WHAT'S THE POINT

hallåj, ett tag sen jag skrev men sen dess har allt gått lika dåligt! nästan, vad staffar gud mig för? vad har jag gjrot för hans ständiga hat just nu? 6år kvar av dendär spegeln jag kommer dö på cupen! blir så less på min ständiga otur men hoppas man aldrig så händer de aldrig, möjligen därför har ju mina teorier, hoppas inte, då blir du aldrig besviken!!! men om manser de från min vinkel hade jag då hoppats istället så hade jag blivit besviken varenda gång! så matt på mig själv.

ska fortsätta berätta om mitt hat till the phone house. ni målar då fan på min vägg! blir så irriterad om de ska ta en max två veckor och nu vara inne på fjärde då kan dom ju fara långt åt helvete! samma knas varjegång när ska jag hänga mig, allt tekniskt hatar mig! andra frågan är hur jag ska kunna förstå en iphone.  och har man haft inne telefonen på lagning sju gånger och de tar 400 hundra år varenda gång och den funkar likförbannat aldrig igen, när ska jag fortsätta grina? dyker nu inte phonen upp nästa vecka så gräver jag ner mig av ilska.

och nu idag ska jag stå på fucking elgiganten i fyra timmar utomhus ska jag skita knäck eller bläck? spy eller dra en dia? btw så är jag så gluten och äcklig som man kan bli igen, hallelujah! hejdå fucktardsföralltid finns inte

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0