THE WORLD SLOWS DOWN BUT MY HEART BEAT FAST RIGHT NOW

nu äre helg men vet ni vad he blir int å suppa nå, de blir work work! men de är ba najs, cash rullar in. först va tanken att dra till ötå me iluta men så blev de icke :( nåja igår hade vi nå personal grej på hokceyn de va lame utav fan, och så vidrig buffÉ! gravadlax, parmaskinka och kycklingklubbor. allt va kallt och äckligt  de blev donken efter den middagen,blääääh. men dorren satt bra i magen.. sen drog jag å hg upp till gårn linnea jobbade så vi silla dära ett tag cassi kom även dit! efter den vistelsen så satt jag och lillan på ballen med mys tröjor mössor filtar och så klart en kopp varmchokla :) de va så mys och vi pratade om allt mellan himmel och jord glad att jag hasr min lillan! 

kan ju säga så också jag cassi och hg vi är radar trion n1. lillan lillen och lillis vi må vara långa som dvärgar men vi är naggande gooo! älskar er två mongon. ja men nu måste jag BRBA MED EN kisspaus mitt i inlägget.


tjejer me stil som vet va dom vill ha ;) skoja ba men ni är underbara älsklingar och där har vi min älskade ollon-mössa!
you said your life needed somthing special

Kommentarer
Postat av: STORASYSER L

MF! du har HazZlaT min fuckiN jäla bilad Azzå!

2009-09-20 @ 00:12:03
URL: http://lnk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0