18 AND LIFE

i fredags fyllde jag 18 och dagen började så att jag vaknade 05.00 med jordens kramp i magen och duscha i timmar vid sju kom mamma upp och vi påbörjade mission väcka hg i samma veva! efter det kom anneli och åt frulle och så =) vidare till skolan! fick en fenomenal sång på teckenspråket! efter skolan så vanrade jag på stan med rebecka ett tag, köpte mig min första dosa och vart bjuden på fika.

sedan:


vart jag tagen till gulliga juila och göra så underbara naglar!

är dom inte för fagra, så nöjd!

efter det for vi hem på middag och tårtkalas hemma på klipp!

sedan for vi förbi p3 och sen förde hg mig till skurholmen och vidare till allstar


det var min fredag! härliga fredag!

LÖRDAG: linnea ringde och väckte mig vid 11 där efter 13 tog vi oss till stan och de va fucking kaos. så mycke folk å så jobbigt vi gjorde de vi skulle och for där ifrån! renen kom även!  vid 6 tiden så for vi till the corner på middag och hockey tittande!


mmmmmh mmm


hem fortsätta kleta på ansiktsmasken/sminket och fortsätta kröka!! byta om till party fodraletsen vart jag kidnappad igen har inga bilder på de med de följer med en fortsättning så fort bilderna kommer :)
har bilder på presenterna =)och i lådan gömmer sig:


smirnoff av 08per och jerry! Midori av Adam! vitt vin av bastian :):)


kådis, glidmedel å kisstabketter av sanna, ylle och amandaz!
med rimm : När du skall till sängs gå, skall du användning av paketet få!av renen: lillamy tablettask, diesel, och ett jätte fint armband :)Beer Leftovers!
parfym av cassi och kusin
balsamtoning av lol!
cigg och trisslott av benne!
örhängen av rebecka!
ett underbart halsband som gömmer sig i asken av uffe och biggansist men inte minst världens grymmaste tröja av världens grymmaste idioter i hela världshistorian!!!!!!!!!! ganska maffigt att gå runt i den! för att inte prata om ryggen..


de är inte ni som facerapa mig! haha ni spelar i en egen division!tack kramis och puss till er alla som var där! det var underbart och oförglömligt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0