LOVE IS YOUNG AND UNDERSTANDING WHEN YOU'RE SEVENTEEN, LOVE IS COLD, KILLS YOURS DREAMS AND SCHEMES

valborg, vilken överskattad skit, jag ska då åka till byn för middag och sedan blir vidare till skoter. får se om jag håller mig nykter och duktig eller full å odräglig. var inte så jävla nice i lördags. hade velat se mig själv ragla runt vars fan ja nu va. pinsamt. topp3 värsta baksmällorna ever igår, fyfan är bakis ännu. var iaf en lugn dag på jobbet men sjukt jobbigt å jobba. så jävla vidrig tös. herrå

EVERYONE WANT'S HAPPINESS, NOBODY WANT'S PAIN BUT YOU CAN'T HAVE A RAINBOW WITHOUT ANY RAIN.

Nu är vi på sjukan i Umeå och hälsar på morfismorfar! Det är hårda bud med sovmorgon när man har Momma med sig! Sötis. Undrar va vi ska göra här idag, igår kaosa vi totalt, vilket inte är så konstigt. Mamma och jag i Umeå, en virrpanna och en virrhöna. När vi då väl hitta ett Ica så kommer vi till hotellet där det skall finnas ett kök med alla tillbehör. Inte en stackars kniv eller en micro så långt våra ögon nådde. Int vart de nå middag för oss stjärnskott! Somna dock som en stock å gott var de å hemsk säng var det! Men de är små potatis för dig skulle jag göra det tusen gånger om morfar! :)

ÄNDÅ INT SOM NI

Igår for jag med mamma till älskade ängesbyn. Efter min bittra, halvledsna tid så gjorde Pernilla mig genast mycket gladare. Du kan verkligen få mina gråa transparanta dagar till skinande blå oavsett väder. Du är one of a kind Pernillsons!!! Bara hur du sopar ur dig "du är så jävla vacker men är så dum ihuvudet och vet inte ens om det!" och dom 3 små grisarna kan reta gallfeber på mig men är dom underbaraste ungarna i hela världen. Gud vad jag älskar er kungen ingår självklart också!!! Love you.

THIS LOVE STUFF IS A MOTHERFUCKER

börjar fundera vad de är för fel på mig, sen min vilovecka i ötå så har jag jobbat som ett svin.(mycket ledigt blev inställt) tack gud! visat mina ballar av stål och vunnit en kamp. kommer jobba 4 helger konstant va ja vet nu, känns ju bra, jag vet ju åtminstonde vad jag mest troligt inte kommer lukta på eller fukta strupen med. mitt huvud bara snurrar och trött som en jude är man. platta håret måste jag, färga håret måste jag, många måsten med förliten motivation eller vilja. varför måst jag nåsånt tråkigt som att färga barret när de änd man sysslar med är att knega. har fes på kneget min utväxt når int dit än, nä kära vänner ni får nog drass med den ett tag till!nu ska jag roa mig med att hitta ett par skor.


STAY CALM, STAY CLEAN, I NEED YOU TO NEED ME

tisdag och ledihheter för emma, är förjävla mycket ledig i månaden så har med glädje fått helgen räddad på leos! ska bli kul, va längesen jag var där! :) är rastlös redan nu, ska gå å duscha i brist på annat och sedan kanske göra nå spooky? had behövt mig nå jävla braller men shit va tråkigt å gå på stan. ska jag till city så ska jag endast till dead mans hand. mohhahaha. ja härrå


FUCK THIS AND FUCK YOU!

when nothing goes right, go left.
om man går vänster och de också går åthelvete,
vars går man då? my life be like fuck off, fuck you aaall!


btw fuck is a response for everything.


NOTHING LIKE A COLD BEER IN THE SUN

om de vore så bra väder, om jag vore de minsta lilla glad idag men icke. jag är bara purken och jätte läsk. my life sucks right now, de ända som får mig på bättre humör är att jobba. så nu jobbar jag tisdag,onsdag,torsdag,fredag och lördag. så jävla chill, hoppas ja jobbar söndag också! då vet jag vad jag har att göra, de gör mig glad! och jag har fortfarande panik om vars jag ska jobba i sommar, my life be like oooooh aaaah ooh aaaah. not. har även solat idag å, fett najs, fett bränd. har hunnit med att träffa en fin kis från mumindalen idag också, alltid lika trevligt. nu orkar jag inte grötinlägga nå mer, talk to you later krokkkolodil.


ååååh vi går tillbaka i tiden, alla stod i centrum och hata polisen!
skojaba, baaaack in the days!!!!!!!!


I CAN'T AFFORD THIS HEART, STILL I AM RESPONSIBLE IF IT FALLS APART.

emoemz har haft högtid i helgen, kusinkåren har kommit upp med att påsken suger efter dessa skilsmässor (hur fan stavas det). vi gjord de bästa av situationen, had fo med syster i 24h, sjukt hur jobbigt de va. och även roligheter med gänget jätte hjärndöda. supar söndagen blev vit för emma, akuten stog för den nykterheten. tack gud för att du aldrig är på min sida, åskguden thor förstår mig tusen gånger bättre. tack min hjärna för att du alltid ställer till det för mig en vägg förstår mig bättre än dig. låt dethär kalaset gå fort så jag slipper den äckliga värken och att det är dethär helvetet som spökar. operation, kom fort, ge dig av sen. AMEN


pärsk, sugen på brunt igen och återigen. AMEN.


SOMEONE LIKE YOU


grisen i mitt liv, you rock mr pig. <3


I LEARNED TO LOVE THE LIQOUR MORE THAN YOU

har haft helt underbara dagar i kära mumindalen, det är fan dit man kommer när man kommer hem. ville verkligen inte fara hem igår, hade egentligen inte behövt görat eftersom påskplanerna sprack. känns så jävla tråkigt men de är bara att bita i de sura äpplet och göra någonting bra av det ändå. eftersom hela kalaset kaosa så tänkte jag vara nykter istället men har skickat grisen i mitt liv på glasbanken ifall att jag måste fukta strupen.
har även fått många bud om hur jag skall göra, är inte säker ännu men har ändå chans att åka till kåbdalis över dagen med fof och även slagga hos mano, men vet inte om de är värt. över dagen är lätt värt men sova vettefan, vet inte om de är några andra igenkända anstikten där iår. kalix är också ett lockande alternativ men vi får se min hals kaosar totally, fuck up jobbigt.vakna tidigt idag också, vet inte va de är för fel på mig men de va najs att vakna tidigt sitta på bron och dricka kaffe i solen å självklart var nikki med, älskade jycke! har fått ett stört bra samtal idag dock har jag ju hunnit reta gallfeber på mig själv. har ju somsagt alltid velat jobba på bruket, kan ta den chansen iår men jag trivs så sjukligt bra på sallad och sushibar. har en vecka på mig att fundera hur jag vill göra men det är så svårt. ssab är bara sommardeg, men en dröm som jag hade velat klara! är typ jordens blygaste satmara och de är de som gör allt så mycket svårare. nej emma sluta tänk gå ut å drick kaffe igen!

/ Kusin

Hej!
Jag pillade ihop en ny header åt dig kusin, tyckte det var dags och hade lite att göra.
Btw, högra bilden på headern är så fin på dig, pusssspåre <3

RSS 2.0