vi ses i nangiala.

torsdag matte hål 3 timmar for hem klädde på mig mera för jag höll på att förfrysa sen for jag tillbaka dirr så gick ´jag å marri å käka. svenska dårå de sög ju arsle som alltid annars fan också, jag saknar seglars! nu ska vi planera en novell jag kan typ inte planera vad jag ska skriva de kommer ju lixom bara. ajja. hål två timmar igen satt i soffan me johanky sen mötte vi malin å knalla till bilden, å de är inte heller så kul vi får bara sitta och rita sträck typ ;s tråkig tant vi har typ vitt håt med en gul slinga! aijja de kanske blir roligare när man kommer igång med någe sluta i varje fall 5 å halv 6 börja nånkörskola etfer 9 va jag hemma, jag är svin trött nu alltså. ska nog bara se en film med mamma å sussa sen :) tror jag sover med mamma också kjell jobbar ju natt :D JOPPAN FYLLER ÅR IDAG, GRATTIIIS KORVLOTTA!!!!!! 


you gave me nothing no it's all i got.

woop woop!

hahahha ah yeah nu såg jag inlägget, same to you cousin!
är de nåns tankar jag kan  läsa så är de då dina, ingen fattar nått förutom vi!
massa flumm å massa garv i våra år vi delat, de blir så många fler.
skulle jag skriva om nått gammalt minne så skulle ingen förstå nånting så jag skiter  i de ;)
eller nä, suomu där har vi ett fint exempel, lycksele, stugan, arcus, kusinkvällar å massa mer!

i will love you to the day i die.don't be suprised if i collapse under your knees again.

onsdag steg upp vid 5 över 7 då låg hg kvar ett tag sen kirra vi frulle osv å där vid kvart i gick jag till skolan å hg till praktiken. på turismen idag så jobba jag faktiskt ! men vi va mongo jag å lilleskuttan. ahyeh hem på hålet såg hem till midgård tillbaka till engelska/svenska men svenskan skippa jag hade sån jävla huvudverk så jag for hem å sov i två timmar. vidare till hg hon låg å tryna så jag å sussi låg å prata i soffan så skulle hon å träna å då väckte jag hg. oth så käka vi sedan skulle vi basta men då rang syster så vi följde henne på bio ist. bröllopsduellen den avr faktiskt bra å de där är jag å hg i våra framtida liv! ;> nu har jag ont i huvet igen ska försöka sova strax.and after all, your my wonderwall.

do you ever wonder who you losing it for?

de är visserligen onsdag men tisdag ska ni få höra om kriga upp till skolan, men va händer ingen jävla lärare hål till 20 i 1 ja for hem såg hem till midgård och for tillbaka tillgympan, fyfan de va succe, skridskor de är kul som fan men allt för stabil är man  ju inte på grillerna spec inte med förstora :( haha de gick i varje fall bra å de va kul så :) sen var de matte jag hade hjärnlösa sm och gjorde inte en uppgift ;s stan med frittz efter skolan hem stressa me mat ner till hockeyn wooorka sen sov hg hära :)


please come back home..

emma, du är världens bästa!

måste bara få skriva ett inlägg åt emma, hon vet inget om det ;) får se när hon märker de om hon är nog smart o fattar nått! haha.

men emma, till dig vill jag bara säga att du är världens underbaraste och bästa vän, du ställer upp och gör det du kan även fast du har det jobbigt själv.. du är en äkta vän, och världens bästa kusin. jag vet inte vad jag skulle göra utan dig på riktigt, fan det stöd och den glädjen du delar med dig. vi har aldrig en tråkig stund, om vi har bestämt att vi ska vara med varandra för att prata om jobbiga skit o få lätta på våra hjärtan så blir det aldrig så! vi bara skrattar, och fular oss, tänker på gamla minnen o nån av oss säger / gör nå dumt o sen går de inte att hejda sig, ingen förstår mig så bra som du, ingen känner mig som du gör.. fan gumman KUSINPOWER jag blir glad bara av att tänka på dig, fan gumman vad härlig du är! världens bästa. du vet kussiiiiiin att du alltid kommer ha mig vid din sida, vare sig du vill eller inte, men mig blir du aldrig av med : ) jag älskar dig emma, du är världens bästa!<33/ kusin!
eemiliajakobsson.blogg.se


live forever.

måndag, inte brool alltså de va pist å gå upp kan jag lova. höll på att somna i duschen slak som jag är ;o sen s¨å missa jag bussen så mamam fick köra mig då fick vi lite grejer på information å layouten de sög som fan man skulle baara lägga till ett sidhuvud sen fick man dra, kul jul så jävla ovärt. men iallafall så vare de sen satt jag å lilleskutt på stinas en timme typ. på adrimininistationen så höll vi på med fittkatalogen, fan va jag hatar det och de var pizza soppa till lunch de va vidrigt men ostmackorna e goooa :) btw så ha rjag näthandel nu min andra näthandel lektion för idag de är också dyng för vi har en sen hål i en timme å sen nät handel igen, hatar det men vafan å min skalle spricker och jag ska till ungdomsmottagningen sen å få nytt recipept jag vill hem :( men jag ska förbi fia och arrre för där är hg mys de me sen en liten lur hemma käbnner jag, fuck it !!!!!!!!!!! tjena tjena btw så har vi lyssnat på abba å magnuskarlsson idagthe winner takes it all..

friday, i'm in love.

fredagen blidde att fara å äta på baanthai och bio med ebba och sandra, de va jätte mys :)
å vi såg benjamin buttons otroliga liv, den va fan bra och jag lipa nån gång där å höll ebba i handen hela filmen typ, haha sär. och på lördagen så ringde pappa och väckte mig efter 9 så for vi till boden å gratta hanky som har fyllt 14 :) söthannes va också där, vi gjorde inte så mycke typ fixa hanna för hon skulle ha filmkväll eller vad de var på kvällen. och så peka jag ut pojkar åt hon också men då da hon bara deras namn å fyfan va jag garva. gud vände fan arslet mot boden när han skapade jorden!!!!!! efter boden så kom ebba å pappapeter å hämta mig så drog vitill gården och kirra i ordning discot där usch  jag var arg å hatisk mot allt där i början, men de tog sig jag vart glad när peter kom med mat åt oss :) sen så rulla de väl på där på kvällen, så sluta de städas sen hem mjähehe ebba maska me mig :)take me down to the paradise city.


a whole new world.

för ovanlighetens skull så vaknade jag halv su idag pigg och rädd :( har sovit som en kratta hela natten, de sög ju. jamen i allafal så har jag drömt om psyk jesus ;o alla min sjuka drömmar har nått med emilia å göra. nu vare så här vi satt hos tomme sirpa emilia å calle å pappa var de typ inte mamma å kjell ;s pappa å magnus så kom bara psykjesus in å va helt galen å skrek jag vill ah droger jag vill ha droger å tog stryptag på pappa å dom fick bort han så drog pappa å magnus där ifårn jag sprang å lipa till pappa å sa att jag var rädd men han lämna mig där med tomme som satt å garva åt psykjesus som aldrig packade sig iväg jag satt å skaka och var jätte rädd när han kom i min närhet i drömmen. uh sen tog han stryp tag på mig å va helt knäpp men då fick tomme damp å fick ut han typ, sen vakna jag ;o helt sickt nu ska jag alltid låsa dörren!!!! psyk jesus är en gammal knarkare som nu är sönder pundad och helt knas, har aldrig sett han aggresiv eller nått han går mest bara och skriker "alla tror på guder" och går som jordens åke alltid genom gymnasiebyn med en öl typ, och han bor precis vid oss nära iaf. nu håller dom på att bygga ett gruppboende 10meter från oss typ då börja jag oroa mig att de skulle va sånna dära så kolla jag om dörren va låst. haha sjukt de var å mamma tyckte jag va dum iskallen men vafaaan.


nog om psykdrömmen.
jag duscha tog god tid på mig sen smörjde ja in mmig å allt sega som fan me klädern aå hade mig men tillsist fick jag ändå stressa iväg till bussen, men i tid denna gång till alla lektioner å har jobbat svin bra idag fick tillbaka praktiskmarknadsföring provet å jag fick VG :) känner att de är en skarp förbättring. men de va drygt som fan att gå på dendär helvetes information & layout lektionen! va gär man skriver av en text från en bok mejlar till jocke så är de klart, de suger som fan. de är fan pina att gå dit å de här var bara andra gången sluta kvart i tre en fredag de är så jävla gay. men fick dock sluta tidigare för att jag var klar men i allafall känns de dyng. hatar det usch hatar alla sånnadär ämnen med datorer och rita sträck på bilden som ska föreställa känslor, häng mig. ähh nu ska jag gå och duscha för jag har inget bättre för mig ikv ska jag kanske festa med iluta osv men jag vet inte jag känner inge tagg, bakis än sen nyår! nä fan men jag känner va bäääh ids int, blir nog lugnt ikväll har inte ork till annat.


you were the best i ever had..


burn it down.

börja med en missa buss, like always typ sen kom jag till matten så jag jag å robert runt hela skolan typ för å hitta spec matten så va jag å elias dära. de va läskigt han som hade spec matten, roger kontio han kunde hela min livshistoria typ ;o du har en syster va? mats heter din pappa va, ni bor i dedär blåa huset som ni måla om för några år sen? ni bor där vid kyrkan med eran mamma va? jag brukar se er när jag är ute med hunden jag bor mitt emot er på andra sidan rälsen. osv, värsta stalkern! hahaså ba jag är inte psyko jag baara känner din pappa blablaa... men iallafall så va de chill emd sån matte jag tror jag förstår ekvationer bättre nu, robert kom också ner och attackera nån uppgift med mig ;) haha jävla skön lirare! sen hade vi dedär helvetes hålet jag for hem på det och baka en kladdkaka men har bara smakat litt av den sen ska jonte ha den typ. tillbaka så vare svenska så skulle men skriva om nån text och läsa bok, sen hål två timmar igen jag strand å elias hade musikjakten å jag vann! mjehehe. bild, allvarligt skjut mig en tråkig tant med silver grått hår i nån jävla knut å hon prata segt som fan. de vi fick göra idag vara att rita sträck i känslor!!!!!! kul jul och lite krumiluerer å epiga mappar i två timmar!!!  shoot me please! bähh hem hämta pengar for och åt med emilia kalle å finnen, sssmmaasskkeenns ! efter de så blidde de gården en sväng å nu ska jag och sola med hg, tihi skönt de ska bli kan jag lova :) sen äre då banne mig sova, jag är trött helatiden och har huvudverk 24/7, tro mig de suger!


jag skulle pröva min läppar på någon annan om du lämnar mig nu..

remember when.

du förvånar mig bara mer och mer, gräv ner dig i ett dike så slipper vi dig se.
hjärna lever du utan och du har ett hjärta av sten.
din förlåtelse lär vi aldrig se, tyvärr så älskar jag dig för det.

your dog look at you like you need help.

kan väl börja dagen som alla andra dagar med en försovning, jag måste ju vara jordens jävla lik alarmet har alltså ringt två timmar var nionde minut utan att jag vaknar å jag har ingen lugn signal heller, fan jag måste ju va vrickad. då missade jag turismen så då vare ingen ide att fa dit hinna va där 20 min å ha hål i 3 timmar sen nä jag sov lite till och sen gick jag till skolan idag faktiskt! de va skönt som fan skulle gå hem ockås men de regna så jag kände inte riktigt för det lika mycke då.  så vare ju då svenska och engelska direkt efter varandra tänker er att sitta tre timmar i ett klassrum när man har damp i stort sätt. de är bara att kriga sig genom det varje onsdag men iallafall de blev att dra hem dirr idag kände mig trött på rikt jag bara försöker hålla mig vaken nu. och tänker på att jag vill dö för att vi slutar 5 imorgon. matte, hål 3 timmar,  svenska, hål två timmar sen bild å typ två timmar, de betyder döden! ähh jag har iallafall sett ut som en pudel idag de ska ni få se


att göra en pudel..

simply the best.

nå tjenna frida föröskte väcka mig halv sju men fan jag somna då om å mummla jag vill spva resten av livet sen sen ringde linnea kvart över sju ba är du vaken, jag har sovmorgon äckel va mitt svar sen så slumra jag till igen. efter halv 8 steg vi upp i allafall trött å jävlig, oja så skolan, ptov, hål på hålet så va vi i vilorummet å va hände jofan vi somna missa brancsh å produkten, de sög ju. sen så efter försäljning å servicen så for jag hem mådde icket bra låg i soffan å såg våra bästa år med mamma sen så va den nån film på canal+ å efter den så var de emil å vi satt å garva emil lönneberga fyfan va bra :D jajja de ärtyp de jag gjort idag eller ja sett andraavenyn å varit på kvantum seg som fan sovit å degat, chill men deg. å nu ska jag sova för jag är så förbannat trött. imorn är de pissdag somvanligt, skjut mig nån.and then came love..

every night in my dream, i see you i feel you.

måndag freaky som faaan men flumm som alltid frittzyfröös. jamne i allafall de sög på skolan. efter skolan drog vi på stan hitta lite grejer och jag såg mamma å linnea på parelle å dom köpte en parfym åt mig :D jamen iallafall så sedan for vi till oss och fula på sen skulle jag bjuda frida på emma special men de blidde inte sålyckar makaronerna koka över 4 gånger hörde bara fört, FÖRHELVETE EMMA!!!!! sen att jag va ett offer om inte kunde göra makarone rå va de nu va men de va inte mitt fel faktiskt, mammas också! sen så gick vi till handlarn å skulle köpa sandwich, mmhh smaksens men de hade dom int eå vi täntke vi delar på en semla men de få fick vi en gratis och sen när vi gick där ifrån så fick vi snus också, "klart grann flickan ska ha!" voivoi man slutar aldrig förvåna sig av handlarn. barnvakt till molly och jonna sen, sötungarna vi såg tinkerbell och sen blev de hyper och vi busa å gjorde flätor åsånt :) efter de så for vi till frida och sov, de va mysigt å vi gick å sa hej till roger å vivianne också men vivvi träffa vi på statoil hon hann inte hem tyvärr men roogerr dåååra hmmm va hemma :)
carpe diem.

glömde höjdpunkten av de hela.
lite miffade grejer måst de ju va, ah yeah!


you must be the luckiest man alive.

nå tjenna de blidde burn på kvarre å sen solning men de tog typ inte förutom i fejjan är typ lite röd men hade ansiktskanonerna på i stort sätt hela tiden, dvs 30 min sedan gick vi hem till oss, å såg nån film som va på tv me mamma så kom el klövo å joinade så vare pizza te krubb, ja å hg delade på en bäh de är äckligt. så har vi pratat om att dra till västerås och sthlm i februari, nice de skulle va! längtar redan hg :) ska spara pengar som ett as för jag ska till jkpg också å träffa mysan å dom :) ahmen iallafall så har jag städat min andra garderob nu och gjort en liten makeover i mitt rum, dee ska ni få se faktiskt jag har haft ett jävla bra psyke idag vill jag lova er alla !


mitt zoo har fått flytta ..


i utbyte mot domdära som syster har uppfunnit :)plus nyttt å fräscht på dörrarna!deheni, jag är chockad att jag fick ro till de, dock fick hg göra på ena dörren ;D

i having so much to say and watching you walk away.söndag suger å jag hatar söndagar spec utan andra avenyn. jaj iallafall så vakna jag där vid 11 i soffan med underställ å mys tröja å dubbla tofflor men whaaaatafuck de va lovli hann dock inte se klart filmen men har sett den förr så allt för mö gjorde de ju ej, idag så ska jag sola riktigt mycke mer vettefanken om jag ska gö. de blirå bannemig lugnt, ska möta hg på kvarre å kirra burn sen sola fan va skönt sola ska typ sola ett år! nä men alltså vart helt deprimerad när jag kolla på alla sommarbilder, jag känner mig fan som ett lik trots att jag har bikinilinjer kvar sen i sommras, har ju solat åså men inte me bikini, ähh fuck it ska grilljera mig som fan nu känner bara för att slippa likheten, nä ska nog börja bege mig hg är redan på väg så de är bara att dra en hurrycurrry yao. SEEEEEEEYA!!!!!!!welcome to my freakshow.


losing you is like living in a world with no air.

bähh idag steg jag å hg upp vi 10 gjorde korv å pägg macka sen så skulle hg jobba å ja mmamma å kjell på stan en sväng, jag köpte i varjefall jeans å en tröja så va vi på berlins tantaffären typ ett år. sen for jag mamma å joppan ner till hockeyn å de va kallt som fan å efter så for joppan jag å hg på donken å åt sedan så for jag å joppan runt i en timme å körde runt haha, skönt de va. nu är jag hemma har feber igen å håller på att frysa ihjäl rent sagt :( ska lägga mig å se en film på stor tvn å mina planer är att somna där också, gonatt. btw så har jag ballens gammla fula stor tröja, sköb den är!!! nu ska jag mysa ner mig med nått täcke, over and out.

by my side, you never be..

tracy chapman - crossroads

All you folks think you own my life
But you never made any sacrifice
Demons they are on my trail
I'm standing at the crossroads of the hell
I look to the left I look to the right
There're hands that grab me on every side
All you folks think I got my price
At which I'll sell all that is mine
You think money rules when all else fails
Go sell your soul and keep your shell
I'm trying to protect what I keep inside
All the reasons why I live my life
Some say the devil be a mystical thing
I say the devil he a walking man
He a fool he a liar conjurer and a thief
He try to tell you what you want
Try to tell you what you need
Standing at the point
The road it cross you down
What is at your back
Which way do you turn
Who will come to find you first
Your devils or your gods
All you folks think you run my life
Say I should be willing to comprimise
I say all you demons go back to hell
I'll save my soul save myself

i tried to be perfect but nothing was worth it, i don't belive it make's me real.

kvällen har sett ut som så att hg kom så gick vi till kvantum me mumin så sminka hon oss av nån ful anledning sen så vare let's dance som sågs, haha fan va chill gubbjäveln är men ändå bögig, chill man! å blondinbellas blogg läste jag för första gången idag, haha! nä fan ut ur let's dance damen.  nu söker hg nån film hon ska grisa med mig inatt å hon valde en klassiker som jag älskar can't by me love :) nä fan ska nog tabort de onödiga sminket nu och lägga mig me hg, haha ingen kul natt för den grisen, me febern ibland kokhet å ibland is kall, haha goodluck chuck! nå men hurrrninini, imorn ere hockey å de lär bli kallt :( ska kurera tills dess, have a nice sleep.i went from somebody to nobody..

dream on, dream on, dream on to your dream come true.

long live the king nä men niccis du tror du är kingen men utan k är du ingen ;) nå men kidding, tack för hjälpen!! hade aldrig klarat de själv, inte mitt psyke iaf. annars känneer jag mig som värsta hatiska bitchen, redan sen igår fan de suger. på hockeyn så va jag helt hatisk men de är alltid två tjejer där som går vid oss å skriker jag orkar inte med de å mit humör va inte nådigt igår så dom fick höra lite. å på skidgruppsmötet va jag väl också lite aggresiv. sorrryy!  ahmen iallafall så kände jag mig mad i morse också sov lite till så löste de sig. är i vilket fall som helst sjuk så de är inte kul så visa lite medkänsla. de har varit nå så förbannat kallt inatt jag har tom sovit sked med mamma hela naatten så gick jag till min säng när kjell kom hem 6 men när jag vakna sju igen så vart de då ingen skola feber å hals ont. har sett sista avsnittet på L world i sesång 3 så nu måste vi köpa dom tre sista också. haha jag sitter bara och små kikar in på mina rosa chinos för jag är så kär i dom! hah that's fucking gay, i mean lame. nä fan de lät gay. iallfall så ska jag nog se film med hg idag och komma på nått vettigt att skriva om, som sagt vem bryr sig i vad jag gör om dagarna. den som göre göre, trevligt för den och för mig. vet inte om sånnadär tips riktigt är min grej, haha. kanske gång att de kommer, de lär man ju märka.  å just fan måste berätta att jag inte har ätit nå godis/chips å sånt i veckan elr okej popcorn men de får jag i mitt löfte och russin! skulle också kunnas passa på å berätta att just nu så känner jag att jag har hat nog så att jag skulle kunna dumförklara ett antal människor och bränna upp nå bilder som hänger på min dörr. får se hur de blir med den saken, iallafall orkar inte skriva mer nu, de kanske kommer hat sen, ja heippa. ny fjortisfilm igen, kusin you have joind familybuissness;)DANA DOG I L WOLRD IDAG Å SHANE STÄLLDE IN JÄNGNINGEN MED CARMEN, BETTE STACK MED ANGELICA Å TINA HAR BLITT BI, KIT ÄR GRAVID MED ANGUS SOM ÄR 20 ÅR YNGRE, JENNY TRÄFFA HENNES EX OCH HANS NYA FRU MED HENNES TRANSSEXUELLA FLICKVÄN. tänkte bara berätta hur kaotiskt de sluta å hur mycke jag lipa.


i'm sorry, but it just who i am..The King!

Hej! Det är ju då jag (Nicole) som har designat Emmas blogg, visst blev den fin? :D Jag har aldrig designat en blogg på blogg.se förut så jag är jävligt nöjd. Ett tag tog det, men det blev fint! Kan inte göra snygga headers eftersom jag inte har photoshop på min nya dator xD besök gärna min blogg; http://waattos.blogspot.com  /Nicole

time wont let me go.

idag så var jag nådigt trött när mamma ringde ville jag bara sova ett liv till men icke jag kriga mig där vid kvart över satt mig vid bordet me ett täcke och drack vatten han nog slumra till lite sen när jag skulle ta på mig sockar så var balansen inte så high jag satt då på golvet jamne iallafall så har jag sett ut som en buske i håret idag hann inte platta de, fan de är fucked up. så vare ju bög torsdag va först på den andra gruppens data ett tag sen drog jag å käka med hg sen tillbaka till svenskan då hade vi person beskrivning, marri skrev tre ord å då visste man att de va paris hilton. jag han skriva fräkning som en prickikorv då sa marri lindsaylohan, fan vi va skillade på dedära så gjorde vi massa fula sånnadär om massa de va faktiskt roligt :) efter svenskan gick jag till skolsköterskan me nacken nu är sjukgym som gäller igen jag hatar de men seeya soon pantertanter ! sen missa jag buss till bv så de va att vänta allt förlänge va int epå humör för de vile bara hem å lägga mig men då hade linnea datorn så då satt jag mig på golvet och filosofera å nu ska jag knalla upp på dedär jävla mötet å sen är de hockey, skjut mig jag är för trött idag vill bara isolera mig med mig själv nu orkar inte nått allt känns bara fucked up. å nu nöter jag tracy chapman, kusin du vore va glad för länkningen :) nå ni ska väl bege mig ska hitta nån varmare jacka ändendär jävla skiten! rackel säger jag bara döda den.


i had a feeling i could be someone..

today was gonna be the day they gonna throw it back to you.


bild från måttsund från helgen men iaf.

tisdag sanna ringde och väckte mig dendär lilla piprösten, man vart då vaken men smna dock om några minuter extra halv sov i duschen sen så sminka jag mig å tiden drog iväg så jag missa bussen, likt mig, ohja. sedan så skolan så va turism å de eviga hålet, hatar onsdagar, torsdagar också för den delen  å de är imorn it sucks donkeyass! jamen iallafall så ska jag nog avra snille å gå på fridas data och göra excel elr hur de nu stavas, är inte hajj på alla stäver. efter skolan så va de stan ett tag men andre men de var inte så llänge så for jag hem å åt middag å vidare till måttsund :)  haha de va nå danskar där å dom glodde då inte diskret den ena satt å verkligen så stirra med jordens smajl, jag ville då ba dö av garv!  sen for vi hem å nu ska hg grisa med mig iatt :) vi ska väl se film eller liknande, mjäheheh linnea har gjort bullar ¨å dom var riktigt goda kan jag lova. glömde en sak på engelskan så de mesta man hörde där i från var "you can do it!" btw så flippar jag snart sönder på klassen, eller på endel som vrider mitt psyke så de pulserar så de slutligen går i luften med en smäll! nä fan de är inte lätt alltid.


mitt hjärta har en frusen inneboende som inte mår så bra..

just a smalltown girl, living in a lonely world.tisdag kände att jag orkade inte skolan hela måndagen hade jag huvudverk som ett åke å hela kvällen usch fick migrän innan sovdags. när jag vakna hade jag fortfarande lika ont så jag orkade verkligen inte å min nacke är helt skev de orkar inte hålla upp skallen känns de som.idag så sov jag iallafall tll 11 nån gång när mamma kom hem sen så låg jag i soffan och halv sov bara så fick jag te av mami och sen slog jag på L world nu har jag bara 2 skivor kvar av sesch3 sorgligt är de just nnu jag lipade. sen såg syster att de hade kommit ut ett avsnitt andraavenyn så såg jag de de kom några skvettar där också, huvvaligen allt är bara fucked up i mina serier nu ;o kan berätta att jag ahr tagit på mig ett plagg idag annars har jag festat med mina långjalingar och sovtröja hela dagen å nå tofflor som e jätte sköna :) näfan ska fortästta festandet med me lite Lworld.you can put the blame on me.

big city life.

Big City Life,
Me try fi get by,
Pressure nah ease up no matter how hard me try
Big City Life,
Here my heart have no base,
And right now Babylon de pon me case

People in a show,
All lined in a row
We just push on by,
Its funny,
How hard we try

Take a moment to relax
Before you do anything rash

Don't you wanna know me?,
Be a friend of mine
I'll share some wisdom with you
Don't you ever get lonely,
From time to time
Don't let the system get you down


Soon our work is done,
All of us one by one
Still we live our lives,
As if all this stuff survives

Don't you wanna know me?,
Be a friend of mine
I'll share some wisdom with you
Don't you ever get lonely,
From time to time
Don't let the system get you down


The Linguist across the seas and the oceans,
A permanent Itinerant is what I've chosen
I find myself in Big City prison,
arisen from the vision of man kind
Designed, to keep me discreetly neatly in the corner,
you'll find me with the flora and the fauna and the hardship
Back a yard is where my heart is still
I find it hard to depart this Big City Life

i went from somebody to nobody.

måndag de va segt som fan att ta sig upp usch fan å hg tvinga mig till smink bäh. så gick vi till buss å jag hade egentligen sovmorgon men jag kriga mig upp å gick på en extra data tid ;O fyfan sen så hade jag ont i skallen där ett tag å drog hem lite tidigare fick jobba hemma :) så vart de staden en sväng jag tod nån huvudverkstablett å sen hem å slockna dirr. vart galen när dom väckte mig men iaf så for jag till ebba sen vi färga hennes hår och såg vi hade iallafall tur med vädret och beetoven eller hur de stavas! nå ni ska se film jah hejpa
my life be like ooooooh aaaaah oh ah ooooh ahhh oh ah

closing time.
har inte skvit på ett tag typ men i helgen så harjag mest bara åkt skider de har varit lovlelii men fick lite kramp i fötterna nån gång, de löste sig med lite vila å ta av sig pjucksen faila däremot i skogen idag, ahha fint de va kom å åkte fick sendrag å benen bara vek sig, hahaha nice nat. btw så är jag med i en till fjortis film, haha dom har typ tagit dom bilder jga har på pixbox, men fan alex jonte henke å andre vi kommer ju bli kända! nä men ni gör oss ju bara kända potthuven :D HG kmr säkert hit strax så då blir de film åså ikv, mys :)  kan skirver lite mer sen eftersom de har inte gått så bra med skrivandet i helgen men de lever vi med å dom som läser den, kan ju inte va så många heller =pwe belong together..

it just feels like i don't fit in.

första skoladagen sög ju så idag så försov jag mig somvanligt. efter skolan så va de stan ett tag jag har köpt rosa byxor å jag är kär i dom. sen gick jag frida och andre och fika med andres mormor och morfar, vilka lirare, störtsköna! sen så gick vi vidare frida drog så träffa vi kusin och fick gå på alla affärer igen jag köpte iallafall en halsduk minns inge mer ;p tror int de iaf.när jag kom hem så åt vi väl efter ett tag sen fixa jag mig lite och gick upp till gården, de va väl mys först men sen sög de å vart depp. därefter så blidde de en liten walk. nu ser jag bara L world å ska sussa straxen. godnatt.you make me feel so good..<3

i like big butts and i can not lie.

efter staden så for jag till joppan vi får å kolla  tyg åt massa grejer till henne sen hämta vi ebba babe! vidare till donken kirra krubb så for vi hem å tjeeeka såg grease som vanligt slinga hår igen, säger bara tiger again me lite orangare i luggen men de duger i krig! tack för hjälp ebbzorce å joppan! när jag kom hem så stod de en ny säng i mitt rum, chocken där :) den är iaf skön å de var ju en överaskning å den skulle va bättre för ryggen så de blir nog bra med min gammelrygg. tack mami och mjäll<3 nä fan nu ska jag kryssa i vad jag ska ha ifrån H&M katalogen sen ska ajg sova, skola imorn fan häng mig :(regular everyday normal fucking bullshit.


mitt namn är t i g g e r r !

nä men ska bara säga att jag är tigerkaka nu, joppan du har jobb ikväll :)
klippa och färga mitt hår, bye orange :)

early early sunday morning it was a big ganja smugglin'onsdag,  7/1 nä fan ingen vanlig dag för de är kusin å casmutts födelsedag :) så grattis till dom nötterna! iallfall så skulle jag ta mig upp 9 imorse å gå till kvantum, jo men tjena! de gick inte som planerat mamma kom in till mitt rum vid halv 10 då kirga jag mig upp så dega ett tag i soffan sen gav jag mig an håret har i de nu, de ser int så nicce ut me foliet ;D men de va smart kusin för de sved i pannan annars. vi får väl se hur detta slutar de blir nog mera slingor sen å joppan ska klippa mig idag också :) ska berätta vilken förfärlig natt jag haft först så kom linnea å tog datorn då så gick jag fram å putta bort hon men de löna sig inte så jag flööög i sängen å slog i knät i en stolpe :( sen gick de utför jag vart jätta illmående, huvaligen då ville jag dö så låg å vred å vände mig till typ2 så vart de bättre men de kom tillbaka sen usch spyrapar å annat mys! bääääHH gu va äckligt! jag är fan tierd nu å vågar inte äta så jag fotsätter mitt krig med avslagen cola ska på stan när jag är klar med allt dehära med kusin å carro om likcarro kmr vakna villsäga :) hg är påväg hit hon ska hämta sitt efterlängtade linne som jag hitta i min garderob :D nånii ska fixa iordning å ha mig nu färgen ska ut om 10 min typ tjahej.looptroop rockers. <3

you got nobody everyone is gone.

tisdag mor min väckte mig vid tolv så skulle vi till kära kusin på kalas haha de va flummigt som fan vi satt å gorma i köket som vanligt, calle fan han är en av mina idoler! ne fifan släkten är värst :D efter de så for jag mama å syster å kika om suomusoffa va öppet men icke, så drog vi till kvarre å handla sen for jag till hg å dega så basta vi sen å de va lovli efter så hämta mamma mig sen städa jag min garderob duktigt nog :D men har en kvar nu =( den tar jag nästa liv!


livet är för kort för att vara någon annan..

it's a new dong, it's new day, it's new dong, it's a new life for me.måndag idag då, elin kom och hoppa på mig där efter 11 så gick jag upp åt lite sen parkera jag mig i soffan å låg där hela dagen som alla andra dagar! nä men iaf till efter tre å såg L world nu har jag sett 2 sesånger ;p de har varit en degig dag nu sen typ 4 så har jag å kusin suttit å camat å fulat oss litt när vi sminkat oss osv haha de är inte lätt att förstå men de gör vi :) belive me! iallafall så är de ju hockey idag så de blir till att jobba, ska få med mig syster så ska vi dra ner nu =) annars så blir de film med hjärtegullisar sen, de va allt over and out!
jajustfan ska ta snoddar till joppan också!you just suck the fun from everything.... funsucker!

happy new year.lite bilder, haha kanske kmr mer när hg skickar. de var iaf ett lyckat nyår :)

new life for me.

söndag trist som alltid har i stortsätt stigit upp duschat å klätt på mig sen kom sanna å elin :)
ajja mer om igår chilla me joppan vi såg svenssonsvensson,omsara och en kult film! grease! så ät vi fin middag å grönsaksdipp åså mös på som allatid å sorken lurken å loppan fick va me, troja :) de va inte mkt mer som hända den dagen elr jo bråka på hägglunds med pappa igen å nu är jag kär i en låt promoe - new day! kirra den pusshej.
ska se kopps me morbor å sanna ska spela dator, ja hejdååååå! kmr bilder från nyår sen.wish you were here.


don't you know the snow it's getting colder.

jag hitta massa gammalt som väcker så mycket minnen, allt känns så fucked up nu. så ser man allt å hoppas att de vore si eller så, tänk om man allting alltid hade varit som de alltid har vart. jag hinner inte med i alla förändringar och hur alla människor förändras, endel är jag fan kapabel att säga att de finns vissa med hjärta av sten. och att allt ska spela så stor roll jag begriper ingenting mer jag bara finns för endel och inte för andra. de känns bara som att ibland vandrar man verkligen som hela världens andrahands spår. de känns som att allt bara rasar.en underbar dröm utan verklighet.
ödet står skrivet.nyår de va en härlig tillställning dega hela dagen sen gjorde vi oss i ordning å gick upp till micke på en before partyy. vidare till lokalen å överaska krille som fyllde 50 :) så var vi där ett tag å hade de trevligt så mötte jag brylhönan tilbaka till lokalen sen for vi vidare till tuna men de sket sig så de vart vidare till stan så va vi där ett tag sen raketerna efter de back to 50 års party.  petter henke alex mange å jonas kom dit sen, trevligt trevligt. efter allt där skulle dom till max så gick vi dit sen fick papa köra hem oss jag tror jag halka 88 gånger minst fan har ont i hela kroppen. bilder får ni när jag har några om nyår dååååå. idag dagen efter så va de fan ba degande låg i soffan hela dagen eller fotöljen såg film tv å Lworld voivoi. nu filmar jag med kusin å har druckit lite teeee :) ska sussa nu, natt.you're so full of shit.

RSS 2.0