VI ÄR MER ÄN DU TROR VI ÄR EN

torsdag, gu så skönt att de torsdag, snart är de fredagsmys :) nä jag ska väl förmodligrn jobba imorgon kväller men de är helt okej, trots mitt tagg för å sova eller liknande! nä men första luleå hockey matchen på lördag och hur känns det? helt okej de är typ slutsålt på coop, de känns som att de kommer bli asa mycket folk men de är helt okej. nä men dom bekymmerna tar jag atg i på lördag istället. kan bekymmra mig mer över nk hemprovet, och de som är nösta vecka provet provet jag är så jälva inkompetent jag kan inte göra ett prov utan instuderingsfrågor! men de får jag inte så helvete å pankaka.


ajja idag så ska jag inte göra så mycket alls, behövdes typ inte jobba sa mor min nu så då ser de ut som film hos sune :) mys eller vad? hade tänkt påå en prommis också men lockar inte så mycket utan musik och med mitt skavsår. och med tanke på min å rebeckas powerwalk från skolan 4 min tog de typ, tacka gudarna att vi hann me fitt bussen jag hade grinat annars. kan också berätta att jag åt en kiwi nyss de kan ni skriva upp i era trånga skallar.


måste också ta upp om hur mycket jag tycker om andra avenyn och riverside de måste vara nån smart jävel som kom på andra avenyn hoppas han känat mycket kosing för de är ett sånt gudomligt bra program och jonas bane är fett snygg! men de känns nästan lite som att andra avenyn nu blir mera lame men jag kommer inte ge upp hoppet för den där serien är för bra jag lipar nästan varje avsnitt. vet inte åt vad men alltid blir de nått.
love is my drug, is my heroin


Kommentarer
Postat av: linnea!

DE SUGER! alla serier blir så jävla långdragna, och det händer så keffa saker! aaarrrgt! L word is THE shit!

2009-09-24 @ 16:43:26
URL: http://lnk.blogg.se/
Postat av: lillen

jaja inget slår Lworld !

2009-09-24 @ 22:06:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0