verkar ha någon form av en känslomässig förstoppning, de är sånt jag inte klarar men vänta bara bitchen i mig vaknar snart till liv.

om jag skulle kunna va annat än dumsnäll ibland, nog kan jag va en ragata jag med men oftast är jag en bitter själ som gör de mesta för alla andra och inget för min egenskull men hello skriv upp de i rosa ponnyblock. ska inte jiddra nå jävla gojja uti de men de är ju så jävla kaos över allt och jag skulle kunna flytta här ifrån för de hade inte spelat nån roll, eller typ bli en enstöring, den va fin puss på den idéeeen! jajja jag ska dra igång tarzan och somna in. bäh va jag saknar dig ditt jävla åke :( där kom tanken in i skrivandet bouh min tankeballong är full och jag saknar åket.


på ren svenska så älskar jag faktiskt dig


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0