VI SITTER I SAMMA BIL, EN SILVERGRÅ MISIL

- mitt humör kan vända fort och går alltid ut över fel människor.
- är mer emo och känsligare än de flesta vet, gräver liksom hellre ner mig själv i dynga och konstiga ord än att dela med mig av mitt konstiga mående.
- tyckte jag va så jävulska duktig på att hålla i mina pengar men ack denhär månaden sprack de. nu wainar jag om vad har jag lagt mina pengar på?! snus,ciggas,alkotothehol, de va nog det! (som resterande månader innan men hallå då har jag haft något ynka litet korvöre kvar ändå)
- riktigt dålig på att ta tag i saker, skjuter hellre upp de till fitthårsdomedagen och failar.
- jag tar aldrig något eller någon för givet.
- tror på riktigt jag är född i fel kropp, känner mig bara så himla manlig och allt för fånig i för flickiga grejer. är nog bara så att trikåer och klänningar inte är min grej! hallå eller, bara jobbigt med puder, kajal å mascara.
- hatar drama, sker drama så drar jag helst men då ska man ha den förmåga att vara för dumt snäll å likförbannat vara brevduvan mellan arterna. eller bara ett jävla stöd som alla kan trycka sig över.
- har en otroligt jobbig hårfärgs sjuka, kunde aldrig bestämma mig för vilken färg jag ska håll fast vid. kan någon bara göra de åt mig? schystaråå
- har alltid fått höra hur dålig å mysslyckad jag är, när de sägs någon gång så intalar jag mig själv att de är sant.
och gräver ner mig i dom orden som ekar i mitt huvud, där av en kass självkänsla. men nu är de ju så att de nu inte alltid bara varit dåliga ord, ja kanske just av dom de kommer ifrån. många bra av andra såklart men de är väl de värsta som sätter sig antar jag.
- så är jag väl en öppen och förhoppningsvis snäll å trevlig människa! dock så är jag väldigt snabb på att dömma folk men jag ger dom alltid en eller ibland två chanser att visa motsatsen.
dag 1 överstökad då, check.
bara en apu-rapport på hundra sidor kvar.
KEEEP ON ROCKIN IN THE FREE WORLD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0