FUCK YOU ALL GOODNIGHT

pissmåndag men rolande va sjuk så de va helt okej, men vi hade orientering på gympan och de är ju bland de värsta eller vad? jo hurruni. jag sluta i vilket fall som helst 5 idag och teckenspråket har aldrig gått så segt som idag, fett jåvla jobbiiiigt.. jag har förövrigt blivit kär... i en rosa mössa på bikbok, de blir min nya man imorn<3 då får jag två men de är helt okej, en pool och en mössa, kan inte bli bättre :) jag har inte ens börjat med läxskiten men jag är redan less läxor, de måste ju vara bland de tråkigaste... hans-åke är sjuk nu för andra veckan å han ska va hemma hela denhär alltså emr att läsa och sammafatta, kill me softley.

och du ditt jälva åke du har pajjat de mesta och gjort mitt tillfälliga liv till en bergochdalbana.du är precis lika keff som alla andra om inte värre, köp en fjortislott dom verkar du ha tur med :) kan ju säga som så att du är idiot, just like everybody else, de finns inget mellanting på normal och idiot verkar de som. men du har iaf lyckats komma upp på den högre skalan nu, hälsa inte ens på mig mera de gör mig bara mer förvirrad. talk to you never again.


snör in en bild från helgen igen, kommer väl mer när den andra datorn funkar och emser gör en header dirr!


jag iluta och alex i helg, love you.du fick mig att klättra uppåt när jag bara ville fortsätta ner, du fick mig att hoppas igen och du fick mig att tro att människor kan förändras men ack de va så fel. ínte nog med de, du fick mig att börja se allt från andra håll, jag började till och med känna att jag hade kontroll. nu är de slut för början var bara ett misstag..


Kommentarer
Postat av: STORASYSER L

HAR DU GLÖMMT BORT MIG??!??Näör ska du komma hit? jag tycker vi måste göra nått drastiskt med ditt hår! kom hiiit <3

2009-09-14 @ 23:52:25
URL: http://lnk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0