I'M LOST IN PAIN WITHOUT YOUde ända som har hållt mig på banan idag är dendär låten, kaffe och lovisa.
om alla vore lika dumma iskallen som dig så hade jag gått i celibat. du är vidrig.
kräk jävla svin mans hora.

wensday night

Ahdå, lovisa här emma orkade inte blogga jag fick göra det åt henne . Hehe , vi sitter och kollar på cross roads och det hettar i fejjan av solningen . Emma har lärt sig ett nytt ord idag , men gud vad KLÄMMIGT . Haha , vi ska väll inte göra så mycket vi inte. Kolla film ta de lungt jag målade just mina klövar rosa ofc . Tihihi , nä vett ni vad nu ska vi locka at the movie och spana lite snyggingar på fejjan hehe emma smällte också när hon såg snygg henrik grrrrr . Pyss&kram ;)

Manboy - eric sade grr ;)

Mupp 1 mupp2 och en bröst fixerad hund ..


KÄRLEK ÄR SOM SCHACK ETT FELDRAG OCH DU ÄR MATT

jag orkar inte med allt just nu. jag vill in i en emo bubbla igen men jag krigar å krigar för att ta mig framåt på den långa mörka och ensamma vägen. jag vet jag är i själva verket inte ensam men jag känner mig ändå ensam. min rektor ringde även idag och surra rätt så länge sådär helt random på praktiken men det var ett givande samtal. världens bästa kristina hade ringt henne och pratat om hur allt är med mitt mående just nu åsånt dära. nog om emosnack för en liten stund.

har ju somsagt var praktik nu med majsan och jonna, väldigt roligt är det på teamsportia delfingatan! och alla som jobbar där är ju så underbara. :) ångrar inte att jag valde de kan jag säga. men jag har missat några dagar för jag har varit så vek och sjuk, men nu är de på bättringsvägen så jag har krigat. imorgon är de fredag och jag sitter och laddar för helgens bravader! fridis min fridis har fyllt hela 18bast så de ska vi fira på cleo! nu ska jag ta mig i kragen och se ett avsnitt oth och sova!
jag har också kommit fram till att jag är en bitterfitta och en negg gädda.

TELL ME WHEN YOU HEAR ME FALLING

Du var min bästa vän i vått och torrt. Du var den som fick mig att le då allting var åt helvete, du fick mig att inse att vissa personer var inte nått att ha. Du lärde mig vad äkta vänskap och tillit är, du var den som drog upp mig ur min skit och lärde mig uppskatta livet. Jag är ledsen att jag kanske inte lärde dig så mycket, eller visade dig nåt, var för djupt nere i min egen skit för att kunna komma på hur jag skulle kunna hjälpa dig. Som det är nu vet jag inte mycket om dig. Jag har mina aningar om hur du mår, och jag får en klump i magen då jag träffar dig på skolan. Jag vill bara gråta. Vill aldrig någonsin att du ska känna dig som min bortglömda vän. Du betyder allt för mig, och även fast du funnit dem du mår bra med och jag fått kärleken i mitt liv nu, så vill jag att du ska veta hur mycket jag tänker på dig, och hur feg jag är som inte vågar ta det muntligt, men skriva är nog min starka sida.. Vet inte om du någonsin kommer läsa detta, men om du gör det, ska du veta att allt är skrivet med kärlek och 100% ärlighet, och jag är så ledsen att det är såhär nu, men det går säkert att göra något åt, om vi bara vill och orkar, men det är kanske inte rätt läge att försöka då det ser ut som det gör nu? Jag vet inte. Du är den enda vännen jag haft som jag känt att Hon, den här personen, vill jag aldrig, ALDRIG dig också. Du är en del av våran familj, det känns som om du flyttat hemifrån och vi inte varit hela på ett tag.

Älskar dig Emma. Du är min bästa vän varesig du vill det eller inte, vi är ju helheten, vi kan inte vara isär för då är vi inte hela. Du får alltid vända dig till mig, jag kommer alltid att finnas här för dig <3skiljas från, vi hör ihop. Vi hade ett underbart år, och jag vill så gärna ha tiden tillbaka, jag vill aldrig såra dig, jag vill aldrig ställa dig åt sidan, jag vill aldrig förlora dig. Mina känslor rör om i magen varje gång jag tänker på det här, jag vill så gärna tro att jag inte har gjort något fel..

Mamma saknar dig. Pappa saknar dig. Kristin saknar dig även fast hon är för tuff för att erkänna det, och Kisse saknar


de ovan skrev ebba. ebbzorce, ost ebba, emba.. tro inte att jag aldrig tänker på oss på allt vi gjort, varje dag jag gör de varenda dag. jag saknar allt jag har bara varit för svag för att få ut ord och fortsätta vårat oändliga äventyr, du vet att du gjorde en förändring hos mig. inte bara en många bra. jag behövde aldrig dina ord för att ta mig upp ur gyttjan de räckte med närvaron. jag får också otäcka klumpar när vi ses jag har bara inte vågat gråta ur mig den känslan att jag saknar dig så mycket så mycket. men hur de än är och blir så vet vi att vi alltid finns, precis som alla andra vet så vet vi att vi alltid har varandra hur långt bort vi än är men tillsammans fixar vi väl allt? jag vill inte ens tänka tanken om vi inte lärt känna varandra. två blyga pixboxpratande flickor som möts i  kåbdalis, de kändes så fint och bra. jag blev en ny människa jag har aldrig öppnat mig för någon så. ska jag ta upp alla minnen så kommer dehär aldrig ta slut. jag siktar mer på vad som kommer hända i våran framtid. snart är vi back on track och äter fisksoppa på sopstationer kollar runt som 3 miffon på helhetens högkvarter. jag är redo när du är redo.


lirre och holma
det blev en svacka där. det kändes som om vi tre försvann till er två och jag var ett släpande miffo som ni va tvungen att släpa efter. jag är så glad att ni hittat varann och lika glad att vi hittat tillbaka till varann. den tiden utan varandra så var jag inte mig själv, jag var inte den jag är med er, jag var nog ingen alls ett tag. en för alla, alla för en så känns de med er, de känns som ett G som inte går att bryta he sönder eller något såntdär!IT'S UP TO YOU NOW

hello and welcome to my freakshow. sjuk tjej 123, jaja bättre nu men käner fortfarande dendär jobbigt bultande känslan i mina öron och min hals är inte heller najs. hosta å nyser 24/7 tråkigt när jag har praktik. men igår gjorde jag små ärenden och sadicken jag va helt doed! så en praktik dag idag kändes inte som att min kropp skulle palla så idag ska jag bara se oth möjligen någon rulle och så ska jag läsa uti mina twilightböcker. mysdag med mig själv! hihi. saknar poppan maja å jonna men imorgon krigar jag mig dit :) saknar alla andra stollar på team också!

jaja ska visa vad jag har nu varit klyven om sedan igår och jag har nog kommit till mitt slut giltiga svar att ja jag ska nog slå till men vad ska jag göra när min andra bajs tele kommer tillbaka från lagning, jo jag ska använda den tills den pajjar och sen ska jag reklamera den och ta en ny så säljer antingen den sköheten jag är kåt i nu eller den nya jag får..


den kostar inte ens 1300 nu så hur ska jag kunna hålla mina fingrar i styr? är den inte underbar, eh jo. den blir nog välkommen till mig sen! ja och har också tänkt att om jag väljer dendär ist för min såhar jag 4000 kvar å välja något för, kändes onödigt. jag kan alltid ha två telar nivet. jag är så kär! jag vill jag vill jag vill. jag har ju en syster som kan hjälpa mig med en av dom också hih... nog om min nya kärlek..oj undra vilken ras dendär fisken är :D
so not eemmank style!

VI FORTSÄTTER SPELA ROCK&ROLL MEN VI HÅLLER PÅ Å DÖ

jag har tänkt  att helvete vad jag saknar dessa gamla tider! men jag har också kommit fram till att då hade jag inte funnit de jag funnit under alla år som alla nya vänner man får, nog för att många kommer och går. om allt alltid hade varit som de alltid varit så skulle allt som hänt aldrig hänt! surething att jag saknar bv saknar allt som var på bv den gemenskapen som alla hade, vi var som en stor familj. bbbergviken bebebebebergviken! alla övernattningar hos andersson emd alla flickor, alla smygsupningar, alla sjuka grejer vi gjorde! de som jag vill återuppleva är fan när alla samlades på dagisgården och körde kurragömma med dunk eller när alla var vid buskarna vi fotbollsplan och körde scream, åh dessa gamla goda tider gör mig galen. inte stötamark jaga i lekparken, åh jag tror jag ska fälla någon tår! men hade inte som allt annat gått vidare så hade de som hänt på senaste år inte heller hänt. nu känns allt så komplicerat och jobbigt så planerat och så lite spontant. men de har ändå gett mig goda ting också.NÅGOT SÄGER MIG ATT DU BLIR BORTA EN LÅNG LÅNG TID

ta mig bara långt här ifrån

JAG GICK I ETT KVARTER IDAG SOM OM DE VA MIN EGNA STAD

kan berätta mitt traoma igår: farfar hämta mig så for vi till sandön jag och hanky på skåjter eftersom jag är så cool så har jag skoterkort vet inte varför vart iaf tvingad å tare men de löna ju sig när de ramla en skoter över mig som är död dock. men andras får jag ju köra lagligt. iaf så for vi och yra och kom på att vi skulle på exotisc ren safari men de fick vi ju inte först men de fick vi sen hahahah regler är regler men dom är till för att brytas ibland. som typ igår. ja men jag lyckades med de bästa en klockren fastkörning jag å hanna två stads fjollor som trodde vi skulle klara dedär men icke men som tur som vi hade så kom de två boys och hjälpte oss. puss på det

ikv blir de flaskan igen, emo
ett halvår har gått nu står jag i vägskälet.
jag saknar dig trots att jag kan hata dig någon sekund,
ibland. jag orkar inte gå här utan en tanke vad som kommer hända sen.
antingen är de över, eller?

WHAT CAN I SAY

fredag, dehär lovet har bara sprungit ikapp mig jag har inte någon tids eller dagsuppfattning ungefär som vanligt eller nå... dagens planer är iaf att kö skojter me hanna eller stan, vet inte ännu hur de blir om hon inte skulle hem. saknar min lille hanna!  jajja nu ska jag smorsla in mig i massa salva å dra på mig nå kläder och kirra krubb, heippa..


DU BLUNDAR FÖR DET EN BLIND SKULLE SE

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya kläder
Och samlat damm på min gitarr
Men i vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Ja jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort
Har jag förmågan att glömma bort

EVERYBODY WANT TO BE A SUPERSTAR

nog emo känner jag nog för att jag är det men jajja ska släcka det med bubbel och bärs ikväll! i'm sorryy mama. jajja jag emser å lirre har iaf piercat navuln idagens tredjje gången för mitt lag å nu gjorde jag de bara för mina flickor ville så klart jag ställer upp? skoja bara ville väl ha de igen. mitt fina är grr vofff. ja har iaf planer på att duscha mig en aning solarium luktar man ju ;p sedan kommer lirre unt holma så blire röj i hope. jag need. jöjö har köpit en bh troser leggings och en navulgrej med en griaff :D adjö
så jag har saknat dig!


HÅLL MIG HÅRT EN SISTA GÅNG

annars släpp mig helt. du gör mig galen jag klarar inte dehär mera.
åh helvete denhär dagen började så bra   

 
en saga om en bitterljuv kärlek.
finns ingen så romantisk film, jag hatar att jag älskar den.
den gör mig bara deprimerad


FUCK YOU YOUR FUCKING FUCK

tears don't fall - bullet for my valentine
.......................
...........................................


RSS 2.0