IKVÄLL ÄR VI KUNGAR

ska sumera min helg för er alla fans!

fredag:
satt hemma hela dagna typ sune kom över och höll migg sälle ett litet tag och följde mig å bada. :) hon for på äventyr jag satt fortfarande diego och såg oth sedan så for jag upp till spaven å vidare till sanatoriet, bärsens sus och dus ger en viljan och vågat! var hemma där sent på natta la mig i moders bädd gott å fin!

lördag: vakna av min systers kära stämma! lycklig som  alla andra helger var jag när hon pepprar mig med samtal på mobilen och på hemtelen tills jag vaknar! for till stan å åt parma torteline, finns inge godare! å glass sedan tog vi våra asses till stugan å sola eller iaf jag! börja solskenet med en bärs till kvällen, så åt vi go grillat så drog vi oss mot vackra bergviken och gjorde oss redo för lördagsen bravader i pite! jag va så jävla odräglig men som tur var så satt hg hemma hos mig med färdig kirrat fyllekrubb! :D nu knasa de med bilderna oockså, kyss mig i röva!

söndag: så bakis som en människa någonsin kan drömma om! de va så jävla hemskt å äckligt men den dagen rädda man med cola å med oth tittande hela dagen ! på kvällskvisten vart jag våldgästad av sune gard och va han nu hette så tvingade dom stackars fyllesjuka mig ut i värmen närdom skulle bada åsen vard brännbolls lir på g men de satta jag kvickt stopp för i backafylla! jag klöva hem och såg oth med popcorn och cola!  lördagens brak bilder :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0