ALLT BRA BLIR TILL NÅGOT DÅLIGT TILLSLUT

Fredag; jobbade efter några hundra timmars förlite sömn sen vart jag mutad av min syster och supa. mutningen blev en middag på toscana och en paniktröja och ha på sig. jag är luspank och halvers emo, vart trots allt en härlig afton! vi började med en kröker hos adam bravo sen kaosa alla om att dom inte ville åka med första skjutsen så jag tog den och for till världens finaste madde och for in på krog med dom en stund senare. efter krogar rundan vart de brutalt med fyllekok och senare en däck direkt i bädden, bra jobbat av mig! tack för allt min allra käraste syster.


Lördag; inte ens lite bakfull men för allas trevnad så blev de å boosta med treo och packa oss iväg med jettagegget och åkte till byn. finns inte mycket som gör mig lyckligare än att vara hos pernilla och ante, mormor och morfar. senare vart de svensson svensson med jennfa, karin och per helt klart sevärd film! gustav svensson vilken jävla karljävel, vill bara hänga med han! efter så följde jag med till adam bravo för en till förfest men agerade nykterist!


Söndag; vakna vid två, drog igång sklida världar, bjöd in mig själv på middag hos pappa. sen skulle jag hem och fortsätta mitt tittande men blev tagen som gissla av eric. trots att du är som en böld i röven så älskar jag dig något så otroligt min älskade vän och storebror. du förstår mig så bra, du gnäller som en jobbig bror skulle gjort och du är bara de miffot som jag är glad att fått lära känna.


min allra käraste syster.<3


och min underbaraste mamma, vi tre mot världen.<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0