IF YOU GONNA PLAY THE GAME BOY, YOU GONNA LEARN HOW TO PLAY IT RIGHT

cha cha bitches it's emma bitch! long time no se haa? nä men i torsdags for jag ju då till underbara ötå och hade de jävla roligt med störtsköna gröna bönor! vi var även på hotellet å skaka rooompa! kan sumera min helg där!

torsdag: åkte med lollans moder för dom skulle dit så de va ju perf att slippa å gnugga buss! när vi kommer fram så va vi ett tag på tft så fick vi sedan skjuts till korva alltså tilll bästa renno där lovisas hela arsle vart fullt av moskitobites! jag fick även sitta och dutta afterbite på hennes röv! den kvällen så for vi på bilbingo med hennes moster och lillasyster madde:) må säga att man blev aningen less när alla grannbilar vann å inte vi men då har jag prövat de också! efter de så for vi ut en sväng med krulla å iluta. hem och trängdes gott på madrassen!

fredag: rennos panik vrål på morgonen vi ska på marknadeeeeen! jag klöva till soffan och somna om dirrmode sedan så satt hon med uppdukat fin frulle "menar ni att jag ska få äta gourmefrukost själv?!" men de behövde hon inte:) så vidare till marknaden där lovisa fick krubba sin första souvas vilket gick hem riktigt bra! efter vi strosat runt där i timmar så var de snabbt å hämta saker å vidare till erika för bastu och bli full, vilket jag skötte väldigt bra den kvällen! jag känner ju inte måtta så varför ska jag festa med han då? ;) hoja jag va odräglig men kul var de!

lördag:bakis som ett djur marknad igen, lovisa for hem=( ladda om till ny fest vilket gick tungt men den kvällen var jag lite med min sådär sällsynta vän måtta! de va så jävulska med folk på hotellet så man ville bara dö! på ren svenska de va sjukt gick inte att röra sig typ! kaos med hemfärden men fixa de fint när jag hitta julia om man bortser lite felförklaringar osv men hitta gjorde jag till sist. då va icke renno hemma men som tur va kom hjärtat ett litet tag efter, lillspigget hade slut batteri på mobilen! kan säg att jag kände en jävla panik när jag inte fick tag i hojna=( vild och galen i övertorneå!!!!!!

söndag: marknad igen vart hebbe regn, frida å båt hämta mig från korpis så for vi till stugan deras jags att mest å var myggrädd och kolla när dom måla å kände paniken att jag inte kunde skita där men de löste jag också bra på grannens dass, vilka var fridas släktingar men kändes mer hc att säga att man bajjat på någon randoms dass...... nåå nii vi hade mysigt.

måndag: vaknar av farfars stämma i telen sen packa vi i ordning å börja röra på oss mot lule så vid halv6 va jag tillbaka på hemmaplan och då for vi dirr till k-viken för middag bastu näckbad och en övernattning vilket var gudomligt!

tisdag:steg upp före fan földe lowie till sjukan for hem och sov, degat och nu nyss hemkommen som hamnvakt och ser fram emot en dag på kungsholm utan sömn, naaat. men vad gör man inte för pengar? sen sätter jag kurs mot k-viken och kommer förmodligen sova som en gud där! tacka för de ska beställa hem ett löshår också som troligast fia får limma i när hon kommer :) och nu orkar jag inte berätta mer om min hemska vardag gör fan inte mer än att supa å rulla runt. alla mina pengar gick på groggvirke och bärs på hotellet. cool girl, nä less jag är på mig själv. måtta ska bli min föreviga bästa vän! jajaja nog jiddrat om mitt tråkiga liv önska mig lycka till för en helfag på kungisholmis ska göra mig ordning nu iaf.

one thing i've can't live without


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0