NOTHING IS TRUE, EVERYTHING IS PERMITTED

har hunnit med båda kioskas idag bingon gick åt helvete i vanlig ordning. förstår inte ens att jag spelar, på fitthåret skjuter ju inte en ända hästjävel. nu är det bara å bädda ner sig så jag inte missar promenad sällskapet med kussilussan! jävla trrevligt med sällskap på promman dårå mindre trevligt med delat pass, men dom kommer from now on sluta med solsystemet med gullomarion. mer värt å sola än att spela bögbingo, då blir man ju iaf brun! ajja ska sluta surra drit.

I WANT TO GET AWAY, I WANNA FLY AWAAAAY

tjenare grabbar å bitches. idag har jag jobbat köpt massa jävla skit på staden och varit på möte på leos. har även varit å käkat frisco med madde också, så jävla gooott. nu sitter jag här hemma är sjut less i vanlig ordning. är nervös också men borde inte va de heller ä ju satan stammis på kioska nu. brb godnatt

VIDRIGA VUXENLIV

kom just från en fuck-up jobbig dag från bodegan, lindra smärtan med solarium. ( inte att rekomendera om man har myggbett över hela kroppen. kliar nå jävulska.) efter det var det bara å handla sig mat på coop och nu måste jag tömma och fylla diskmaskinen, tvätta, vika tvätt, torktumla å ha mig. villll bara lägga mig å grina. och jag känner mig fortfarande som en skadeskjuten säljävel. FML HEJ.
 

FUCKING FUCKERS EVERYWHERE

blir tokig, sitter och pluggar som en jude och vad händer hela jävla datorn kajkar för 598w3928q73289 gången idag. den bara vråla och sedan flög laddningssladden ur, vad är de med mig å tekniska grejer? blir så matt. vill bara klara teon nu så jag får glida fin blubba å givet ful jävla dodgen (my love). har ju annars mina privat drivers men nu är de min tur å chaffa, ska fan klara det nuuu alltsåååå.

OM VI KOMMER GLASSA I SOMMAR


då var jag å linda en bubbla rikare!

ALLT SOM GLITTRAR ÄR INTE GULD

jag borde vara glad, borde må svin bra nu. men jag är ba anti och bara äckligt emo.
är förjävla less på ordspyor som bara väller över, people have feelings you know?
do you? fucktard.
önskar jag var en kall och känslolös sten nu hej.

NOSTALGI

The good and the bad times,
We've been through them all,
You make me rise when I fall.


FUCK UP TRUE STORYKrossade hjärtan har du gott om, så som jag älskar dig så hatar jag dig också.

RUSSION ROULETTE IS NOT THE SAME WITHOUT A GUN

har hållt mig på bodegan mest hela helgen, massa kult i fredags också. igår va jag bara med mina fyrbenta vänner och hade myskväll med plusmeny, gu va dom gosa mina små gossar. å idag är de ju söndag och har även då varit på bodegan dirr efter for jag å kasta en stock på dressinghabib. å nu ska jag sova pusshej.

grattis igen håmo!<3


23

I felt for sure last night
That once we said goodbye
No one else will know these lonely dreams
No one else will know that part of me
I'm still driving away
And I'm sorry every day
I won't always love these selfish things
I won't always live...
Not stopping...

It was my turn to decide
I knew this was our time
No one else will have me like you do
No one else will have me, only you

You'll sit alone forever
If you wait for the right time
What are you hoping for?
I'm here I'm now I'm ready
Holding on tight
Don't give away the end
The one thing that stays mine

Amazing still it seems
I'll be 23
I won't always love what I'll never have
I won't always live in my regrets

You'll sit alone forever
If you wait for the right time
What are you hoping for?
I'm here I'm now I'm ready
Holding on tight
Don't give away the end
The one thing that stays mine

You'll sit alone forever
If you wait for the right time
What are you hoping for?
I'm here I'm now I'm ready
Holding on tight
Don't give away the end
The one thing that stays mine...


SAVE TONIGHT

om man skulle dra fingrarna ur anus och göra sig redo för en kubbkväll troligast! hur chill låter inte det en dag som denna? å bajja de måste jag, pärsk va jobbigt och rökt har jag inte gjort på hela dagen. duktig jag är. vill färga mitt hår nu, har damp, min utväxt är ju på 5 centimetran nu vilket inte är så nasty. pajja aldrig hårbotten då är man inte fin i håret och kliar gör det.


by love you.


WE ARE YOUNG

ledig igår och idag, fin känsla men sjukt laddad för en helg på subban! älskar mitt jobbelijobb!!!!!!! har idag varit på stan sen 11 till 2, var de jobbigaste jag varit med om i hela mitt liv, omg shit vilken yra och vad det var svårt att hitta skolavslutningskläder när man va liten. nu sitter jag hemma och har kletat av mig sminket och hittat ett par shorts jag fått av min gris, dom gick int ens över stockarna förra året å nu ba voiiiila! stört, ska nog gå ut i solen när mina krämer fått torka in. vill göra något nyktert roligt ikväll men vad ska då de va vänner?


RSS 2.0