MAN KOMMER ALDRIG FÖRST OM MAN GÅR I ANDRAS FOTSPÅR

sena sillen, ja ni vet ju va jag gjort idagtyp, och igår men de är helt okej att ha en egen assistent :)men ni har missat när jag varit så redigt förbannat uti den dära bögen men inget att surra om kommer koka min ilska så inget annat än sömn fungerar för mitt lugnande. nå ja ikväll ska jag nog också bara silla precis som alla andra dsagr finns inte mkt mer å göra hära i norrland men de är helt okej? jaja nu går jag och dör ett tag eller ska ringa carro först :)


i don't care about you it's friday, i'm in love


felåt, men kusin E här.

skulle ju ha gäst bloggat igår men de hann jag inte med.
emma sov iallafall hos jag igår, vi tjilla jätte mycket o bara myste på, gick till kp köpte snarra sen gjorde jag mig varm choklaa, o så såg vi andra avenyn. emma har pratat i sömnen kan jag talat om hon har bland annat frågat var pappret är osv, fattade ingenting, men jaa jag börjar vänja mig nu alltså. hon var ju och gadda sig igår också, och snyggt blev det, ohja! haha smart tjej är hon då inte, hon sku hem till mig o sova tills jag sluta men så for hon me iluta till staun, hon hade en väska med sig hit med massa kläder och så vidare som hon sku ta med sig hem, fråga om hon kom ihåg det, behöver jag ens svara? nåja, har inte så mycket mer att säga nu faktiskt mer än att jag tycker om och älskar kusin fast det vet hon redan, kyss! :)


geggig men sjukt snygg!!! :D

YOU CAN'T KNOCK ME DOWN

lördag morgon man vaknar upp efter 14timmars sömn jag känner mig som emot aka ufot. jag sover seriöst bort mitt liv. men de va så skönt igår jag ville bara dööö! de är ju en lång arbetsdag så jag är utvilad men jag kan knappt röra nacken och de är inte ens kul =p jaja jag ska dr ai mig nå hebbe frukost och sen ska jag duscha å knalla ner till fyrsboxen för arbete.


ses vi så är de på låtsas

YOU AIN'T KNOW NOTHING AT ALL

kiss kiss nu har jag jobbat klart och jag är så förbannat trött å jävlig! känner för att sova resten av denna kvälll tänk så underbart de hade varit? idag så har de varit en halv deprimerad dag.. igen typ men så är det ibland jag ska nog bara deppa ikväll vet inte hur de blir med min boeger om jag orkar eller om jag bara ska ligga hemma men dom gör mig så glad! nåja min huvudverk kan inte mätas på på gråder för då hade de varit överkokat för tretti sek sen.


ska ba säga en sak till och du är så sjuk i huvudet som en människa kan bli!de va minnen men nu är de nya tider.

JAG SKA FORTSÄTTA KOLLA PÅ DIG SOM ATT DU ÄR ETT STORT FRÅGETECKEN

shululu, idag hade jag teckenspråksprov och de gick bra faktiskt, jag som hade glömt att jag hade de och allt men hon tyckte de gick jätte bra och att jag va jätte duktig! :) stolt tjej 123. och jag ahr även lämnat in mitt hem prov idagens och jag förstår lite av ny försäljningen men den ska jag plugga på ihelgen också. nåja jag måste faktiskt gå ner och jobba nu sen ska silla med världens bästa manshoror dom är så underbara så jag vill bara grina :) jaja jobba var det, seya later.


we are the people and we walking on our dreams

VI ÄR MER ÄN DU TROR VI ÄR EN

torsdag, gu så skönt att de torsdag, snart är de fredagsmys :) nä jag ska väl förmodligrn jobba imorgon kväller men de är helt okej, trots mitt tagg för å sova eller liknande! nä men första luleå hockey matchen på lördag och hur känns det? helt okej de är typ slutsålt på coop, de känns som att de kommer bli asa mycket folk men de är helt okej. nä men dom bekymmerna tar jag atg i på lördag istället. kan bekymmra mig mer över nk hemprovet, och de som är nösta vecka provet provet jag är så jälva inkompetent jag kan inte göra ett prov utan instuderingsfrågor! men de får jag inte så helvete å pankaka.


ajja idag så ska jag inte göra så mycket alls, behövdes typ inte jobba sa mor min nu så då ser de ut som film hos sune :) mys eller vad? hade tänkt påå en prommis också men lockar inte så mycket utan musik och med mitt skavsår. och med tanke på min å rebeckas powerwalk från skolan 4 min tog de typ, tacka gudarna att vi hann me fitt bussen jag hade grinat annars. kan också berätta att jag åt en kiwi nyss de kan ni skriva upp i era trånga skallar.


måste också ta upp om hur mycket jag tycker om andra avenyn och riverside de måste vara nån smart jävel som kom på andra avenyn hoppas han känat mycket kosing för de är ett sånt gudomligt bra program och jonas bane är fett snygg! men de känns nästan lite som att andra avenyn nu blir mera lame men jag kommer inte ge upp hoppet för den där serien är för bra jag lipar nästan varje avsnitt. vet inte åt vad men alltid blir de nått.
love is my drug, is my heroin


DO YOU KNOW WHAT WE FIGHTING FOR WHEN IT'S NOT WORTH DYING FOR

onsdag idag eller? jo de äre jag måste lämna in nå bajs till hans-åke jag fattar inte va jag ska göra egentligen ;o men en fusklapp på ett kapitel, nå ska börja greja me de snart. snart.... kändes ganskajobbigt men kan också berätta att skoldagen har varit helt okej, bara två lektioner denförsta va lite jobbig men inte alls för jobbig ändå. på samhällsen så börja vi se en film zozo, men den ahr jag sett förr i 9an typ men den är så hemsk :( jag tog då bussen hem dirr i hopp om att få sova, men de kunde jag ju drömma om dirr jag kom in genom dörrn va de bara å byta om å gå ut å gå me morsaaan, lämna in telefon och svängde in på shopping också två linnen och två koftor rikare tack mammsan asa fint å asa bra. <3 nå ska gå och se idol me resten av pöbeln härrråsatt i parken på bänken som liten, tänkte för mig själv är jag den enda som är vilsen


hej så söta dom e :) hustla systerbild btw!


I CAN BE SUNSHINE YOU CAN BE MINE

jag har så jävla tråkigt kanske därför jag skriver hela tiden, har ätit lite mat också de va inge gott. men imorgon äre bara gegget som gäller några veckor framöver. nå ja carro fråga om jag skulle följa med ut en sväng å jag bangar inte tråkigt jag har. jag vill bara gå ut och gå i mina nya tight brallor, synd bara att jag inte får så snygg stjärt som hg får i sina, men kan ju också va att jag inte hade någon rumpa alls? :( nä men ska avvakta med min prommis vi får se om de blir någon alls idag möte ikväll ocksåsen blir de film me habibi. :)

nåja ska väl dra på mig nå anständiga kläder och gå ut för en nypa luft bara, utan mina tightbraller och fulskor. jag mår så kukens illa ännnu, käner för att mörda de ändå jag stoppar i min käft mer idag bli nog colle om ni ville veta. skull ner till hockeyn å äta me mamma å dom men de känns inte så lockande fast de är min favorti mat :( men de kanske har blivit bättre tills dess. nåja får då hoppas att de inte är ett lika onödigt möte som igår. nåja, ska gå och dö ett tag härrå


when love takes over

NOTHING IS FOR REAL

hej i blåbärsskogen idag är jag sjuk :( eller såhär är de jag sov hos hg och for hem när hon börja praktiken klockan sju åt frulle å börja fixa mig men mitt i allt så fick jag sådan kramp i magen å höll på att kexa hela tiden, inte ens kul å ni kanske inte ville veta de men nu fick ni de i allafall för så mycket brydde jag mig om det. för just idag så tycker jag bara synd om mig själv och ligger i soffan med mitt täcke och har ont i magen! kjell är hemma de är också skönt för de är så tråkigt att va ensam, iallafall när man är sjuk och ledsen. men han far nog om en timme.

igår så kom iluta till mig vi gick och köpte mat på grillen sen skulle jag till boden på huppigupptexfärd men de sket ju sig i sista sekund som precis allt annat jag hoppas på. på tisdag nästa vecka är de nu som gäller men de får vi ju se hur de blir me de. ígår va också en såndära dag där allt gick åt helvete. varenda dag känns som ett helvete att stiga upp till. jag ligger efter iskolan jag har ingen energi att ens ge mig an att föröska. de blir ändå bara så fail. jag känner mig så posetiv när jag sitter och skriver dehär men de är så sannaningen lider jag har spelat glad för länge men nu har resten kommit ikapp mig. jag vet att jag inte är ensam, men jag kan vara i ett rum fullt med människor och fortfarande känna mig så ensam och menlös. alla klättrar uppåt men jag fortsätter att falla ner.


someday i gonna rise up and be strong, someday i gonna dance with thoose lions.


EVERYBODY FALLING DOWN DOWN DOWN

have to tell ya, emser har kirrat min fina header igen! och gangsterlisa har piffat om i resten som är ändrat, jag tycker de vart fagert flickor, tack så rara ni är! :) tänk om jag kunde va så smart så jag kunde göra dedära själv, men icke, datorer är inte ett av mina stora intressen you know.. inte å kunna sånt dära iaf, för trög för de.

jaja efter jobbandet idag så drog vi till sandön farfar fyller år imorgon. haha vi var och plocka svamp å de va fan najs jag va kingen på att hitta bra karl-johan svampar och de va fan gott jag smakade stekt svarre som jag kanske hade plockat själv! men de vart för långtråkigt å vandra där i bären så jag gick tillbaka till farmor å farfar och silla me sussi men då gav farmor mig en brilliant idé att jag skulle se dirtydanceing, och den passa jag inte på för filmen är ju underbar men jag missade slutet för då skulle vi hem. filmens höjdpunkt! no one puts babe in a corner! nåväl när vi kom hem så for jag och syster till henne och jag ska sovaa hära också för jag har sovmorgon å hon börjar ändå jobba samtidigt så de blir perf. nåväl nu ska jag slagga för imorn blir de action at emmas body! tell ya later guys, gnatt! nä glömde säga att vi va även med lirre och emser ikväll vi mysade med film å fruktsallad, de ni. häng upp de i julgranen HÄÄRRRÅ


och mina sista visa ord denna dag blir fan hakuna matata

WORDS CAN BRING ME DOWN

söndag, vilken härlig dag! skoja jag hatar faktiskt söndagr men jag har iaf gjort bort städningen på hockeyn redan coh de känns ju skönt. när syster vaknar så drar vi till sandön me farsan. känns jävligt jobbigt jag är så jävla deg. men ska tagga kvarre med emser snart, sen är ba å tagga vidare till sandön på bögkalas, undra va han fyller ens.. nåja efter de ska jg väl försöka att plugga tror it de blir som de va planerat tidigare i veckan. jag kan ju bara räkna bort mig själv på två sek. jaja nu ska jag ner till kvarra med min lilla emser (längre än mig men de sket jag i, hon är ändå minlilla emser) seya byedu är i mina drömmar varje natt, och i mina tankar hela dagarna.

DU SÅG MIG MEN INTE SOM ALLA ANDRA SÅG PÅ MIG

tänk om man skulle kunna radera allt som hänt eller helt enkelt fått en del saker ogjort, tänk att leva om sitt liv eller fått en ny början, en helt ny start med nya syner på livet. och tänk om de inte skulle finnas så sjukligt många idioter i denna värld, hur skönt de hade varit men de är garranterat flera som tycker jag är en också. jag är iaallafall jävligt less på torrdynga och råjävla glappsnack ur vuxna människor käftar. jag kom också precis på hur jävla snabbt de går att få en annan syn av andra människor. på mindre än 1minut så gick ni från underbara till svin. no more drama now.

kan ju berätta också att vi va på middag hos uffe å biggan, de måste va bland dom bästa som finns. de är precis som att komma hem när man är hos dom. jag mamma å kjell gick i varjefall dit sen efter jag varit dära ett tag så kom hg å fia och hämta mig så for vi till fiut och såg nya wallander den va jätte bra och de va jätte mysigt. dehär måste ha varit en av dom mysigatse kvällarna någonsin. bara att min hjärna slagit error men de må ju va. nu är jag ivarjefall hemma och tänkte gå och lägga mig måste va tillgänglig från 7-11 imornbitti och omd e inte blir nå pling i fjunken på den tiden så blire å dra ner till coop och städa mera. jaja nu är jag trött och ska föröska sova. mamma och kjell kommer väl snart hoppas jag för jag hatar att va själv de är så läskigt. :(stay with me honey, stay with me


JAG TAR DINA ORD MED EN NYPA SALT

jag är på sånt humör jag vill bara skrika, gråta och vara i min ensamma kula, jag vill vara insatt i en bubbla jag kan se alla men ingen kan se mig, jag kan prata med vem jag vill när jag vill men ingen vet vars jag är. jag vill bara sitta där utan alla jävla besvär. de är för mycke dynga, jag känner mig vekare än någonsin. all skit dom tumlas runt i min skalle jag blir mer deprimerad för varenda sekund som går. och jag känner mig så jälva dålig, så menlös, jag krälar på marken och alla ser ner på mig.

och jag är så förbannat less att sitta som ett av dina andrahandsval, om jag skulle bete mig lika svingit som du gör nu så hade jag skämmts ihjäl. men vet du jag kommer inte alltid att finnas dära mera, jag känner såhär de är över nu, jag tar inte mer av din skit. jag känner för att göra precis likadant som du gör mot mig men då är jag precis likadan själv.


jag trodde blod var tjockare än vatten.


THE WORLD SLOWS DOWN BUT MY HEART BEAT FAST RIGHT NOW

nu äre helg men vet ni vad he blir int å suppa nå, de blir work work! men de är ba najs, cash rullar in. först va tanken att dra till ötå me iluta men så blev de icke :( nåja igår hade vi nå personal grej på hokceyn de va lame utav fan, och så vidrig buffÉ! gravadlax, parmaskinka och kycklingklubbor. allt va kallt och äckligt  de blev donken efter den middagen,blääääh. men dorren satt bra i magen.. sen drog jag å hg upp till gårn linnea jobbade så vi silla dära ett tag cassi kom även dit! efter den vistelsen så satt jag och lillan på ballen med mys tröjor mössor filtar och så klart en kopp varmchokla :) de va så mys och vi pratade om allt mellan himmel och jord glad att jag hasr min lillan! 

kan ju säga så också jag cassi och hg vi är radar trion n1. lillan lillen och lillis vi må vara långa som dvärgar men vi är naggande gooo! älskar er två mongon. ja men nu måste jag BRBA MED EN kisspaus mitt i inlägget.


tjejer me stil som vet va dom vill ha ;) skoja ba men ni är underbara älsklingar och där har vi min älskade ollon-mössa!
you said your life needed somthing special

IF YOU LEAVE ME NOW

tjululu, igår så va de helt totalt onödigt att jag ens kom till skolan när klockan ringde där kring sju så hade jag sådan huvudverk så jag sov vidare till efter 9 och for på den andra lektion men då hade vi ju inte någon sådan. jag å rebecka gick och köpte min efterlängdade ollonmössa sen for jag hem och jag och carro for till lulsundet med varm choklad,negerbollar,morotskaka och nå chirre som va kvar, de va ju gode mys dära. kom en flock med kajaker eller liknande också, btw så nån gång ska ni få se vidogrejj på den vistelsen, har ingen dator nu ba mammas orkar inte lägga in nå på den hära minigrejen.

justdeja igårkväll så va jag linnea per martin och petter i boden och badade, de va roligt tills pettax slog hål i skallen typ, nä men vi drog tillvårdcentral och dom trodde inte han behövdeträffa läkare så vi drog till max efter nån timmes bad och de va fett najs! ;D  när vi kom hem från boden så sov linnea här på klippgatan5 med mig, vi såg bedtime stories och hon klippte mitt hår. förövrigt nusåhär på den lediga morgonkvisten så har jag slingor me folie, turk packat och klart.

idag lider planerna enligt följande: städa mina rum! inpackning i hår, fara till mormor som fyller 65, go middag med räknad där också. sen blir de förmodligen bara slappt de är skola imonr 8.15 sen äre väl hebbe hål alla har ju svinflueee. okej nu säger jag häärrråå.


i've been fighting for my lovestory

FUCK YOU ALL GOODNIGHT

pissmåndag men rolande va sjuk så de va helt okej, men vi hade orientering på gympan och de är ju bland de värsta eller vad? jo hurruni. jag sluta i vilket fall som helst 5 idag och teckenspråket har aldrig gått så segt som idag, fett jåvla jobbiiiigt.. jag har förövrigt blivit kär... i en rosa mössa på bikbok, de blir min nya man imorn<3 då får jag två men de är helt okej, en pool och en mössa, kan inte bli bättre :) jag har inte ens börjat med läxskiten men jag är redan less läxor, de måste ju vara bland de tråkigaste... hans-åke är sjuk nu för andra veckan å han ska va hemma hela denhär alltså emr att läsa och sammafatta, kill me softley.

och du ditt jälva åke du har pajjat de mesta och gjort mitt tillfälliga liv till en bergochdalbana.du är precis lika keff som alla andra om inte värre, köp en fjortislott dom verkar du ha tur med :) kan ju säga som så att du är idiot, just like everybody else, de finns inget mellanting på normal och idiot verkar de som. men du har iaf lyckats komma upp på den högre skalan nu, hälsa inte ens på mig mera de gör mig bara mer förvirrad. talk to you never again.


snör in en bild från helgen igen, kommer väl mer när den andra datorn funkar och emser gör en header dirr!


jag iluta och alex i helg, love you.du fick mig att klättra uppåt när jag bara ville fortsätta ner, du fick mig att hoppas igen och du fick mig att tro att människor kan förändras men ack de va så fel. ínte nog med de, du fick mig att börja se allt från andra håll, jag började till och med känna att jag hade kontroll. nu är de slut för början var bara ett misstag..


I'VE BEEN HAVEING SOME STRANGE DREAMS LATELY

morrs fest i fredags och lördag, två roliga kvällar.. lördagen jag ahr inte varit så bakis på länge jag å hg låg och såg run's house hela dagen! :) ska bara säga en till sak jag krama ken ring. orkar inte skriva mer om helg inge invecklat sådära. kan ju ba säga attt jag och cassi va ute ett tag idag och surra och de kändes bra, de va mycke ufon igår alltså =) jaja nu är jag less alla fucktards härrååå
WHAT WOULD YOU ASK IF YOU HADE JUST ONE QUESTION?känner bara hur mycket jag tycker om denhär låten, har aldrig gillat green day men nu jävlar. allvarligt talat den här låten jag är så fast man kan bli, de är något speciellt helt enkelt. känner mig som nå fån när jag ger kärleksförklaringar till en låt, ja men härrå.


förövrigt så känner jag att jag ska gå och göra jobb två och försätta min ensamma dag med att ligga i soffan och tjura tills mtv slutat spela musik typ. rp också kanske men tvekis jag är för deg. idag så ahade jag också bara en lektion hans-åke har varit sjuk svin länge nu ju, och vihade ingen nk heller för roger va på villovägar. kändes tungt att fara till skolan för en halvtimmes teckenspråk jag var inte ens fokuserad för de idag. nåja så kan de va va med höna och josse ett tag tills jag väntade på rebecka. knalla med beckis ett tag sen for vi hem, mamma och kjell gorma och packa stug grejerna jag bara fåna och gjorde mina nuggets och antog soffläge. soffläget kommer nog vara tills hg och ida kommer, fett najs intesant? jaja på stan va de iaf en tant som kom och strök mig på axeln "tjena visst är du hans och bibbis" njaa. jag känner mig fattig och längtar till 21. hjejdå
måste bara säga att jag spränger mina öron med du hast ramstein nu happy halloween fuckface


du måste vara bland dom mest pantade av alla levande varelser på denna jord.
DIN NÄRVARA UPPFATTAS AV MÅNGA SOM EN KLIANDE VISTEL

skola idag me ett hebbe hål vill jag lova de va inte så pepp men tiden gick till att käka på mat och prat, där även syster och emmanyberg satt så vi åt med dom ;p efter 4 timmar och 25 minuter så hade vi teckenspårk och tiden bara rinner iväg på dom lektionerna vilket egentligen är ganska skönt när man slutar 5 :)nåja nu lider planerna såhär:

cykla till stan och sola
vidare til friskvårds å träna
sedan cykelen hem :)du suger upp all min styrka..

IF YOU LOVE ME NOW, I LOVE YOU TWICE

kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos kaos kaos kaso kaos

å igen kaos, någon frivillig och agera kaptenkaos?

RSS 2.0