ALDRIG HAR KÄRLEK DÄMPAT MIG SÅ HÅRT

jag tror de började som en längtan när de var något i mitt bröst. som om de skulle brista som jag inte fick någon luft. när du kom in och du vände dig om, jag vet att du sa att jag liknade någon. du var min första kärlek och jag vet att jag var din, jag såg de som något självklart att de skulle vara vi. världen var vår och livet var nu. vet att jag grät utan ett ljud och jag sa hejdå, hejdå jag sa hejdå till dig. så en dag är allt förändrat och du frågar hur de känns, de har runnit mycket vatten under broarna jag brännt, saker jag gjort några rätt, några fel. ingen går fri, man tar och man ger och jag har sagt hejdå jag har sagt hejdå ibland..


I'VE GOTT 99 PROBLEMS, BITCH AIN'T ONE.

grattis emma, åh tack.
juste de återstår och se om jag orkar me det mera.
jajja tack alla som kom ihåg mig eller nå..


jag vet inte om de är du eller jag som förlorar på de, men jag saknar allt redan. antar att jag får börja på ett nytt kapitel i min livslånga bok. som förövrigt blev 17 idag och ni blir inte bjuda på tårtkalas, strök just allas inbjudan. skoja familj å dom närmsta på lördag ryktas de om.


ring inte mig mer för jag vet inte om jag svarar.


1 2 3 EVERYBODY LOVES ME

cha cha bloggen, sjuk igår och även idag. rastlös tjej må ni veta. väntar på mamma så jag ska få se andraavenyn nån gång men tant ryktas inte alltid om att va snabb, well well jag sitter och funderar om jag ska slinga håret eller möjligen bli räv igen? jajja de återstår och ser vilken färg de blir har ju sån jävulska ful utväxt nu men de blir ju så när man slingar håret hos firsöern. kiss my ass fittjävla lärare. men de får nog min mor ta tag i lite senare idag och juste så jag inte glömmer de så ska du ringa poppis på jobbet.


i söndags så va ju jag å fridus på twilight, vi mötte även martina lucas å nån till kille som hade platserna brevi oss, vilket som va jävligt tippat ändå? jag å fridus gotta med lilla karra påsen, cheezedoodels och chirre! nå men filmen var asa bra och jag längtar till dom andra filmerna och jag vill ha alla domdär satans böckerna!!! men nu ska jag ut med lirre å holma å surra sen ska jag ta tag i dom där almenackornaså de är gjort. :)


lirre and holmaboi, ni gör mig glad.

SAMMA KNAS VARJE DAG

stockholm
fjälls med linnsan osv
utomlands med hg osv
bli neger
åka karrusell
kiruna´festivalen
göteborg
pite dansar och ler
lulekalaset
lule cruising
hårförlängning
jönköping
bo ensam
känna mindre hat
bli posetiv
bada
övningsköra
få mitt riktiga hår långt
vinna pengar

vad lyckades jag med på denär listan som jag gjorde i sommras?
bli neger, luleå cruising, karrusell, endag pdol och lk. har aldrig badat såhär lite en sommar så de får inte räknas.

skjut mig bara så mycket jag hunnit göra på min lista


OH HEAVEN HELP ME I DIDN'T SE THE DEVIL IN YOUR EYES

denhär helgen kan jag sumera i ett ord, deprimerat! men den har sina bra sidor också. vet inte riktigt vad jag gjort förutom att vara emo å göra något som jag aldrig annars vågat, men de finns sånt man också måste göra men jag mena inget illa menat ni är mina bästa vänner men jag klara inte av de igår. och jag ljög, jag sa jag skulle sova men jag kunde inte sova jag grät som ett annat litet offer sen så ringde frida och jag följde med dom ut en sväng, jag klarade inte av att sitta där  ensam som nå annat fån. de va iaf värre kaos för andra vänner inatt men som tur va så har allt gått bra med inga farliga skador! jag kom hem å va så fundersam över vad som hänt kunde inte sova såtog lill datorn en sväng

 sen somna jag och vakna 12 vilket som va jävligt tippat när min träning började 1 men de va inte lätt å träna när jag fortfarande är sjuk. och kondis var väl år sen jag hade? men den ska tillbaka och jag ska sattsa på innebandyn nu, och hopppas på att alla andra kommer göra de också för jag kommer inte klara av att hoppas så mycket på att laget sla funka så bra som alla andra gånger när de slutat i krash, ingen kommer dit och vi står där 5 stackare varenda träning. inge sånt nu! nu ska vi ha lag anda och få oss ett jävla bra lag å tro på varandra!!!!!!!! nu kör vi tjejer, så tycker jag!

förövrigt denna söndag så har jag inte gjort mkt kolla klart johan falk efter träningen och kjell fixa mat till mig så nu sitter jag bara här och planerar new moon med frida :) gud så mkt jag vill se den jag är nog redan kär i jacob men de har jag varit länge finns inte många som är så snygg som den människan, puss på han. nåja jag ska fan gå å lägga på mig nå mascara, till brist på annat å göra tyyyp, seya.älskar dig gunnel frida linnea nordström kurkkio!


ATT HA KRAFTEN ATT VA STARK ATT HA VISHET ATT VA KLOK, ALLT DE DÄR DE LÄR DU DIG TILL SLUT

de senaste dagarna har allt varit som en mardröm, jag vakna en dag å kände bara hur allt hade kommit ikapp mig precis som jag blivit spolad av en tsunami med skit. igår for jag till skolan kring 10 men jag gick inte på en ända satans lektion, jag orkade verkligen inte, jag klarade inte av de. efter skolan for jag å träna de brukar alltid kännas bättre efter de men inte de heller, när jag väl kom hem så börja jag lipa. men jag har världens bästa mamma och jag låg och grät i hennes famn och prata om allt. sen drack jag mitt te och gick å la mig. idag tänkte jag inte fara till skolan alls men jag for tappert iväg i nästan onödan, kom till lektionen kände bara hur allt försvann å tänkte vad fan ska jag göra hur ska jag hålla mina tårar inne. jag sa till hans-åke får jag springa ner till ilkka å kolla om han har tid men han trodde inte han hade de så han sa emma läs de här så ska jag gå och prata med ilkka så kom han tillbaka emma nu springer du ner och pratar med han. 

jag berätta allt för ilkka och efter var de så jävla jobbigt med allt jag visste inte vars jag skulle ta vägen jag gick ut och panik rökte för jag visste varken ut eller in.  men efter ett tag så kändes de mycket bättre av att få prata av sig med en så härlig människa som ilkka men nu värkar jag komma tillbaka i svackan och jag vet ite vad ja ska göra de jag hade velat mest av allt är att släcka denna deprition med öl. men de bästa vore fan att få lämna lule ett tag att slippa allt, att bara försvinna iväg ett tag. carro fråga om jag ville följa henne och laura och praktisera i spanien, de hade varit de bästa som skulle kunna hända om jag skulle få göra de. de ända jag ska önska mig i födelsedags present och i julklapp är pengar till spanien. och en hund allt annat känns så jävla oviktigt. och jag känner inte för att fylla år eller fira jul. men nu orkar jag inte skriva mera ska ta mig i kragen och gå ut och gå.

jag antar att de bästa jag får nöja mig med är ett andrahandsval.

FITTA FAT OCH FYLLNAD

jag är så jävla kass, godnatt.


DU GÖR MIG LIKA FÖRVIRRAD SOM EN BERG OCH DALBANA

jojjojojojojojoj igår så var jag i finland med holma lirre och jamie, finns inte så mkt å säga men de va en sjuk resa som man sent glömmer, right lirre? nä men mkt sjuka saker specifikt på hem resan men de som hände i bilen stannar i bilen, jojojojo eller va? nåja vi åkte iaf till finland för varsit par trosor.. men sällskapet och resan va i övrigt rolig utav fan. ja och eftersom vi också passerade kalix så passa emma på att träffa jonas.  sen när vi for hem så mötte vi upp nån i persön å for till ängesbyn å kolla nå fälgar åt jamie sen luleå dirrmode,  jag satte kurs mot pappa för älgköttsoppa dom andra fånen vettefan va dom gjorde men jag drog till han å sen hem å plugga å sov:P precis va emma behöver göra nu men jag orkar inte bry mig egenligen men fick en liten kick när jag fick vg på svenskan :) men vi får se hur de går å juste ja idag fick jag även tillbaka arbetsmilj och säkerhetsprovet å jag klara de också, tänk om de vänder nu?.. i helg ska jag då inte käka med pappa farmor å farfar å dom, dom kan gott waina själv jag drar mest troligt till ötå ist :) mkt bättre med min iluta i armas :)mina favvosar.<3


jajja nu ska jag inte tänka på idioter som ger en frittfall tilt varje dag och berg och dalbanor man ständigt blir förvirrad av. de är sjukt hur människor kan få en å tänka men mina spekulationer är ju inte alltid dom smartaste men de är väl så jag förstår de själv =p med mina egna ord och funderingar alltid lättare att förstå och leva sig in i. nå ja nu handla de inte om de, nu handla de om hur mkt en människa kan vilseleda en annan. men vet du vad glöm att jag hör av mig, glöm att jag skriver, glöm att jag svarar nog för att jag kommer förmodligen svara ändå så jävla dumsnäll som man kan va. men nu är de bara å kriga, denhär stirden är min kamp, mitt krig, mitt kall och min uppgift att övervinna min motståndare.


jag vill ha dig här på riktigt inatt och suga vid din halspulsåder

JA JAG HAR LURAT MIG SJÄLV FÖR MÅNGA GÅNGER NU

ja på senaste dar har jag väl dummat mig med holma å lirre, typ iluta också. mkt rogivande saker vi gjort dessa dagar igår var dom då mina bakisräddare. jag å lirre fick damp å börja laga flärrefille klyft å bea där på 11 snåret en lördags kväll, de kan ju inte bli mer underbart, eller? idag så vakna jag av linns vackra stämma i tfn klä dig vi ska ut, jåjåjåjå så kom asen hit å vi driva till storheden osv, sedan var de farsdag hos padre han fick även syn på min gadd men de va inte så mycket wain om den, hursomhelst så drog jag på mitt största careface, precis som lirre lärt mig! nåja kommer inte på så mycket mer om just denna dag mer än att jag blev hungry å ska ta en plätta som jag fick span på i kylen, kjells plättar finns inte mkt godare!

just deja i fredags så var det fest hos sofia och arre, de skulle sluta som så att jag och iluta skulle dela en vinare och dra hem men nja de blev cleo och jag visste inte vad jag hette men de är en annan femma. jag våga inte fara hem efter så jag for å sov hos min kära syster istället, tur fan var väl de! de var iaf roligt men dagen efter var inte rolig någonstans! jag är inte i skick kommer aldrig bli de heller.


finns å mkt mer bilder men allvarligt jag orkar inte med bajsbilder å lägga upp dom för tillfället men kanske sen för hg borde ju få va me på nå hörn, finns inte många som är så tight som hon ;D loved by all cause you got that ass ;)


ja om tanken hade slått mig tidigare så hade jag kanske haft dig vid min sida nu, men de var för mycket knas och jag var typ emo på rikt. så går de när man är emo å har de på papper. kunde väl drömma om att motvinden skulle vända och blåsa i min riktning. men here i come, here i go i emo fotspår men när vinden vänder gör jag de med. men eftersom de negativa fanskap jag är så tror jag inte riktigt att de vänder än, möjligen när jag kommit på ett läkemedel för dom med känslomässiga förstoppningar å diverse feelings, men feelings are fre.  jaja de är väl bara å göra som i gammla dar, fösa allt åt sidan å vara sådär falskglad. men den tanken slog mig också egentligen håller de inte men jag är inte heller i skick för nå, så de är nog en perfekt kombo på den.


jag ska väl gå och lipa ikapp med en regnskog, härrå.


SKY IS FALLING AND NO ONE KNOWS

de har varit en oerhört mysig kväll med trevligt folk. min iluta fyller hela 17vårar våran första luleådag med såhär mycket snö! vi var å krubba på waldorf,gott,dyrt,värt! :) efter vi var dära så knalla vi alla förutom hg å danne till gina tricot som hade kvällöppet och de blev ju nån tröja för den kvällsöppna skull jag hade min teori om hur onödigt de va att jag skulle köpa dedär stackars bältet!

jag - de känns onödigt å köpa bältet.
maj - nå varför då?
jag - vet int

de kan jag väl förklara i stora drag hur bra mina teorier är vissa gånger men jag köpte bältet och en tröja faktiskt, mamma fick väl kåtslag på de när jag kom hem så jag tvinga henne å prova å woila de satt som en smäck! men de är bara bra så jag slipper de vedervärdiga linnekläderna som hon hade en period att ständigt ha! endel av dom va väl fina men ytterst få, förlåt men du vet att jag alltid tyckt de och sagt de! tantfas får från och med nu vara över du är bara 41 ;) och halvt retarded men såhär kring 40 är de väl inte många som blir tvingad att få hål i öronen osv, de kan inte va lätt att få ett hål i bråsket att läka, jag fick agera syster jane å pilla å dra ploppen så de kom luft emellan men tvätta fick i banne mig göra själv!

nu ska jag iaf ta mig en julskinksbit för smakens skull trots min mätta men allvarligt finns de bättre än julskinka såhär dags, nja! min mage kaosar ju men ska tjääka nå mer medicin å se om de funkar annars måste jag till johan igen, han måste va bland dom bästa å skönaste läkare jag vet. förut var jag så skeptiskt å tänkte jag hade aldrig klarat av att ha en kille jag hade panik i början när jag hade johan men nu när jag tänker efter jag hade nog inte kunnat få någon så brydd som han! jaja nu ska jag sova de är ju trots allt skola imorgon 11.15 men jag måste ju få mina timmars sömn så jag inte är zombie :) imorse va ett jävla projekt att ta sig upp, men som den krigare jag är tog täcket i handen som en klackspark i arslet skutta upp mot min vilja men är bollen i luften så jaga den! förövrigt hann jag till bussen trots förhinder de är inte ofta jag har sån röta men ist för att buss går 07.44 så gick den 07.48! trots jag krossat en spegel här om en dag och allt har gått allmänt kasst sen de, har då fan sett en svart katt gå över vägen också men jag spotta tre gånger över min vänstra axel :) men dendär jävla spegeln som jag nu skulle råka sätta mig på kunde väl legat någon annanstans under mina kläder i sägen som förvrigt hade ett berg med kläder. känner jag har ingen mer nytta och oja mig över min krossade spegel, holma är inne på sin spotify så jag kan inte lyssna mera :( men holma är så snäll att jag får använda hans så när han är inne får jag helt enkelt bara lyda order för de är han som är bas! jaja för mycket jidder ska trolla mig till sängen nu gnatt :) ähh fan glömde att jag har för ovanlighetens skull haft smink idag, och hur tungt kändes de inte att få bort kletet jajja de är smällar man får ta som kung arthur!jag slog spiken på huvudet, bäddar man bra så får man ligga!

HANGING BY A MOMENTheej duudes whats up?;);););)

MY LOVE FOR YOU IS BLIND

var väl nå tag sen jag skrev uti denhär men kan väl dra någon rad sådär ibland när jag känner före typ :) jaja på senaste dar har jag varit sjuk och börjat hata halloween. och jag är så skol less som någon kunde bli, jag orkar knappt bry mig om skolan mer. ska ta tag i dedär igen dehär håller inte.. måste bara komma på mig själv med de först.

jöhö men idag så har jag iaf varit på skolan å yrat börjat med nå grupparbete i samhällsen.. inga kommentarer typ eller jo de gick väl ganska bra. efter skola så silla jag me holma å för oss kaosa de som alltid sen for jag till byn med mmadre å kjell, jag sanna å elin lira singstar disney, kul de är :D nåja sen när vi kom hem så kommsade frida å emma förbi kirra nå hål i deras öra å även premiärhål i fridas näsa! å hon fick göra ett hål på mig också för svedan å värken på henne. nåja sitter väl å drömmer om alla dessa piercingar å tatueringar och blev aningen fund hur fan våran generation kommer se ut om ett par år. de är ett senare bekymmer iaf, nu lever man i nuet.finns ingen så unik som min lirre!

RSS 2.0