FIT FOR FIGHT!

 sitter och laddar med första drinken som e typ slut och min fina otfit! kiddding ni kan få se en bild för jag e ju så söt, hihihihihihihhiiihh bajsa ner er om ni tror jag är seriös. ODRÄGLIG OCH JÄVLIG HÄÄRÅ


MÅNEN LYSER FULL OCH FALSKT

hej tjo klackarna i taket när börjar kalaset? nä men igår vare what a night med kaos och cleo kaosa för mitt lag så men kära syster hevde mimg i taxi fett najs de va å komma hem. sedan kom casse och sov med mig, lillan mitt hjärta. de va en rolig kväll med underbara tjejjor! å hg har jag aldrig sett så laddad, sind att jag inte såg hon på cleo också! men min skalle höll på att sprängas så lika bra att jag tog mig hem å lät alla andra roa sig! =) jajja jag låg och surra till halv4 cassi va väl nådigt less på mig men hon hade ju stoppat en tia eller 5 i mig så hon har sig själv att skylla ;) hihi gummsi. jajja jag ska snarre ta mig en dusch å börja göra mig i ordning för jobb klockan 5, undra vilka lule möter idag? och hur de blir med cruisingen idag måste ringa lol å fridisbabe! nog om det jag är över och ute, syna sillen!


man tjänar inget på att se över sina problem.

YOUR GONNA GO FAR KIDså söt är jag nu, hihi naturliga moi! kidding jöjö jag och hg har precis krubbat från grillen och de va helvetes gott vi ska väl snarty bege oss till fia eller nå, vet it har iaf packat å har allt klart ;) jag är laddad, har ingen kamera eller mobil att ta kort med men fuck me de hade väl händelsevis någon annan. annars får ni grina för ni får slippa se mina bravader!! jag sitter här fundersam alla är på skid resa å jag sitter här laddad å supa som aldrig förr, brukar var tvärt om å inte ska emma åka skider i veckan heller wäe hon ska som sagt till hudiksvall med världens bästa underbaraste finaste frida isaksson! bäst att hela hudik stannar inne när vi kommer och gör lilla hudik så osäkert som de kan bli, eller? kiddind vi ska iaf ha jävulska roligt och med frida så är de svårt att ha tråkigt (safe) yeye jag är laddad till de mesta, fifan vi ses i dimman ikväll gott folk, jag kan ju också dra ett hett tips från coachen, sup dig redlös och odräglig, för de är min taanke idag. good luck fuckfaceeess!


LIFE LOVE LUCK

LILLAN LILLEN OCH LILLIS

GRATTTIS HG :D

http://www.youtube.com/user/lillenlillan#p/a/u/0/XESw2Lw7sSc 
kolla om ni vill lära er nå dans steg direkt från norrland.
lillen och lillan härjar lillis ville inte va med. :(
följande kommer, seya

MONEY GOT YOUR TONG TIGHT, IT'S A SLOW RIDE

har inge vettigare för mig sitter här och dricker ramlösa granatäpple i väntan på casssi och sedan kommer hg och sover här ska slinga hennes hår och göra nå naglar på henne. jag är så trött så trött funderar på en liten lur tills cassi kommer, haha men jag kommer nog aldrig vakna nå och kaffe är inte ett alternativ mera. det var gott men inte för ett tag sen. socker kick eller nå kanske skulle funka. hade ju tänkt sola idag också men fan jag tror jag bangar är så trött!! åh jag funderar hur jag ska kunna hålla mig vaken assså. de löser sig men ska göra något lite vetiigare kanske?


färga håret skulle jag kunna göra nog för jag såg jävla blond ut på dendär bilden. vill ha lite rödare i mitt ljuskonstiga bruna men då kommer jag väl aldrig kunna bli blond sen som jag har i tanke... ;p jajja ska dö ett tag  eller nå, 


saknar dig så brutalt mycket men jag vågar inte erkänna det.


HANGING BY A MOMENT HERE WITH YOU

goddagens. kan ju börja med att berätta gårdagens bravader! till och börja med så var jag på skolan och kirrra tillbaka mitt legg sedan for jag till stan med sistha2 och vi kirra en prellesent till världens bästa gris! :D sedan efter det så skjutsade fia hem mig å jag såg bara oth å tjilla jälva hårt. jag såg fram emot mina plättar serverade på bordet men ack allt vatten var avstängt igår utan förvarning jag hade damp. jag kunde inte ens bajsa hemma ! så maxmat igår igen va de. ajjjja sedan gick jag upp till gården och sydde löshår med lirre, emsers löshår som hon köpa av mig. jag hann även med att sola igår också de va fett najs. med lollan dårå så åkte jag hem med ekan fridis danielb och joooooooohan. ytterst trevligt tills min huvudverk kom som fick mig själv att bli indriven i ett helvete. jajja jag kom iaf hem och väckte mamma sen var de en helvetes natt! :( synd om mig så ingen skola alls idag. jöjö vill ni se n¨bilder med min nya cam eller jag är iaf svin söt på dom, hihih så där ironiskt!

 

ICE ICE BABY

här uppe i norr som ni redan alla kanske visste så är det nästan minus 30 grader. men är man en ren pärla från norr så klarar man de mesta i köld och värk! hur som haver så har jag knallat på isen idager från norrahamn till mjölkudden från mjölkudden till södraham och sedan slut destination hälsanshus, fråga om de va kallt? men man klär sig efter väder. nåja lite tjåp å gnäll men sadicken we made it. efter det for jag hem och skålla mig i duschen och då efter den svängen kom frossan så jag la mig gott och sov! sen gnata jag upp till gårn å gav emser min skidhjälm hennes mössa å mitt löshår som hon ska kirra. :) satt där å vänta tills tuben till staden gick för då var de solning med maggen. :) 24minuter jag va rastlös efter 5 men whatevvaahhh vill ban va brun så lay down and shut the fuck up. höhö bara två dagar kvar till de efterlängtade sportlovet som jag förövrig kommer spendera med världens bästa frida isaksson i hudiksvall!

just deja pappa har även hunnit ringa och skälla ut mig idag, som vanligt alltid är de nå gorm uti dendär. nu var de om mina betyg å lala men jag orkar inte jag ska nog också börja klicka dig när du pratar. bäh bäh jag orkar inte med de mera så hääärååååååådu har inte en aning om hur allt är men för dig så borde allt bara var logiskt.
i d i o t i d i o t i d i o t i d i o t i d i o t i d i o t

JAG HUGGER I STEN

måndag jag trodde skarpt att de va tisdag men ack de var de inte! efter skolan så krubba vi middag som alla andra dagar här på klippgatan5 sedan så for jag och mamma ut på mission! jag va ute i trafiken med turkbuss, mohaha! sedan så övningskörde jag mig själv till frida och hon höll på att baka bullar så jag hjälpte väl till med de lilla jag kunde, min fridis är allt en liten husmor! sen kom mamma och hämta mig för hon hade fått fara til akuten med linnea !!! :D haha jag dog när hon berättade att linnea skurit sig och fått sy tre stygn, hahahahhahahahhahahahahahha jag kunde inte sluta skratta:D

imorgon ska jag till kåbban troligast beror väl på vädret men de är då lovat 22- här i norr de blir ju jävulska roligt att åka utför i det, men som dom tappra krigare vi är här uppe så går de väl an! är ändå på nå sätt taggad att ta mig dit. :)  "de finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder!" en klockren bettan och sven-åke på den men de är faktiskt sant! idag så har jag påtal om hästar åkt långfärds skridskor de va svårt i början men sen fick man ju till tekniken lite bättre å herrejomala de va typ roligt men mina stackars klövar höll väl knappast med. men allt går att genomlida! :D nu har jag hunnit pröva det i mitt sjutton åriga liv, de ni. jajajaja nu ska jag fasen ta fram nå grejer till imorgon så jag kan sova extra länge! 10 sek är guld värt en morgon när man är som en zombie.

en sak vi också ser fram emot så in i bomben är ju att frida tar med mig på äventyr till hudiksvall. fett kyl å slippa luleå, och framför allt med fridilutten! dra på trissor så jag är taggad att fara från dehär ett tag de känns ju som ett evigt helvte att gå runt här! helgen är ju också en bravad att se fram till! HG's 18års dag firar vi på allstar på fredag och på lördagen så är det cruising :) de blir med några få ord en tung helg för emma! nä nu ska jag göra mig en kopp te och ta mig an lite personlig försäljning, kyss mig i arslet härrå.
åh kärlekens tidlösa mysterium!DU FÖRSTÖR FAN BARA MER FÖR DIG SJÄLV ÄN FÖR MIG

dra åt jävla helvete din förbannade satans fitt jävla grisiga mans jälva äckliga bög hora!!!!!!!!!!!
jag får psykiska sammabrott av dig och dina förbannade jälva humörsvängningar, jag går här som nått jävla fån och hoppas men ihelvete heller du får mig bara att framstå som en fucking jävla idiot. åh mitt psyke har hålltpå att brista 7882883376464 gånger dessa ´dagar men fan nu ska vi se på futt. jag lyfter snart till taket och brister i tårar av min trogne vän ilskan själv.


åååååååååh

HE'S PLAYING WITH MY HEART

tjing, innan jobb på coop arena så trodde jag de skulle vara värdelöst men att se brolle å massa andra coola snubbar öra en show med 50tals hittar inte kunde jag väl mer än tycka om de? de va fucking brutalt, hoppas han gör en likadan grej fast elvis presley!!!! fan va jävla underbart de hade varit höhöhöh. jag har iaf haft en trevlig vistelse på cooparena från 13-22.00 :) nu sitter jag i min ensamhet med mina nya fagra heels! hogan knows best rullar på tvN ska snart ut med lirre å holma tror jag, om dom inte glömt bort mig eller nååååå. ;p jöjöjö

before
  

after
 

testa väl någon outfit till hgs 18års dojja til fredag, med mina nya asa fina heels! och pröva väl allt för att de va nytt också förutom läggarna! har även köpt mig en kofta och en schysst klänning sådär för 50 kr :D rea måste ju vara bland de bästa när man hittar något! billigt är bra för då har man råd med mycket mer hur mycket cash man än har, tänk på de!! och min before/after va på min hårfärg som man tydligen inte såg så stor skillnad på? :o hade lösråttan på första bilderna har öven köpt ett nytt sådant som är för mörkt för min nya färg. ¨hör av er om ni vill köpa mitt nya helt ovandå äkta löshår som kosta en 5hunka. jätte fint trens jätte fin färg å jätte bra hår. :) höhhö nu ska ni också få dräggla lite på mina tiamodojjer!


jag är väl så kåt i mina skor som jag inte kunde gå i går som en kossa men jag ska då ge mig fanken på att kunna göra de linnea och kjell ska få se på fan! å kanske för att dom är så jävla höga för min smak men dom är så jävla fiiiiiiiiina har alltid velat ha dom så knallar man in på scorett, voila 500 papp! de må ha varit en bra dag för mig igår när jag fick med mig så mycket godsaker hem! komiaf hem 1000  kr fattigare men lika glad är jag för det :D jaja nog om mitt tjatter ingen orkar väl ändå ta så stor del av min jätte fina skor!


love me like you use to..


BREAK YOUR HEART

tjulululu, men fredag bestod av att vara med kjell sen kom hg och var med mig och pappa kjell! efter det kom alex henke och fredh! gud vad jag saknar mina älsklingar! jag briljerade i med andra ord, först med hg och sen med min tremänning alex: :) idag efter jobb på buddyholly så blir de nog supa jag tänker inte sitta hemma en hel dag eller kväll och bara tänka på deppiga saker idag igen idag vill jag ha roligt. jag påstår inte att de inte var roligt igår men där ett tag hade jag emokvart som de flesta andra dagar. alkohol är de ändå vi riktigt tål.  nu är hg och hämtar mat på bvg och jag sitter här med mina vedervärdiga masar, jag dör av dom själv då är de illa. mjöl och mjölk mage är inte till för känsliga fårskallar.


även fast allt skiter sig så älskar jag nog dig..
fan för dig och för dina jävla beslutssvårigheter

ALL THE SMALL THINGS

direkt från hg, emokoma eller nå vet inte vad jag tänker på men något tynger min hjärna nu. sova bort allt hade varit en god idé men fasen nog kommer de tillbaka för det. skit samma så jävla kaos och allt är bajs nu och ingenting blir bättre för att jag drog en så epic fail! jag ramla så hårt å de gjorde så ont!! har också funderat i min emo kvart att gå back in the days vore guld värt. men ändå inte för de har hänt så mycket på senaste tiden som varit bra också. big traoma? ajja ska göra något vettigare alla mina uppdates är för pernilla ändå men dehär va ingen rolig uppdate. kan iaf visa en bild från ihelgen igensåg förövrigt ut som en tårta i min klännig för hela 100 lax. rea är en fin påkommelse ibland när man hittar någon fin klänning som man fick över patten. och när jag kollar på dendär bilden vill jag också utomlands päckel frida som hade varit de ju likblek såg jag förövrigt ut, nu med men jag ska vara poletneger nu har ändå inge vettigare att ödlsa min pengar på. förutom emo cigg och emo alkohol. förlåt mamma å pernilssons. och imorgon har jag ju mycket att se fram emot gluten prov på vårdcentralen 09.00 typ och annars hade jag haft asa lång sovmorgon min icke så då har jag planerat att jag tar mig in till stan fortast möjligast efter det och tröst köper en tröja som jag såg idag och kanske nå klackar inte för dom kommer bli så mycket använda men ibland får man offra sina klövar. hitta fina stövlar utan klarre också kanske dom hmm jag vet inte har bara emilias pumps som jag snott.. hon kommer förmodligen aldrig få tillbaka dom heller. :) jajja ska borsta gadden och sova så fucking gott.ingenting är förevigt,
de har jag försökt lura mig själv för många gånger med,
men de är de så fan heller


DUM SPIRO SPERO

toooodels! ljuva torsdag, imorgon är de fredags mys igen och i helgen tror jag fan att jag håller mig sober! veckan har hunnit varva mig flera gånger om jag tror jag lever i måndagens besvär ännu! well well idag gjorde jag mitt svenska renässansen och sen fick vi fortsätta och sen underbara filmen romeo och julia! morderna versionen, jag dog, den är så underbar 3 sek smack jag va fast! de är en så underbara saga om en bitterljuvkärlek, två unga människor som älskar varandra så mycket och de skiter sig i allmänheten för alla andra så dom begpr självmord tillsammans. de är bland de bästa jag sett på länge men vi har ännu inte sett klart den.

jag bussade även hem med barsken och på tisdag så åker vi till kåbban för frilufsdag, de ni! barsken med brajjen nä men kul att återuppleva de vi haft gumman!


så länge jag andas lever jag, hoppas jag

THEY CALL ME FREEDOM JUST LIKE A WAVIN FLAG

bara för att pernilla inte ska gnälla så får hon 3 inlägg idag så slipper jag ppå några dagar :D efter kalaset så for jag till lovisa och såg klart sommaren med göran och de är helt klart bland dom bästa rullarna jag har sett! killen med flyt, killen med koll och killen med tixmongot. kan intre bli bättre fyfan va brutal!!!

nu sitter jag och funderar om mitt sportlov och jag hoppas verkligen att jag och frida tar oss till hudiksvall! jag saknar min fina underbara frida! annars har jag planer på att ta mig till min syster fia och våldgästa!!! hihi. jaja nu håller jag på att kissa ner mig, nä jag har en tanke om att jag håller på att kissa ner mig!
mongo du är sär, och jag är ditt ständiga besvär.


sorgen är som en gammal vän och ibland tror man att den alltid är med en
 men man kan alltid gå iväg och lämna den..


BEFORE I FORGETjag såg en film igår den hette mumintrollen, du hade huvudrollen.
hah vilken liten fjortishora


SEN EN TID TILLBAKA

mycket jag tänkt på nu dessa dagar är hur allt kommer bli sen. nu känner jag mig bara som en grottmänniska som vill vara för sig själv. jag har rent av konstaterat att jag gör inte mycket nu förtiden. visst jag festa i fredags men inte va jag sugen men självklart blev de roligt ändå! men jag umgås knappt med någon känner att jag hellre sitter hemma i min ensamhet. de jag gör är typ att gå över till sune inte känns de som så mycke mer att jag gör nu förtiden om inte någon frågar typ. jag vet inte vad de är om men jag vet ju vad jag går igonom just nu så jag tror attt de har något med de att göra men de är egentligen bara bra föut var jag så rastlös att jag inte hade psyke att bara sitta medmig själv men nu är de annorlunda. :) nog om det.

har också konstaterat nu när jag går hos kristina att istället för att tänka fan vad jag är ful så tänk istället jag har en tanke om att jag är ful! de behöver inte vara just ful men de känns som en helt annan sak än att fan va ful jag är! "nu har jag en såndär tanke hur ful jag är igen" inte samma sak alls.

de jag egentligen skulle komma fram till är att världens bästa mamma fyller 42 hela år idag! grattis kloevo jak elskar däk<3 har precis byggt din present men jag är inte hel nöjd med den men jag har inge mer material så men hoppas iaf att du tycker om den tant. vi får väl se vad överste klöven säger om de jag tippar att jag måste bygga om ;)

i we're lucky to have you but i've be fine without you! J to the Ass.


MY LOVE FOR YOU IS BLINDont så ont i min stackars hals! något böld liknade vitt :( jag har alltid varit dum i huvet men jag har nog aldrig varit dum i halsen men de kraxxar ju jämt och ständigt, ska jag skjuta eller hänga mig?

har också konstaterat att de finns så jävla många olika människor jag menar inte då att allt är negativt, men allt är inte rellativt? jag har en grymförmåga att dömma alla.. men något jag ännu håller fast vid är once a cheater, always a cheater. (behöver inte betyda alla men de är något jag känner på kläm) jag menar inte heller att jag inte tror att människor inte kan förändras för de kan dom, ingen är felfri speciellt inte jag.

jag hade så mycket i tanke när jag börja men så jävla vilse som jag är så kommer jag inte ihåg någonting, inte någonting. lika bra att jag går och hänger mig har inte int emycket roligt att berätta om min dag så den får ni inte veta om ens. de ändå vettiga jag har att säga att frida isaksson, du fattas mig <3


från lisas fest i fredags. lik lik lik lik lik


jag har sagt de förut men jag säger de igen, jag är less på dig och din känslomässiga förstoppning.

HOW COULD YOU BE SO HEARTLESS

idag är det den ultimata depp dagen! jag kolla bak i arkivet å såg mig själv som en exakt lika hatisk människa som idag på alla horors dag! de ända jag har planert är att inte ha något med hjärtan att göra eller något som är för romantiskt för dehär är en överskattad dag!  idag ska jag rapa fisa och bajsa extra mycket!
och vara deprimerad för att de är uppehåll i andra avenyn när fucking hor os är, ta mig i arslet och visa mig avenyn varenda dag istället! fucking jävla os kööp en lott och en egen fucking kanal så slipper ni sno alla andras program horskallari hate how much i love you boy


SHUT IT DOWN

prova skriva ett inlägg med en boa lindad runt armen så du nästan har blodstopp. de är på fitthåret att de inte går men än så länge har jag lyckats! stigge du ger mig rysningar när du slingrar å har dig överallt å speciellt i nacken!! men nu är han fastkilad på min fucking arm så jag knappt känner den men jag älskar min man ändå. :)

idag så börja dagen hos kristina sedan tog jag mig på snabbast å fortast sätt till skolan för samhälls(nu drar stig i min arm!!!!!!) efter det så käka jag å rebecka på stinas åsen ahr jag varit med världens bästa syster som förövrigt gjorde morotssoppa till oss idag men dena smaka järn =0 men de va gott ändå ahhaha.
 se har jag inte världens bästa storasyster säg? <3

I CRY WHEN ANGELS DESERVES TO DIE

sunday bloody sunday! hatar söndagar igen men precis som alla andra veckodagar så kommer dom och går! börja dagen med att vakna exakt 11.30 av ett jävla mejl, då vare bara å dr ai sig nå krubbb å knalla upp till träningen. vet inte hur länge de tog att gnata upp dig idag asså, eller kusin? jaja träningen gick kefft jag är för gammal eller min rygg är:( har även käkat köttsoppa å de va så sjuhundrans gott å jag är så jävla mätt.

igår var de iaf fest eller dagen började uti jokkmokk marknad som jag inte fatta ett skit om, vilse va de ända jag va bra på att vara dära!hitta inte mycket förutom en tissegrejj som va så jävla dyr så jag gick å grina? allt sånt där är dyrt efter man varit på punkt shop i sthlm :( efter det så var de hem å hiva sig i duschen sedan for vi till tomme och anna på go middag! och kvällen avslutades med fest hos amanda fucking nilsson. :) de va en skara med massa olika filurer jag fatta ingenting men de va roligt. :) jjajjja nu orkar jag inte mer har för ont i skallen ska gå över till min blomma och basta, guu va gottt! =)ge mig ett gevär så jag kan skjuta mig eller nå

M IS FOR MUSIC

shulululu, drar en lollo också. hofff! nå men jag är trött jag är trött trots jag sovit som en gris dom senste dagarna! men men och denna vecka har gått jävulska fort =0 redan torsdag idag? och imorgon fredag menas alltså fezt sedan äre då loerdg vilket blir jokkmokk med mamma kjell tomme och alla. ssynd att linnea och daniel inte kan medverka! (safe) om jag nu då skulle gå och drilla och sedan ta mig en titt i spegeln ochse vilken fåelskrämma jag ser ut som! kanske böör göra mig i ordning till hockeyn. och sedan sa jag fortsätta plugga så duktig som jag är. så kyss mig i arslet så ska jag visa mer efter min shower.


aj aj aj de bultar och de bankar

I KNOW YOU WALKING ALONE

hg står i duschen och jag taggar takida, hg drog igång å poit of view och den ä nu fast! mycket ba, takida oldschool och asa bra. iaf idag så gick jag till skolan i onödan men de lönade sig med en mysdate med cassi. :)
sen han jag inte mer än hem och på med mys byxer och hämta ett bev till min syster och sedan till henne sen for jag till hg som inte va hemma ännu så jag satt i trappen och yra. men inte så länge så de va lugnt! =)


du kan vara en sådan svidande kliande pain in my fucking ass!
men du är även bäst och jag älskar dig mest. <3


RSS 2.0