IF YOU LEAVE ME NOW

tjululu, igår så va de helt totalt onödigt att jag ens kom till skolan när klockan ringde där kring sju så hade jag sådan huvudverk så jag sov vidare till efter 9 och for på den andra lektion men då hade vi ju inte någon sådan. jag å rebecka gick och köpte min efterlängdade ollonmössa sen for jag hem och jag och carro for till lulsundet med varm choklad,negerbollar,morotskaka och nå chirre som va kvar, de va ju gode mys dära. kom en flock med kajaker eller liknande också, btw så nån gång ska ni få se vidogrejj på den vistelsen, har ingen dator nu ba mammas orkar inte lägga in nå på den hära minigrejen.

justdeja igårkväll så va jag linnea per martin och petter i boden och badade, de va roligt tills pettax slog hål i skallen typ, nä men vi drog tillvårdcentral och dom trodde inte han behövdeträffa läkare så vi drog till max efter nån timmes bad och de va fett najs! ;D  när vi kom hem från boden så sov linnea här på klippgatan5 med mig, vi såg bedtime stories och hon klippte mitt hår. förövrigt nusåhär på den lediga morgonkvisten så har jag slingor me folie, turk packat och klart.

idag lider planerna enligt följande: städa mina rum! inpackning i hår, fara till mormor som fyller 65, go middag med räknad där också. sen blir de förmodligen bara slappt de är skola imonr 8.15 sen äre väl hebbe hål alla har ju svinflueee. okej nu säger jag häärrråå.


i've been fighting for my lovestory

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0