JAG VILL FÖRÄNDRA NÅGON AV OSS MEN JAG VET INTE HUR MAN GÖR

chacha! de va väl här om någon dag jag dela av mig med mitt liv i denna blogg så jag tänkte faktiskt dra några rader. å kan ju börja med att jag fick just beksed av min lilla älskade lirre att hon inte följer med ikv att hon kommer imorn å de va ju tråk men jag får ju iaf vara med mitt hjärta imorgon :) nåja vad har jag gjort den senaste tiden ja igår va vi i boden på de nya köpcentret enter å de sög, jävla ryssboden.  de fanns typ en najs affär hitta en skojrta men den fanns ju bara i S och jag kunde väl drömmaa att  få den över patten! jaja om boden, jag övningskörde dit och hem å sen skulle ja då köra från gstan men de gick inte så bra så de slutade med att jag satt å grina hela vägen hem pappa sa inte ett ord å trodde sig va rallyförare. ja de är precis som vanligt.

ja juste har även varit i övertårneå två helger i rad och de är bland de bästa som finns att följa med min älskade iluta dit å bara va! alla människor är så grymt mkt härligare än alla lulebor. förra helgen så var jag hg å iluta hos pluttis och de va så roligt! :D jessica å renno är fan stöööörd! men jag tycker om dom så förbannat å elin min nya bästa vän, finns ingen skönare människa än den bruden! åh jag vill flytta till ötå. armas <3

nu äre halloween undra va som blir nurå, fest blire ju med nära å kära å kanske mer de vet vi inte ännu vart hela våran kväll bär av men vi har varann å de räcker alldels bra. kruxet är att jag saknar min iluta, kom hem nuuu!!!!
du får mig känna som ingen annan kan.

VERKLIGHETENS ÖGA

idag så har jag varit på återbesök till min läkare och jag hade då mamma med mig, jag tänker inte börja fara själv än de är för läskigt. jaj vi prata om hur de gått med medicinen och allt och de har bara blivit bättre :) de tycker iaf jag själv och mamma å kjell hade också märkt de och de känns ju bra. han tycker att jag ska fortsätta skriva ut min känslor, och allvarligt så de ska jag nog för de känns jävligt skönt och de är bra för min egenskull.

ska också berätta att i helgen så va jag till armas till min iluta och de va så jävulska skönt att vara där, de kändes bara som att allt stanna och att stressen var borta. de va frid i min hjärna och jag sov som en liten gris. sen var de hem till luleå igår de kändes inte lockande alls, jag ville bara stanna i ingemansland! nu är man tillbaka till vardagen och de känns då jävulska jobbigt med denhär sjukan. men tomma lador behöver inget tak, eftersom smartemma badade igår själv så får jag ligga som jag bäddat. jaja jag ska iallafall kriga mig till skolan imorgon å göra labben på nkn och provet på jennys lektion, efter tror jag att jag far hem för nu känner jag mig inte kry någonstans. de som slog mig nu är hur fan jag ska kunna somna när inger skicka hem mig från gympan så for jag hem å sov, ack emma sov i cirkus 4 timmar. men jag tror inte de ska vara några bekymmer med sovandet jag kan väl sova hur mkt jag vill å när jag vill. så är de iallafall oftast.. men nu bettar jag att de är andra bullar om nu min olycka håller i sju år, emma pajja spegel i fredgas.

jag har även lite famlije feelings idag, igår när jag kom hem så var linnea och jonte hemma på klippgatan. jag hann inte mer än in genom dörren så kom linnea och krama så jävligt som hon alltid gjorde förr. de kändes så precis som när dom bodde hära, för jag minns när dom flytta till tuna vilken panik jag hade! hur tomt de var hemma i början, men ändå så var de skönt på något vis. de jag saknar är när vi satt alla å åt och ständigt mobba linnea å kjell, ibland hade vi andra offren men i vardgaliga sitser så var de så. nu sitter jag och mamma och äter i soffan varje dag, kjelle i fåtöjen brevi och på tvN vankas de vem dömmer amy. de är ju skönt om nå, jag tror då fan inte att vi ens behöver ett köksbord mer men jag bryr mig inte uti de, amy å krubb till de de är cosy moment med mamma å kjell. jaja nu ska jag be en bön till jesus att jag kan sova.


ohana är kärlek!


NU KAN DU FÅ MIG SÅ LÄTT

torsdag, började dagen med näthandel med dubbel klass vilket betydde asa många på lektion å man fick typ va två på varje dator, men jag å rebcka gjorde de vi skulle i ett bra teamwork! ids inte skriva mer om vad jag gjort har fan inte gjort nå vettigt men nu ska jag iaf gå och träffa carro sen ska jag å jobba =p hääärrå


de är ett skämt att kalla dig för pappa.

LOOK AFTER YOU

idag så skjutsade iallafall mamma in mig på stan så gick jag med emser och lirre och jag köpte faktiskt örhängen och jeans, mitt mål var att komma hem med en tuttekasse men de gick käpp rätt åt helvete. har lovat emma att lägga in bilder på de jag köpt också, så de är väl bara att lyda order.. kunde man ju ge sig fan på att de inte skulle funka! oj nu vart de bugg i allt
då får ni bara se mina byxor nu då, skorna nån annan dag och örplopparna :)
ska och sova på varvet nu iaf, häärå.


baby are you down down down?

FUCK YOU FUCKING FUNSUCKER!

Jag har vart så arg/lessen ikväll!!
Efter att jag i ca 40min vart med min far!
Han har på ryktesvägar hört att jag börjat träna!!

Och min pappa är nån som du aldrig kan tillfredställa.

Ska man börja gå på gym-då ska man promenera dit och hem!
Får man VG - borde man ha fått MVG
Går man ner 5kg - borde det vara 50

And so on... Jag orkar aldrig berätta nått för min pappa.
För allt e ändå bara negativt eller inte nog bra!

FUN SUCKER är vad han är, på hög nivå.

de skrev min syster igår och jag joinar ganska hårt på den, jag hann va med han i 15min å kände i stort samma sak me allt jävla gnäll men jag vet inte pappa är du så perfekt själv?FEELINGS ARE FREE

igår var jag med människor som gör mig glad och som jag tycker om att vara med istället för att sitta och plugga. men jag kände jag klarade verkligen inte av de. 15 minuter med p räckte för att hela min dag skulle rasa samman. men där fick jag men bekräftning varför jag äter medicin. jag har också funderat många gånger vad jag gjort för fel varför dom inte kunnat se annat än min kropp, jag hatar min kropp men jag har sån kass självkänsla så jag har inte ork till något förutom att försöka ha roligt och vara med människor som jag vet tycker om mig för den jag är. och skolan är verkligen ett problem för mig, att ta bussen till skolan, stega in i en buss fullt med människor som ser på en, gå från stan till skolan med alla blickar, och alla okända i skolan de känns verkligen som att jag inte passar in där, jag är rädd för att gå dit varje dag. gymnasie bussen klarar jag inte av att åka med för de är för proppat med folk som ser en komma där ensam och svag. jag är rädd för de mesta och mitt självförtroende dinga botten för några år sedan.

imorgon har jag prov, careface jag orkar inte bry mig såfort jag sätter mig i min ensamhet och ska plugga så känns allt konstigt jag känner mig så jävla ensam och allt kommer tillbaka i en flashback. men här om någon vecka så hade jag nk prov, jag plugga som ett as men de spela ju ändå ingen roll, de gick väl lika åt helvete för de. de va vårt typ första prov så plugga jag å kände att jag verkligen kunde så kommer man till provet sitter där och ser de å får total blackout å provet blir så jävla fail. en vecka senare kommer betyg ig och ig varning hem. då kändes de verkligen som att jag ger fan i allt. och igår fick jag de bekräftat varför jag äter medicin, nu förstår jag de själv men de är något som du aldrig kommer förstå. spelar ingen roll vad man säger eller hur man förklarar att man upplevt allt då kommer svaren tillbaka "har de verkligen varit så hemskt?" ja de har de jag börjar fan fundera om jag är psykiskt störd men de är ni som har förstört hela mig.


jag har aldrig trott att livet var en dans på rosor eller att tiden läker alla sår för ärren sitter alltid kvar. men jag har heller aldrig trott att de skulle vara som de är nu och har varit, de som varit har varit men de ekar i mitt huvud varje dag varje minut och varje sekund. jag vill bara få känslan att vara lika glad som jag en gång var, men att se över problemen är ingen idé plötsligt en dag så kommer allt ikapp en. de är som en tsunami väller över med helvetet och man står där utan en tanke vad som ska hända sen. jag har många gånger försökt tänka som låten ison och fille - jag skrattar idag. eller precis som hakuna matata men jag sitter här med texten i nacken och inser jag har inte levt hakuna matata jag har gjort precis tvärt om.


min tatuering i nacken som de står hakuna matata på de är inte bara ett motto för mig de är så mycket mer, inga bekymmer man är lycklig vardag? de är något som alltid kommer betyda något bra och de är något jag vill börja kunna få göra själv! de är en kick för nya tag, dom som sagt "haha du kan inte skriva hakuna matata i nacken, du kommer bli mobbad!" eller "haha tänk när du är typ 50 eller 80 så står de hakuna matata i din nacke, fan va du kommer ångra dig då" men allvarligt talat man ska inte börja glappa utan fakta? ni har ingen aning om vad tatueringen har för betydelse för mig, visst ni kanske har rätt jag kanske inte vill ha hakuna matata i nacken när jag är äldre men jag vet att de kommer alltid vara något bra och att jag gjorde de för min egenskull i mörka tider.

utan mina vänner och framförallt min mamma och syster så hade allt varit så mycket värre. men jag vet att dom finns alltid vid min sida, mamma&syster, syster&mamma vad vore jag utan er? allvarligt jag vore nog som en groda utan ben. ni har alltid varit mina förebilder och dom starkaste människor jag vet, jag har tänkt så många gånger om jag vore mer som min syster om jag inte va lika blyg och så feg, rädd för allt. men vi är olika alla tre, jag mamma och linnea vi har våran egen charm, vårat egna sätt men vi är ändå så lik varandra på så många unika sätt. jag vet att i världens motvind hade ni gjort allt för mig precis som jag hade gjort för er. jag skulle kalla oss bockarna bruse, vi är en liten mellan och en stor i ålder. vi är också som en gnutta sött surt och salt. och självklart, kjell rullar in på räkmacka och agerar pappa, han finns alltid där som gnälliga underbara pappakjell. så har vi generalen jonte som tillkom i familjen för några år sen, inge ohana om de inte är alla 5 eller 6 med hg som jag vet alltid finns där och kommer finnas, vi har alltid varandra och de vet vi nog ganska bra båda två!  så har vi ju morbror x2, mormor&morfar, kusiner x4, pernilla&anna och bella&vicky såklart! jag höll på att glömma en av dom coolaste, raina!!! alla ni underbara får mig att må bra, ni är ohana ni är ni och jag älskar er alla för just att ni är ni!oj, sicken harrypotterbok de blev men känslan är fri och jag skriver för min egen skull. om någon läser eller inte ger jag fan i, min blogg, mitt liv, mina tankar&funderingar, mina känslor som kopplas lös.

G SOM I GEMENSKAP

har inte ork att skirva i den hära nå mer min blorre ba kaosar de går typ utför men jag kan ju skriva när jag gjort något intressant :) som idag var vårat mission i råne avklarat in i minsta detalj! vi har nån spöknojja och far runt till läskiga ställen och kollar läget lixom, nä men allvarligt huset i råne är fan spooky! vi har lite bilder men har dom inte på min dator nu så jag får väl slänga in dom sen.

mer om våra två dagar i råne: holma, cassi, emilia, robin och jag satt en slant var för att ta oss till råne och utforska igår var vi bara dära och de va för jävla läskigt för att gå in. men idag så tog jag rädslan i egna klövar och stega ut mina trogna spök kamrater hängde genast på! vart några tillbaka springningar till bilen men sen till sist så stega vi in i huset, och de kändes inte lika äckligt där inne som utanför. men de är något jag tror fan på dehära jag tror på de vi alla sett och hört. ni må väl tycka jag är crazy men fan tror man på de så ser man de.
och även innan vi börja samla mod att ta oss in så följde vi efter rånetaggare på råneraggen, ja nu vet vi ju hur fan de går till! efter vistelsen i huset så for vi hemåt utan musik men sen kom vi på hur modiga och vilken gemenskap vi hade så  drog vi genast på country roads å sjöng tillsammans. miffon sticks together.

har även börjat läsa om massa sånnadär ställen som man verkligen är så jävulska nyfiken på, sanatoriet där var vi ihelgen men vi gick inte in, inget som var öppet och de va fan för läskigt men när man såg in i källarn de va så äckligt så äckligt. jag vill in där men jag hade nog dött av rädsla. de är fan sjukt hur de va då dom som var på sanatoriet i sandträsk led av TBC och dom testade deras sjukdomar på marsvin som dom fick döpa själva och sen smyga ner till källaren i hopp om att deras marsvin skulle komma tillbaka annars visste man om att de inte va till baka så var slutet nära. och var de tillbaka så visste man att man var frisk denhär gången typ.. men de lades ner där och blev ett rehabcenter som inte heller verkar gått så särskilt bra eftersom de lades också ner och de har stått där. men nu har några köpt de undra vafan som ska bli dära..

till helgen ser vi fram emot nya uppdrag! vi fortsätter forska om spooky ställen och packar oss iväg på våran tripp, men nu känns de som vi ska iväg längre, holma surra om något i piteå men vi ser vars vi tar oss! :)


det var allt från spöknytt för denhär dagen.

TILL MIN SNYGGASTE MORBRORsubba -iggesundsgänget

SIMPLY THE BESThärligaste bilden på oss någonsin min bästa gris! <3
glad att jag har dig, systra mi!

NU ÄR DE FREDAGS MYS

skoja bara nu äre partyyy föfan, taggar fan maxat nu alex fel helt och hållet men jag tycke rom min älskade treämminng ändå :) dom kommer väl hit på nå tag för en fördojja sen blir typ örnäset, hiua ni kan kissa mitt arsle för ikv ska väl röjja?
partty om nåå =)

RSS 2.0