ALWAYS AND FUCKING FOREVER

I heard them say "love is the way"
"Love is the answer" that's what they  say
 


But look how they treat us, make us believers
We fight their  battles, then they deceive us
Try to control us, they couldn't hold us
'Cause we just move forward like Buffalo soldiers

OMFG

imorgon ska jag till skeå med paapi å sussi följer förhoppningsvis också. det kan nog bli kul å se något annat och kanske få strosa runt dära. jag är rastlös, det är äckelväder man fryser och lökar i omgångar, fyfan va vidrigt. vill bara sova men nietski. och så la jag märke till hur jävla kasst jag börjat stava och hur jag virrar när ja skirv, jag är nog inkompetent. då vet jag, då vet ni.

CHICKS RULE, BOYS MAKE GOOD PETS

söndag, egentligen skulle jag jobba idag men jag bytte bort det. kändes som att jag behöver få egentid och gå igenom allt som hänt på senaste. sova ikapp mina förtappade sömntimmar, det suger å snitta 3-4 timmar per natt. söndag idag också, så jävla bra dag. förstår inte folk som hatar söndagar! nå nin ska sluta snacka drit å göra lite nytta medans jag kikar på twilight för sedan är det troligast bingo med rebecka och maria!
BÖGARNAS FEL

Det här måste vara den jobbigaste Hamnnatten någonsin! Dra åt Satan vad sakta tiden går och hur rastlös jag är. Vill bara få gå hem till böglövs å sova men 2timmsr kvar, OMG shit! FML.


Linda och Jp har iaf varit här ett tag, tacka för det! Ni är underbar.

WILD ONES

har varit på ranten med lindayao idag,ökx blev slutdestination. spännande i spöregn, ser ut som en jävla pudel nu. ikväll vettefan vad som sker, inga planer håller det oplanerat. och imorgon funderar jag på att kasta mig på bussen till ötå för att träffa min älskade renjävel. dock jobbar ju den jäntan till 23 men madde får bli offer och underhålla stadsbon isf, mohahha. satfläsk vilken bestlutsångest jag har.

KOM HEM IGEN

Sound the bugle now - Play it just for me.
As the seasons change - Remember how I used to be.
Now I can't go on - I can't even start.
I've got nothing left - just an empty heart.

I'm a soldier - wounded so I must give up the fight.
There's nothing more for me - lead me away...
Or leave me lying here.

Sound the bugle now - Tell them I don't care.
There's not a road I know - That leads to anywhere.
Without a light, I fear that I will - Stumble in the dark.
Lay right down - Decide not to go on.

Then from on high - Somewhere in the distance.
There's a voice that calls - Remember who you are.
If you lose yourself - your courage soon will follow.

So be strong tonight - Remember who you are.
You're a soldier now - fighting in a battle.
To be free once more - That's worth fighting for.

FÖRBJUDEN FRUKT OCH GRÖNARE GRÄS PÅ ANDRA SIDAN?

jag blir så gudomligt förbannat på människor som säger en sak och gör en helt annan. ska de vara så jävla svårt och stå för sina handlingar och leva upp till det man käcker ur sig? mitt psyke håller på ren svenska på att tilta. att lyssna på sån dynga får mig att vilja strypa nån jävel, nä int nån jävel typ mig själv för att jag är så förbannat dum i huvudet och slösar min tid på att lyssna på dyngan. nä nu mina vänner nu är det färdighaft.
 
bomben ticka över igår, jag fick ett breakdown, helt i onödan. det är ingen idé att göra en tupp av en fjäder av något som redan skett, får bara prenta in i min skalle att gräset är inte grönare på andra sidan och det är fuck up svinigt att smaka på förbjuden frukt. från båda hållen men en av er hade åtminstone stake att säga det ett år senare. ett jävla år, är det vänskap? nä jag är så glad att jag inte visste nå förns nu. jag inser bara mer å mer hur jävla dum och hur dum en människa kan vara. tack för det.
 
jag har iallafall fått lära mig att aldrig gå över till den grönare sidan och ens lukta på den förnjudna frukten. frukter som inte plockas får skall icket ätas. by the way gräset är inte ens grönare på andra sidan. tro är att inte veta och tror gör man i kyrkan och sist jag kolla så var du inte kristen men det gör mig inte gladare nu eller om hundra år. nu ska jag bara göra det jag är bra på, skaka av mig allt och ge fan i känslor ännu mera.
 
men av allt så lär man sig något, nu har jag lärt mig mycket på en front. jag lär mig hur man inte ska göra men hur man ska agera vet jag inte. lita inte på någon, för någon kan vara lika dum i huvudet som dom flesta. släppa in någon är nog det svåraste jag vet, någon så tätt in på och veta att det kan gå bra eller åt helvete. men istället spelar man defensivt och fuckar upp det ändå, men man måste våga satsa för att vinna eller vinna för att satsa igen. nä jag orkar inte formulera mig mer, orkar inte ens tänka på det mer även fast det är det ända som snurrar miljoners varv i mitt stackars huvud.
 
 
MVH. ForeverAlone Jens Agustina

FUCK YOU FOREVER

jag vet inte vad som sårar mig mest men du får ribban lite högre varenda gång. jag hade nog mått bättre av att inte veta men sanningen kommer alltid fram till slut. tack för den min vän. orkar inte med människor med, 80procent av hela världens befolkning har nog ett stort eller litet svin i sig. "jag skulle inte ens röra henne med tång". fyfan för dig, och ge fan i mig from now on. people can't change, du är ett levande exempel på det.

RSS 2.0