VREDE ÄR ETT KORT VANSINNE

nåja har inte haft tid me nå blogg eller ork men ingen blir ju klokare i vilketfall som helst. i helgen har jag kört bil och badat i stugan, och de va boden alive fedag och lördag också :) karatefylla! nä men om vi säger såhär en klockren adam "shit happens when you party naked"  igår va de nådigt deg och idag är de desamma efter jobbet!

första dagen på MS kungsholm, jag höll på att dö för att jag va så nervös jag våga inte gå på båten satt å prata me mamma å pappa i omlopp å sa att dom skulle säga att jag hade dött eller nått. men sen kom en å fråga om jag va emma så då sa jag väl ja, nåja de va iaf roligt. men de va så hemskt jag satt å lipa typ innan, feg tjej.se om vi sägersåhär hade hon inte frågat om de va jag så hade jag suttit kvar i norrahamn på en bänk! första dan avklarad iallafall imorgon börjar jag halv 8 till 6 på kvällen nån gång, YEEEEHAAAAAAAAAAA nat. och då måst man städa båten när man kommit fram till hamn 6 också, jaaaja fest jag känner en som kommer va död imorn. och jag känner en som är död idag.


somna på ballkongen när jag kom hem, jag hade typ dödsryck innan jag somna tusen gånger fult de va, sen kom mamma och jag va surare än jag vet inte vad jag va så arg på mamma å tomme för att dom skratta åt mig imorse när jag va så rädd, polarn på dom. eller som pppappas replik "vi kan inte hålla dig i handen hela livet" jaha jag ska väl jobba me mina fula skor och jag har jätte ont i halsen och öronen :(  ikväll ska jag bara se film me mamma me jordgubbar grädde och smält chokla, deheni!


jag saknar din personlighet och ditt underbara leende

YOU WONT HEAR A BIP

ingen besegrar emma

WE GO SHOPPING

de vart inte alls som tanken var ikväll, jag for hem med min käre morbor sen for jag tillbaka till linnea och jonte me mamma å kjell me skåpet där vi satt å gorma å garva som fan sen for vi hem igen. emilia å johanna bad mig komma till lulsundet men där var dom ju inte. sen när jag var vid björx vi är vid kanalen nu kom dit, måttligt less. jag cykla vidare  ett varv runt sjön istället dom ringde å gorma men jag va så irriterad jag orka inte svara. jag for å la mig på studsmattan less istället sen nu är jag hemma och ska duscha å sova, blir nog stugan imorgon också, brännan ska bättras men sadiken idag blev jag nigger. fast de är en fis i rymden nu för jag är så jävla irriterad, och nå jävla boden alive veettefan om jag ids.aldrig i mitt vidriga liv

YOU STAND AS ONE, THE OUTSTANDING ONE

kjell hämta mig imorse så må jag ju säga att de va jävligt varmt hela dagen men de va så skönt så jag hade kunnat lipa nu. men jag är lite bränd om armarna å benen nu men resten är fett cosy, de är härligt att va brun!  jag tomme och kjell låg klockade i poolen, fett najs!  och de va en upplevelse att få se kjell ta sig upp på madrassen på mage, just deja jag å kjell va även ner till viken och bada jag kräla ner för bryggan för att jag inte ville blöta håret men va gör idioten då han dyker över mig så jag blir ju ändå hebbe blöt, men de va iallafall en synvilla att se en flygande säl! 

efter den här soldagen så for jag och min snyggemorbror till stan han skulle ha en ny bögväska me de gick int så br auti den, vidare till tunastigen 45 och åt korvstrogannoff de kan ju fan inte finnas mkt som slåt de, så satans god mat jag vill bara dö eller nå, smaskens mhhhhhhhhhhh!  nu vet jag int va som sker duscha är ju en rätt bra idé. mamma skulle komma förbi me nå skåp till linnea sen jag kanske åker hem då ist, vart lite sugen uti de och måste städa mitt rum.


you gotta ring my bell

ONLY GOD CAN JUDGE ME

den här kvällen har bara varit deg och de har varit så jävla skönt och välbehövt! jag trivs här med syster och jonte :) de är så mysigt och vara här jag vill bara dö! jag har inte gjort måga knop sne jag kom hit kom till färdiglagad mat och sen somna jag sendess har jag bara legat död, fett skönt. och nu funderar jag på att sova för kjell hämtar mig halv 10 imorn. de blir grill på campen nå ja känner att jag inte har så mkt vettigt att skriva.

kan ju säga de iaf kusin har babblat om tzatziki när göran säger typ "när den rätta dyker upp så säger hjärtat till och då får huvet säga vad de vill"  nå liknande iallafall och när jag väl tänker efter så är de faktiskt så. hur många skallebankar jag än gör på mig själv så försvinner de aldrig, äh de är lika jag går och blir celibat eller flyttar till nå kloster.jag ser mig inte som nått annat än ett jävla miffo

DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME

ja hurrninini jag kan ju börja med att nu äre ju en underbar svenk sommar om jag får säga de själv, nog för att jag är jälvigt trött och va de hela dagen men men. och hade feta flippen tidigare också. vid halv två tog jag mig ut å sola men de räckte typ satan va de hetta jag brylhöna å kusin låg ett tag sen drog vi ner till kvarra och tillbaka me jordgubbar de kan inte bli bättre :) bada gjorde vi också när alla blev trötta och höll på att somnna, de kanske komemr nån bild sen, ska spana om höna lägger in någon :)

de va bara å skynda sig å duscha linnea va klar me maten hon jonte å henke satt å vänta på mig å jag vänta på pappa som inte kunde fara och leta mig i hela stan, men fittjävel jag var hemma men nej jag fick gå till han med datorn och en till väska jag går typ snett som quasimodo nu men jag minns inte hur de stavas så de får bli hur de vill.  så satt han å waina i bilen om massa spec om fitt moppen mina ord va bara släng den gör vafan du vill jag bryr mig inte men om jag ska betala försäkringen i den själv så stäng av den. jag gör hellre nå roligare för dom pengarna. idiot

och jag måste bara säga hur mkt färg jag fått idag ska pressa som ett djur imorgon också, vad kan va mer lovley än de, fan alltså de är nada jag är då så solkåt ma kan bli tror jag, men idag hade jag kunnat sova tills nu. men jag soma efter maten som igår också, damn hoppas jag kan sova ikväll. blir nog campen imorn för de är där de ger mest me grillolja som ni säkert vet nu! kjell skulle ut vi 10 jag tror jag följer då men jag måste till sandön för jag ahr fått jobb :D
jobb på kungsholmen och börjar måndag, de kan inte bli bätttre känns de som jag trodde inte jag skulle få nått men de fixa sig och nu kanske jag får jobba rätt länge :) men om de blir lite så äre fan ändå mer klirr i kassan än ingenting så jag är öppen för alla förslag!

jag ska i varje fall jobba på kungsholmen jag vet inte riktigt vad jag ska göra men de blir säkert roligt att jobba på en båt. va ska jag kunna göra typ, servera, hoppilandcalle eller vadå? nåja ska ju till dom imorgon så ska dom berätta å prata om dedära, låter ju brao faktiskt minns inte va jag skulle få betalt men om de är komun grejj så blir de ju 52 kr i timmen men jag harinte sökt nå komun grej så jag vette fan vare blir de lär ju märkas imorn. men va somhelst är bättre än ingenting! nu skrivs de för mkt ska lägga mig å se tv igen jag har solfrossa! HAHAHAHHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA BTW SÅ DÖR JAG ÅT FAMILYGUY VILKA JÄVLA IDIOTER HAHAHHAHA


jag kan inte ljuga för mig själv och inte säga att jag saknar dig,
jag saknar dig så men jag blir inge smartare av de för jag kommer
troligen inte berätta de för dig.


MAKE A MOVE

nu ska jag berätta lite mer om min dag minns inte vars jag sluta i förra men de var väl där om morjärv åde. jag och emilia gick in till stan, vi gjorde inte många knop på staden innan båda va hebbe less jag tänkte typ va är oddsen att pappa är istan, fullpott han va på hägglunds så vi hade skjuts hem åre. vi for hit å sola och fixa naglarna, sen kom rebecka när jag hade somnat typ, jag tog mig en siesta och de va väl behövlig men nu vare ju inte så bra att jag tog den 6 till halv8 . jajja  jag va deg som en jävla gris orkade inte göra ett piss så börja emilia lacka om att hon inte skulle sitta inne mera så då gick hon å rebecka och jag stanna inne och såg klart my new bff å sen efter 11 for jag till syster, vi satt uppe pigga som nå fån och drack te å såg csi miami nog för att vi bråka uti de. jag ville se mtv å hon csi, hon vann. sen kom alex våran käre tremänning förbi, vi spela kort å bara chilla landet. btw så vann jag i chikke ;) å alex två gånger i hej kneckt men de räknas inte. vid tre gick iaf syster å la sig men jag å alex satt å babbla till 5 då for jag hem nu sitter jag här å vet fan inte va jag ska ta mig till. pigg som fan undra om jag ska vaka:)


jajja vi får väl se va jag tar mig till jag känner mig speedad ni vet.

jaja ni ska få nå låtar som jag nött hela dagen ocksålåten nedan den är väldigt passande i min port, ganska fult men igår natt så vare tydligen knark kvart och bengen va typ här men jag sov ju hos sytster yster men kjell var noga me informationen om de idag!

lås dörren när du går lås dörren när du är inne
man vet aldrig vad de springer för idioter här mera jag är rädd om dig lillen blabla men jag måå ju säga att mjället är rätt göölli,  han är som en padre :)i don't want to be that girl that has to fill the silence,
the quiet scares me' cause it screams the truth.

I MIN PORT

dra en gräns å sluta gnäll

DAY 'N' NIGHT

aloha igår for jag vid 12 till syster vi skulle se bombay dreams men de gick ju som de gick, inte alls. irriterande för den fatsna när hon hade hittat breven från sim biologiska mamma, less jag va då för jag ville se klart den då men de gick ju såfan heller.  då såg jag å sis nå nyhetsskit från norrbotten, också kul! sen vare bara å sova men självklart när emma ska sova så blir hon ju speedad som aldrig annars, sen vakna jag 10 imorse av en jävla fitt gräsklippare just då låg jag å fundera vem av dom jag skulle slå ihjäl, fittjäveln som körde den eller hor gräsklipparn som lät som ett jävla uk! sen börja linnea å borra när jag väl höll på att somna om igen jajja de va bara å stiga upp, irriterad tjej till max.
och ag är så irriterad och jag hatar mig själv ska bara spy på mig å isolera mig för al framtid känns de som. äckligare männsika får ni leta efter, fittjävlar.

ordning å reda, lådvin på fredag


SOMEONE LIKE YOU

You don't understand me
But if the feeling was right
You might comprehend me
And I don't claim to understand you
But I've been looking around
And I haven't found, anybody like you'

I just don't see the reason to do that


I'M LOOSING IT

manyana manyana, hoyy hurrni jag å kusin for ju te stugan idag å de va jävulska skönt å sola men då kom de ju såklart nå hebbe moln men efter några minuter så försvann ju de så de va ju bara å pressa gärnet igen me grill oljan, fett najs men nu äre så också att alla 3 sol oljor har tagit slut på campen så de är till att köpa ny nu......  sen for jag å kusin å käka hos syster sen har vi ba svassat å nu sitter vi hos mig å ser beck och jag är så trött men jag är ändå inte trött på nå vänster! jajja de lät smart de där men sånt är livet. nåja blir antingen å sova hos syster om hon svarar men jag tror hon somnat så jag får nog sova hemma iallafall. dom flytta igår och jag känner bara hur tomt de är.  jajja jag kanske skriver mera senare ork it nu.jag drömmer om dig och mig, men i verkliga livet så är de nog historia.

TAKE MY HAND AND WALK WITH ME

tja liffan jag är så satans trött så jag känner mig som den mest hjärndöda människa på jorden, på riktigt så jag vet fan inte va jag heter känns de som, låter ganska smart men trött tjej.se! kunde inte somna förns efter 5 jag låg i sängen helt speedad å vred å vände på mig! sen när jag väl fick min sömn då ringa pappa vi 9 far och kratta innan 12 hos mig, mmmmmmmh gonatt. då somnade emma om de samtalet kom jag på att jag hade fått när jag prata me kusin i telefon! less jag va så kan sussi visa hur du ska kratta, men hallå hur baki flötet tror han jag är? de är ju många funferande hjärnceller man behöver för att kunna kratta.

just deja linnea och jonte har flyttat ut nu :(
idag gick jag in i deras gammla rumjävla sten tomt, de känns för deprimerande tråkigt jag kommer ha de nu:( förut när vi bråka så kontra jag alltid kan du fan inte flytta snart men nu står de ett tomt rum där som jag får gö ett dressing room till men jag vet inte om jag vill, eller om jag ska flytta mitt rum dit in, äh vi får se hur jag gör nu har jag iaf tvåe..... mamma är borta kommer hem och kommer hem på torsdag å kjell far imorn och då kommer emma va helt ensammen :(jag flyttar nog till linnea och jonte redan ikväll!!! och mamma skulle komma och krama mig hejdå imorse men hon gjorde inte de :(:(

och nu ska jag å kusin fa ut till campen som två fån å sola, seya fittjävlar!
tänk er vindstilla me en grillolja på kropppen ja puss hejjj!

...........................................................
nu vart jag ju bara mer deprimerad.

JAG HATAR ATT JAG ÄLSKAR DIG

midsommar har vart hebbe najs, härligt folk osv! kuk väder fredagen och lärdagen men idag så vare ju fint väder jag å kusin sola sen vi steg upp tills vi sku till stan igen :) jag orkar inte skriva om de för jag är inte på humör fattarnt de men så äre,  fittjävel, oftna, faktniskt....................................................................... ekar i mitt huve

en sak som är tajmad och klar i min hjärna är att du är ett jävla botten napp, ett tvättäkta sänke.
se upp för gäddan i vassen ditt riks miffo, ditt plankton och slemmiga fisk.


how could u be so heartless?


KUSIN BARA FÖR DIG!!!!!!!!!!!!!!!JAG DÖR JAG DÖR JAG DÖR JAG DÖR JAG DÖR :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

JAG TROR JAG BLEV BLESSAD AV GUD

inte mkt jag gjort denhär dagen eller jo jag vakna kring 1 och de va ett helvete att ta sig upp då och då hade jag ändå sovit i 12 timmar jag satt å fundera vafan jag skulle ta mig till me en macka och ett glas fil på ballkongen, smart tjej. tänkte att solen skulle kika fram men nej de gjorde den inte på länge jag gick in å sen vare gassande sol jag han sitta 30 sek max så vare inge mer väder denhär dagen jag vart så förrrrbenad så jag kom å tänka att jag skulle rensa domdär jävla maskrosorna hos pappa ajja jag for å gjorde de emilia satt å va trevlig brevi så allt för tråk vare inte :) haha men nu känns du ungefär som att jag har ett blåmärke i handen! å om jag hade räknar ogräsen så hade jag fan tappat räkningen de kändes som miljoner!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fett less uti maskrosor jag ska kexa på sådanna nån gång innan jag dör, själv då? nåväl sen krubba jag hos sirpa å de va förbannat gott, jag dog nästan kåtslag på den! sedan så kirra vi oss å drog till örnäset jag va tvungen å tröst åka karrusell, å de vare fan värt! me mkt trevligt sällskap, höhöhö :)
nåväl nu är jag trött och vill sova, ja de ska jag göra SMART TJEJ AGERAR IGEN!!! A PEECIS ;D


vi hade kunnat vinna mot hela världen.

I DON'T BELIVE YOU

guddagens, jag är gode degig. men stensborg de må ju vara de chilligaste jag vet man mår som en jävla gud där typ, å honom har jag tackat mycke denna vecka! ironiskt. å just deja igår vi va så jävla grisiga alla bara låg å masa jag skratta så mycke så jag lipa :D smarta skafft som vi är hela bunten ingen hade pengar förutom jag å jag ahde 40 kr inge hade me sig frulle ajja vi drar till hamenen så tar vi mopparna till men när vi är framme så kommer jag på ajsing bajsing lillakatt min nyckel är i stugan, jag och calle satt som nå luffare utanför hamnen på marken och vänta tålmodigt på emilia å dea. ut igen så chilla vi landet på öön å där vi tre tänkte vi sova jag å calle låg och asgarva för dea lät som en liten gris :) sen vakna vi vi 12 idag kirra undan å hade oss å for hem typ, fett najs.

nu pratar jag me barsk uti nån resa, hg ska inte me nu så  jag ska kanske me dom de beror på va mo min säger :)
kan ju säga att jag taggar rätt hårt me tanke på hur turkresan me tjejgurppen va!!!!!!!!!!!!!!!jag dör jag vill tillbaka till turkiet för 4 gången tror jag ;o
men de är najs, höhhöööhöh :)

JAG STANNAR NU OCH TÄNKER TILL MEN INGENTING BLIR SOM JAG VILLskön låt om jag får säga de själv, å texten jag tror jag dör.
btw så är jag less rix fm, igår spela dom va heter fittan hon som är hanna montana, 500 gånger å jag hatar den låten och lady gaga, cherrry cherry boomm boom, hata hata hata hata å massa mer sånna som man hatar i sju tusen gånger! skriv upp de så ni kommer ihåg de :)


nå ni jag ska städa mitt rum å sen ska ajg väl börja se va jag ska ta me mig för jag har inte orkat de ännu jag duscha ist å de en lång dusch, fett skönt jag tror jag skollade mig själv också! jajja nu ska jag hitta jeansen som jag å mamma ahr blekt ! från bruna till typ vita? me mörka sömmar dom vart typ najs ska göra masssa hål i dom också :) heiipppa skriver väl innan jag far igen för de är ett tag dit men jag kommer typ ta en nap innan också skönt eller nåå. och dedär me mina två mobiler jag undrar i flundrans hur fan de ska gå jag kan knappt hålla reda på en nu har jag två med  två nummer, killen me skillen.

MUSIC ALL OVER ME

hebbe trevligt i stensborg å nej jag har intevariit där klart idag är jag bara hem och laddar mina mobiler och emilia ska till byn å äta hos momma/ farmor för henne dock sedan ska vi ut igen, me ett hebbe gäng nä men chaaarlie å dea ska me ut då, dom kommer ju gå i kloster så bra jag är på att köra båt ;) hahaa nå men pappa skulle kirra nå flytvästar och de är fan lika!!

direkt vi kom fram igårkväll så va vi ganska så hungriga så vi kirra en hebbe brasa så börja de spöregna, "tack gud" då dog emilia. de gick bra iaf förutom att köttet vart lite bränt men de va lika gott för de me perasalladen å bea, smarresmaskens?! sedan satt vi bara å shilla landet men va kommer vi smarta skallar på, woop woop vi har inga tandborstar, vi drar till willys? stängt kom vi snarast på coop extra nästa.vi for ut i spö regnet å när vi kommer till hamnen så kom hamnvakten ut, går de bra ? jo fan, men vi har glömt tandborstar :( - jag har massa tandborstar i bilen ni kan få några av mig, jaa åh tack! fan vi har ingen tandkräm, inte han heller. mofeden till coop i regnet mhh mums va mys de va. haha fram me de billigatse tandborstar och tandkrämen, vi hade inte många kronor på oss men he löste sig! vi köpte även en choklamjölk, och nå ostkorv men dendär ostkorven har förstört smaken för ostkorv i hela mitt liv de va hebbe äckligt! nåja ska berätta om min klockrena jannelångben, jag gick in i lill bodan mörkt så trampar jag på en kratta och får skaftet i skallen, bra gjort!! nåja nu ska jag leta nå krubb man kan ta ut dit sen och vi mste gå och hugga fet ved när vi kommer fram, dea och calle får ta skottkärran å göra sitt jobb. seya i'm out!

och mobilt närvarande under min vistelse på ön
tills batterierna dör, hör av er mobilt ifall de skulle va någe!


xo xo, i know you love me? BIG KIDDING PUSS Å KNULL FITTJÄVLAR

WERE NOT GONNA TAKE IT

tjulllululululullu abåå jag va då is kolan vid 9o tiden idagens, ganska bra kämpat av mig, nu har emma G i adm och info&layout. ganska bra kämpat att dra till skolan på sommarlovet men misslyckad jag kände mig! jajaja vi kirrar iaf packlista nu, när vi sa ut till stensborg å chilla landet

kött
pottisallad
colle
sås
vattudunk
osv

hahaha nu ska vi skirva en lista de va ju mkt vi fick på den listan! hallelujah, blir iaf ett hallelujah moment å fara dit må ni veta, de är så jävla chill där åre,  men mästerbåt föraren emma är ju bara gode tamig i hamnen me båt jäveln men de löser sig, sirpa de va de första hon fråga, ska emma köra båt? ja? åhnejjj, =( jajja ska berätta om mitt samtal me pappa också han svara alltid som ett jävla åke JAAA MATS?!  mitt svar tillbaka va JAAA EMMAA?!? vilken emma? jag kontrar din dotter idiot. ;) ajja ska kirra lite tjaffs nu de blir ju nå hebbe myskläder å ta me sig ut åre, fyfan va najs bajs å de må bli ett näckbad också, höhö..


suck my dick, suck my, suck my mother fucking dick!

HE'S AN ANGEL WORKING ON GODS TRAINhaha när man kika in på brylhönas blogg idag, så äre nån som är å hoppar på min matta!
hahah ganska kul ändå, söt du e min höööna :)

CATS IN THE CRADLE WITH A SILVERSPOON

hojj plugg än åre och jag är fett less men planen är ju nu ifall jag klarar fitt provet imorn så ska jag fira med mickis, hon får fira ig me mig annars iaf fast d¨blire lite deppigare och imorgon vill jag till stensborg, fett less dehär. tänk en ö utan el, å allt såntdär, lovley! näckbad i havet å allt, nå jag vill dit nu nu nu nu nu nu. finns inte så mkt mer än å sova, sepla jenga, yatzy, sova, bada, kolla på brasan å göra dära fan man kan ju va kreativ å fiska men jag tycker inte om fiskar. äckliga eller om nån tar bort firren och om man metar så kirrar nån masken. och ducsh blir antingen i havet eller så värmer man vatten i nån såndär värme grejj.  åh jag vill dit nu.

nåväl annars är jag irriterad för att jag fått nå finnar, de blir solariet imorn också för de va länge sen och jag känner mig äckligt blek nu! och de är jävla knull kuk väder nu :(

ajja ska bjussa på nå gammal skön musik, hitta en skiva från 7an eller 8an kanske :)

WE WERE SITTING ON THE TOP OFF THE WORLD

tjoho de va ett tag sedan jag skrev här uti bloggen men så går de utan dator men nu är den tillbaka inte för att jag tror de kommer bli bättre me skrivande ändå. men idag när jag väl hasr en dator och de är kukväder så kan jag ju lika dra nån rad här, vi fick sommarlov i torsdags men jag ska till skolan imorn, lame. ska göra prov och ett affärsprev sedan har emma G i adriministation(kan varken stava eller uttala ordet) och information och layout. har i vafje fall pluggat idag, nu nöter jag in svaran i skallen och ska göra ett personligt brev, hur man nu gör.. de löser sig nog har för mig att jag har gjort ett förut men minnet är kort. har gått förgäves till elgiganten me mamma också, skulle lämna in min telefon men de gick ju inte, då slog jag huvudet på spiken och gick till pappa för att låna en annan telefon men mitt simkort passa inte i den mobilen men jag har den iaf hemma så ja ska kirra ett nyss simkort så gåre nog :) mitt e ju jävulska risigt. nog om bajs sanck

på senaste dar har de vankats fest överallt i centrala luleå man har farit runt som nå fån överallt. å i fredags tog syster studenten de va ganska drygt å stå där å kolla, tanken va typ, tja jag har två år kvar?! men de kändes ändå jävligt jobbigt me student grejjs, jävla massa folk och jag vettefan men skönt ändå.

igår fick linnsan nån ide om å grilla nåväl vi drog till kvarre å kirra nå grejjer sen bar de av till grillplatsen, vi satt där själv två timmar typ å härja runt, de va cosy! sen kom martinb micke min man, johan, fegliz, benne och mmin ost ebba :) trevlig kväll må jag säga :) jajja nu ser jag nån film på 5an och jag känner mig typ som tjejen som är huvudrollen. äh ska plugga nu kanske skriver sen.


de spelar ingen roll nu, jag känner mig för svag


UTAN DIG FALLER ALLTING ISÄR

sista rycken i skolan nu åde då va, ganska najs. idag satt jag förövrigt själv å jobba frida va me mig ett tag, men sen satt jag där lonley i en datasal, och jag fick VG på näthandeln igen,kändes fett bra. ajja orkar inte skola mera har bastat igår och idag, jävulska skönt.

och förövrigt vill jag få ut allt jag vill säga men de ända som kommer från min jävla stämband "jag vet inte". bra svar hade blivit galen sjävl att få de svarat gång på gång, men när man väl sitter där så får man inte ut ett ord, inte ens ett litet knorr. förlåt mamma, förlåt. jag känner mig bara som ett liter offer, ett obalanserat litet djur.honestly, i miss you.


YOU CAN KISS MY ASS GOODBYE

jag trodde du va annorlunda men du är precis som alla andra..
nåväl de är på tiden att jag inser själv,
du är inget att hänga upp i julgranen.

för mig var du så mycket mer, men du sjönk precis från den mänskliga skalan.
i mina ögon nu är du fan inte mer värd än spott på marken.
ditt piss face du kan dra ballan blodig och slicka upp de sen.
med vänliga hälsningar!!!!!!!!


DU HAR FÖR STORT EGO FÖR ATT INSE HUR STÖRD DU ÄR

go eftermiddag jag har bott i stugan hela veckan å de har varit förjävla skönt, utan problem tror jag att jag hade kunnat bo där. och idag är jag less som fan, kom till skolab vanlig tid gjorde två prov sen skulle jag gö ett till men läraren vi skulle ha blanda ihop allt, tiden,klassen,rummet typ. bra gjort jag å rebecka gnata till stan en sväng gick tillbaka å finslipa powerpoint grejjen. redovisningen då, de va några innan oss sen va de jag rebecka och pernilla kvar och alla andra fick gå för jocke såg hur hemskt vi tyckte de va tyyp, vet inte hyperventilera och hade ren panik. jag rökte tilloch med nått bloss för att gå ner i var å de brukar annars aldrig hända. sen va de upp å redovisa igen och jag börja för att få skiten bort gjort, de va ju typ värre å se alla hur duktiga dom va i jämförelse med en själv. de gick käpp rätt åt helvete och jag fick göra de två gånger och kryddan på moset blev att jag börja lipa. men de som va bra i de hela va väl att jag våga, men de känns som att de där kommer jag aldrig göra om igen.men jag å rebecka, vilka krigare vi är, vi gjorde de trots rädslan. vi ahde varann me lillfinger peppen, love you beckis.<3


i never fall in love again.

I ONLY WANNA BE WITH YOU

jag ska bara gå och dö nu mitt hår tar inte ens i axlarna
hejdå :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:I(

GOD IS A DJ LIFE IS A DANCEFLOOR

hg, de finns ingen dom dig! du är bäst och jag är älskar dig <3
det finns så mkt jag kan skriva om denna gris men med dom
orden ovan så har ni de kortfattat och klart .

I'LL BE THE REASON FOR YOUR PAIN AND YOU CAN PUT THE BLAME ON ME

shulululuululu somsagt var fick jag jag kvidande svidande skavsår idag och när jag duscha de sved ju rätt rejält kan jag ju säga, ville bara lipa! jag ebba å benne skulle bada också men de blev inge sådant för benne banga så vi dega film här istället. mina små älsklingar :) när dom for hem sötisarna for jag förbi skogsvallen en sväng satt å prata med flin å de va trevl<3 vidare till lulsundet å sen vart de hoppmattahäng me emilia å carro, voi jag har hunnit med mkt idag, skriv upp de :) nåväl nu ska jag sussa orkar inte vänta på att mitt hår ska torka och inte föna de heller för de sliter ju så mkt å mamma ska ha mig till frissan i veckan jag kommer bli skallig men jag ahr ju min deal där ska jag klippa mig ska jag ha ett löshår, mjäheheheh.


i like it and love it, kissing you in public,


NU SKA JAG LEVA MITT LIV IFRED OCH GÖRA ALLT SOM JAG TROR PÅ

kan ju börja med att säga att idag så har jag gått en mil på ormberget, sadicken va jag har skavsår nu alltså, de suger. just deja vi hade gått 3,5 km trodde vi int inte hade långt kvar alls så när vi kom ja nu ahr ni lite mer än hälften kvar, hhaahah! jajja men vi gnata på jag å beckis i alla jävla backar fan ville skjuta nån jävel :) hade varit mer najs utan dom där satans skavsåren!! nog om de sen blev de donken mat hos beckis sen börja vi se jag ä´ inte bitter men vi slockna båda två :) sen kom syster å hämta mig å jag följde henne på stan en sväng nu e jag hemma å ska nog in å köpa en tröja, seeya!


baby i've be thinking lately so much about you..

RSS 2.0