MY NAME IS LUKA

kan paassa på med ett litet lägg här när jag är hemma på en bp och en ångest kaffe. :) började 9.30 på teamsportia slutar där vid 3 eftersom idag är de som nästan alla andra torsdagar, flippa nå burgers på hockeyn. hoppas ek kommer idag!!!! :) har även hunnit med en lunchdate med syster. på tal om de kan jag berätta om min nya business ;)

måndag börja dagen med att fara till slangpac, svänga in på apc, möte på almi, möte på apc, vilken dag de var! vårat uf ser ut och gå bra och att alla tror på oss och är så hjälpsamma är jävulska kul. :) hoppas på att dehär går nu, vill klara av dehär och öppna upp ett eget företag efter studenten :)

hade även nationella i svenska b igår, hoppas de gick vägen men de är ju standard att få dåligt betyg på dom proven hur bra men än tyckte de gick men ja vi får helt enkelt se.. jobbigt va. och min iphone har jag inte sett röken av nu är de exakt 4 veckor sen den beställdes. men ingen är väl förvånad att de skulle ta dubbelt så långt som de var sagt. irriterande varför kan inget någonsin gå bra för mig!!! emo, why do you build me up? typjordens grymmaste bild, med jordens bästa emil :)
kan inte sluta garva åti dennahär. 


för att inte glömma världens bästa båt och spavhåk!
femil båt och spaxx, ni är bland dom bästa vänner som finns! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0