YOU CALL ME BITCH LIKE IT'S A BAD THING

söndag, snart ska jag ut på vägarna och köra! å vidare på kalas hos lille flora. efter de ska jag förhoppningsvis hina med att vara med min älskade som jag inte träffat på länge! å jag har varit så död ihelga!! i fredags somna jag 11 igår 12-1 vart utringt på rp somna om senast halv2 känner att jag är ett levande lik nu!! sanna mina ord, de blir ju bara värre ;s nä men ska kanske börja klä mig och ta mig an min fagra morgonfrilla.
klämmigt ;)

SAIL AWAY WITH ME HONEY

jag har varit på seglats i dom sju haven i två veckors tid nu, känns unerbart att slippa stadens vimmel och vara ite i havets glitter istället! igår var de midsommar jag jobbade 08.00-18.00 åkte taxi till stugan. calle lura mig till ett dopp i poolen så fiska vi hade fyrkamp, den ända som utfördes ordentligt ett år! och på en välplaserad trea kom jag emma lillen nordström kurkkio!  sedan så dega jag å calle vid tvn han fick fnatt å skulle ner och fiska igen, men ack mina ögon svek mig och jag somna gott efter 11 tiden! efter 12 timmars sömn fortfarande ingen ork och helt deg vädret tillät inte att stanna på campen så jag sitter hemma coh tycker synd om mig själv! ska ta mig samman och platta mitt bedrövliga hår och åka en karusell sväng med carroj! =) mer än de lbir de nog ej ikväll så trött å håller på att bli sjuk, ont i min stackars hals å snorar som en gädda. men tacka för de. skulle gentligen jobba idag men orken fanns inte så skulle stanna i stugan men ack vädret sprack.jag väntar ännu, fråga mig inte varför men jag kan helt enkelt inte släppa dig.
upp pumpade pucko säger väl allt

FLY LIKE YOU DO IT

har inte mkt mer att säga att jag börjat jobba på kungsholm igen :) love it!
ni får nå bilder på senaste dar ids it skrivaWAKA WAKA EH EHvissst lite blonadare , eller?

I HOPE YOU HOLD ON A LITTLEBIT LONGER

hello, eftersom de alltid är pernilla som gnäller på mina updates så nu sitter jag här i byn och skriver, då kan ho inte gnälla alls. :) vi ska iaf grilla go krubb här! fetaost sallad, grilllad kyckling, grillad haloumi eller hur de stavas, pommes å givetvis bea! just deja nu är gullefjun döpt till felicia :) söt lille surkarten är! jajao ska se ifall dom behöver någon hjälp.


å btw slacka inte med skolan, gör inte lika jävla dumt som jag. kommer ångrat resten av mitt vidriga liv!!nu är de fest!

FAB 5

segt med uppdates här! nu är de iallafall måndag igen..... jag har varit vaken före tuppen, jaman från klockan kexi sexi ballonga! jävla  jobbigt. har fåt vikareknäcka på stinas mat idag. före skolan och samt efter skolan!


just deja vi har även ett uf företag dehär dygnet som heter fab 5 å jag paintar nails för en tjuuga med blommer eller andra fagra mönster för den so behagar :) jajjaao de vade är inte laddad för de. ska tvinga på mamma nå å lovisa sen så får de vara nog. ska göra bort lite läxa nu innan 6 så ska vi in å kolla balen i stadsparken men vettegudarna vem som har bal idag. jajjao, adios.bild från lule cruising.du slingrar som en orm.

ALORS ON DANSE

allt som surrar i min hjärna är dessa gammla goa tider!


avslutningen 07


boden 07


lilla vm 06


skeå i 7an


släktträff 05


slutet av 7an


skeå 7an


7an....


9a <3


mjökuddaberget 8an


sommar 08


sommar 08


sommar 08


turkiet 08


thailand 8an


7an elr 8an


sommaren till 9an


muckfoto 9an


luleå kalaset 07


lulå cruising 09


TIME WONT LET ME GO

gick hem inatt, tacka asagudarna för det. :)
de va så gott och nu ska jag he igång en rulle.
sen ska vi till stugan för bastubad och mys!
jag mami hg å sussi! :)

ttyl
åh vi går tillbaka i tiden, alla stod i centrum och hata polisen!
ken ring, jag är så besviken

VI ÄR MER ÄN DU TROR, VI ÄR EN

hallå i lådan längesen sist. care alot emma. jaja i tisdags kom min lovisa hem så jag flytta hit med henne och håller läggan på ställ å betty på prommar! nä men vi chillar gode hårt all day long!! we can do it hehu. jjaaaja idag så har vi stigit oss upp fixat kruubbb å mer har vi int hunnit me.. lovisa står i duschen jag ska springa ut med bettan och börja klä mig så ska vi klöva in till staden å kolla nå hippt till imorgon! för mitt fjortisgäng och jag, vi ska äga stan ;) kidding men jag ska fan börja ta på mig en bh känner att nä degår ite mer pl på gode g. bettan har förövrigt damp och äter upp mina tuttekassar. å påtal om bettan så låg jag lungt å fridfullt i badkaret vipps så hade jag en hund joinad i karet också!! jaja vi silla sen fick jag ta hand om lillisen åsånt hehehehe jaja nu måste jag gå ut  me ho sen ska vi göra oss fab för att rocka på stan, talk to you later!inlägg som aldrig publicerades vsg snäll jag är

RSS 2.0