JAG SKA ALDRIG ÄLSKA DIG IGEN

prommenad igår å, de har de blitt varje dag förutom i onsdags men då hade emma saftiga skavsår! harännu men de är bättre dock, de är nog de ända som lugnar ner mitt sinne eller som känns bra när man är depp.

nåväl idag imorse när mamma väckte mig så ville jag verkligen inte stiga upp precis som alla andra dagar men idag kände jag bara big no på skolfronten. men jag kriga dit motvilligt som alla andra dagar. de är de värsta jag vet att vakna å veta att jag ska till skolan,

jag hatar skolan,
jag hatar hur de är i våran klass,
jag hatar att gå i den,
jag hatar se idioterna,
jag hatar att höra dom
jag hatar blickarna

de är väl bara å hoppas att inte komma i samma klass i tvåan trots tråkigt när de finns så mkt härligt folk i den också,eller när de väl kmr vi har väl varit 10 pers dom senaste dagarna som max. så äre me hp1c. kan ju it direkt säga att jag är särskilt motiverad eller nånting de går inte att göra ett skit. om jag inte gör mina grejer så kmr jag få ig men jag orkar inte ens känna mig brydd just nu, de känns bara jobbigt att gå till skolan, de är bland de värsta jag vet. stiga upp, fara till skolan å allt folk. jag hatar stan också, lika mycket folk å blickar. jag vet inte jag känner mig bara helt i obalans men de går över säkert.

och idag fyller denise år, jag saknar dig
men vi ses snart. <3  rip


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0