DET SENASTE HALVÅRET HAR DEN ENA KATASTROFEN AVLÖST DEN ANDRA

Dag 2, Min första kärlek:
min första kärlek var nog johan i 2an-3an!
precis som alla andra små förhållanden men jag va jätte kär minns jag!
knasigt de kan va =) hhahahaah


NOW IM FEELIN' SOM FLY LIKE A G6

Dag 1 :

jag heter då emma nordström kurkkio. jag bor med min mamma och min låtsas pappa kjell i fina lilla luleå, in the ghetto east bv, slummen du vet.... eller så håller jag till på tuna hos min syster. jag är nyfyllda 18 och går handelsprogrammet sista året. väldigt skoltrött å väldigt irriterat less, gör en hel del teori till körkortet men nu är jag i en hebbe svacka! måste börja ta tag i mitt jävla liv! knegar på luleåhockeys matcher och flippar nå burgare. dock inte för cashens skull man står där, G:et vi har där är ett stadigt ett. annars på  fritiden om jag hinner så umgås jag med mina nära kära vänner! men slutar alltid sent och oftast något ivägen lever mitt liv i ett allt för stressigt schema nu. väldigt jobbigt...... kommer inte på för mycket att skriva men mina jätte många läsaare, eran fråga är min lag .YOU'RE THE ONE THING I'VE CAN'T GET ENOUGH OF

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Min dag
Dag 05 – Min bästa vän
Dag 06 – Ett ögonblick
Dag 07 – Min tro
Dag 8 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 9 – I min handväska
Dag 10 – Den här veckan
Dag 11 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 12 – Mina drömmar
Dag 13 – Min första kyss
Dag 14 – Mitt favoritminne
Dag 15 – Min favoritfödelsedag
Dag 16 – Detta ångrar jag
Dag 17 – Den här månaden
Dag 18 – Ett annat ögonblick
Dag 19 – Det här upprör mig
Dag 20 – Det här får mig att må bättre
Dag 21 – Det här får mig att gråta
Dag 22 – En första
Dag 23 – Mina rädslor
Dag 24 – Min favoritplats
Dag 25 – Det här saknar jag
Dag 26 – Mina ambitioner
Dag 27 – Ett sista ögonblick

tänkte försöka göra dehär, vi får se hur resultatet blir ;)

18 AND LIFE

i fredags fyllde jag 18 och dagen började så att jag vaknade 05.00 med jordens kramp i magen och duscha i timmar vid sju kom mamma upp och vi påbörjade mission väcka hg i samma veva! efter det kom anneli och åt frulle och så =) vidare till skolan! fick en fenomenal sång på teckenspråket! efter skolan så vanrade jag på stan med rebecka ett tag, köpte mig min första dosa och vart bjuden på fika.

sedan:


vart jag tagen till gulliga juila och göra så underbara naglar!

är dom inte för fagra, så nöjd!

efter det for vi hem på middag och tårtkalas hemma på klipp!

sedan for vi förbi p3 och sen förde hg mig till skurholmen och vidare till allstar


det var min fredag! härliga fredag!

LÖRDAG: linnea ringde och väckte mig vid 11 där efter 13 tog vi oss till stan och de va fucking kaos. så mycke folk å så jobbigt vi gjorde de vi skulle och for där ifrån! renen kom även!  vid 6 tiden så for vi till the corner på middag och hockey tittande!


mmmmmh mmm


hem fortsätta kleta på ansiktsmasken/sminket och fortsätta kröka!! byta om till party fodraletsen vart jag kidnappad igen har inga bilder på de med de följer med en fortsättning så fort bilderna kommer :)
har bilder på presenterna =)och i lådan gömmer sig:


smirnoff av 08per och jerry! Midori av Adam! vitt vin av bastian :):)


kådis, glidmedel å kisstabketter av sanna, ylle och amandaz!
med rimm : När du skall till sängs gå, skall du användning av paketet få!av renen: lillamy tablettask, diesel, och ett jätte fint armband :)Beer Leftovers!
parfym av cassi och kusin
balsamtoning av lol!
cigg och trisslott av benne!
örhängen av rebecka!
ett underbart halsband som gömmer sig i asken av uffe och biggansist men inte minst världens grymmaste tröja av världens grymmaste idioter i hela världshistorian!!!!!!!!!! ganska maffigt att gå runt i den! för att inte prata om ryggen..


de är inte ni som facerapa mig! haha ni spelar i en egen division!tack kramis och puss till er alla som var där! det var underbart och oförglömligt!


MY NAME IS LUKA

kan paassa på med ett litet lägg här när jag är hemma på en bp och en ångest kaffe. :) började 9.30 på teamsportia slutar där vid 3 eftersom idag är de som nästan alla andra torsdagar, flippa nå burgers på hockeyn. hoppas ek kommer idag!!!! :) har även hunnit med en lunchdate med syster. på tal om de kan jag berätta om min nya business ;)

måndag börja dagen med att fara till slangpac, svänga in på apc, möte på almi, möte på apc, vilken dag de var! vårat uf ser ut och gå bra och att alla tror på oss och är så hjälpsamma är jävulska kul. :) hoppas på att dehär går nu, vill klara av dehär och öppna upp ett eget företag efter studenten :)

hade även nationella i svenska b igår, hoppas de gick vägen men de är ju standard att få dåligt betyg på dom proven hur bra men än tyckte de gick men ja vi får helt enkelt se.. jobbigt va. och min iphone har jag inte sett röken av nu är de exakt 4 veckor sen den beställdes. men ingen är väl förvånad att de skulle ta dubbelt så långt som de var sagt. irriterande varför kan inget någonsin gå bra för mig!!! emo, why do you build me up? typjordens grymmaste bild, med jordens bästa emil :)
kan inte sluta garva åti dennahär. 


för att inte glömma världens bästa båt och spavhåk!
femil båt och spaxx, ni är bland dom bästa vänner som finns! <3

I CAN'T TELL YOU WHAT IT REALLY IS, I CAN ONLY TELL YOU WHAT IT FEELS LIKE

håller på att fixa om i mina rum! efter en sväng på ikea blir allt tiptop!!! fifan va najs. annars har skipslipp uf varit på ride idag. började dagen med att fara till slang-pac, vidare till apc, almi, apc igen. :) känns verkligen kul att alla är så hjälpsamma. är så fast i andra avenyn now a days men ska väl kunna braka fram nå resultat sen om jag orkar. men nu ska jag gå på dass och efter de ska jag å övningsköra med pappa. btw så åt jag nyss mommas köttsoppa, dröm!

welcome to the end of days

FRIDAY IM IN LOVE

orkar inte med allt mår stört konstigt dåligt. är ett hårstrås bredd på att hoppa av skolan. skiter bleka att jag har 500 ig:n vill bara bort nu. iväg långt här ifårn å finna någon sorts motivation men kommer inte finna någon. jag ger upp.


hatar denhär helvetes dagen


WHAT'S THE POINT

hallåj, ett tag sen jag skrev men sen dess har allt gått lika dåligt! nästan, vad staffar gud mig för? vad har jag gjrot för hans ständiga hat just nu? 6år kvar av dendär spegeln jag kommer dö på cupen! blir så less på min ständiga otur men hoppas man aldrig så händer de aldrig, möjligen därför har ju mina teorier, hoppas inte, då blir du aldrig besviken!!! men om manser de från min vinkel hade jag då hoppats istället så hade jag blivit besviken varenda gång! så matt på mig själv.

ska fortsätta berätta om mitt hat till the phone house. ni målar då fan på min vägg! blir så irriterad om de ska ta en max två veckor och nu vara inne på fjärde då kan dom ju fara långt åt helvete! samma knas varjegång när ska jag hänga mig, allt tekniskt hatar mig! andra frågan är hur jag ska kunna förstå en iphone.  och har man haft inne telefonen på lagning sju gånger och de tar 400 hundra år varenda gång och den funkar likförbannat aldrig igen, när ska jag fortsätta grina? dyker nu inte phonen upp nästa vecka så gräver jag ner mig av ilska.

och nu idag ska jag stå på fucking elgiganten i fyra timmar utomhus ska jag skita knäck eller bläck? spy eller dra en dia? btw så är jag så gluten och äcklig som man kan bli igen, hallelujah! hejdå fucktardsföralltid finns inte

RSS 2.0