HEYTELL MÅST VARIT DE BÄSTA PÅ LÄNGE

fyfan va jävla kul det är och alla vi på komradion måsta ha ett djurnamn, jag har blivigt namngiven till hemliga hästen, jag paxade även det namnet. resterande idioter het: glada-laxen, höna-pöna, galna-apan, gula-grisen, slirviga-sälen, och så kommer jag inte håg fridas namn.. minnet är bra men kort.. de är då så sjukligt kul och slår wordfeud långa vägar, jag vill bara snacka talkiewalkie hela dagarna.


DREAMING MY DREAMS

jag är också lika glad som ett barn på julafton nu, påsken är spikad, kåbban här kommer vi igen! fyfan va kul de ska bli, samma störda gäng dock kommer inte min älskade lorpi, hon åker till gränsen. hade varit fett med de å men kåbban, alla dagar i veckan, alltid oavsett! hoppas även att farbor magnus och hela ligan är där, var kul att vara med dom också! men dehär året ska spåra ur så mycket mer än förra året, jag är så laddad å ska försöka hålla mig nykter tills den helgen trots att de är 40års dojja ihelga men vad som helst kan ju hända mina vänner!
OH IH OH AH AAH TING TANG WALLA WLLA BING BANG

tjacka en ny jacka idag, den ser exakt ut som min fjällröv fast grön å utan fårpälsen eller vafan de är där i. knappast får men nog ser de ju ut som ett litet ticki tickibäää. nä jag spårar ur har väx i häck plåster på mig å jisses vilken hetta de bölev under dom asen, haha ful man är. vem fan kom på pormaskplåster eller va de het, undra om de funkar ens. nog om det nu är de kaos igen, alltid något.. ledig i två dagar å här sitter jag trött å rastlös som en jävla gök, ska slita lös dom här snart å desan krypa till kojs och inte vakna till något somhelst alarm och inte ens en signal, den ska av och den som ringer och väcker mig får ett nackskott. då vet ja, då vet ni.

EVEN THE BEST FUCK UP SOMETIMES

söndag, jag som älskar deg söndagar men idag har de ju varit hockey hela dagen. har härjat hela helgen med min fridolf isaksson. lite sömn, mycket jobb. idag ska ja fan bums i säng efter bigbrother. och så ska jag säga er något som jag själv aldrig trodde skulle hända, idag när ja kom hem slog ja direkt på en tvättmaskin och hoppa i duschen, laga mat å sett bb som ja missat i veckan, nu live å de suger. nu ska jag vänta på att mitt stackars krull ska torka så ja får slita ut det, hemska tanke. fml va less ja är på livet.RUSSIAN ROULETTE IS NOT THE SAME WITHOUT A GUN

har varit en härlig dag, glömde min käre tremänning som jag bokat in i min kalender, uppskriven, känn dig viktig a-lex! har degat på tuna hela förmiddagen sedan var de dags att fara till bodegan coop arena och där flippar man inte bara på burgare. och jag vill bara bli trött så jag kan somna nu, vill inget annat än att hinna somna innan snarkmongot mamma göre, de är fan bara okej att snarka själv! imorgon har jag ännu en schema lagd ledig dag, tidig revell, knalla till solarieöarna och vidare på äventyr med lorpilombolo. på kvällskvisten ska jag  tydligen på middagsdate på andra bodegan, sushi time. (babysushi)  men ska bli kul å få träffa iluta, sjukt länge sedan! nu ids ja inge mer de grötar bara i min hjärna.en del av stora starka kiosken bemanning!


NO BULLET

åtta bekännelser var nog bland de svåraste jag mött på länge, hur ska jag knåpa ihop dom på ett enkelt och förståeligt sätt? fuck up svårt. ska klura på det när ja jobbar så får vi väl se om ja kommit upp med någon master plan. ska borsta gadden rond två och kasta mig i ytterkläderna så jag är i god tid. herrå.


THERE'S THOSE THINKING MORE OR LESS LESS IS MORE BUT IF LESS IS MORE HOW YOU'RE KEEPING SCOORE?

jag ha sån panik och har tänkt så mycket hela dagen så mitt huvud kommer snart rulla av. jag har alltid haft i tanke att jag vill jobba på ssab, nu har jag mest troligt chansen men jag vet inte om jag ska ta den. just nu jobbar jag ju som mest på sallad och sushibar och där trivs jag lika bra som sälen i vattnet, de känns verkligen som att komma hem när man går dit! och så vet jag ju hur jag fungerar är så blyg och så nervös för nya människor och nya möjligheter men trots min rädsla så är de ju alltid något jag drömt om. jag har sån panik jag bara yrar runt och vill lägga mig på golvet å grina ut allt dehär men jag vet inte. å mest av allt skulle jag vilja ha ett fast jobb men de verkar inte va de enklaste att skaffa tyvärr. är int ens med i arbetsförnedringen å facket har ja inte heller gått med i. det ska jag göra nu på momangen och sedan ska jag gräva fram mina körkortsböcker ihopp om att jag får belasta hjärnan med annat.


YOU AND ME TOGETHER STARS FOREVER

jobbat lunch idag sedan har jag flängt med mamma, varit på tuna en sväng, varit hemma, bjudit min älskade bror på middag, köpt vinglas å vafan han nu gjord mer! sedan blev de deg och nu är de sleepover med syster och grisen i mitt liv och hg junior då. har även varit på solarieöarna igen.. dö va blek ja är å dö va de svider i mitt face. kommer se ut som ett stoppljus imorgon också, inte för att någon kommer se någon skillnad när ja sett ut som en tomat i en vecka. och imorse när ja vakna så kunde ja knappt röra huvudet, vilken schyst låsning jag fått i nacken nurå, jävla oschyst. sedan tänkte jag bara dela med mig med att jag sovit kasst i två nätter nu, jag drar någons balla blodig om jag inte får min fina sömn inatt. och känner att de är dags för gadd nu, min arm är ju näst intill tom, räknas int att ja har på handlederna nu snackar vi hel sleeve, gode laddad. då vet ja, då vet ni.6

eddie vedder - society
redrama - music
sonata artica - tallulah
gotye - somebody that i used to know
dope - bitch
matisayahu - one day

och så går de vidare men jag orkar inte skriva mer och nej jag kan inte välja bara en.


5


When you want love to keep you warm
There's nothing like a uniform
You got a port in any storm
There he blows

VILL BARA GE AW'S EN BITCHSLAP MED EN JÄVLA STEKPANNA

å jag är så arg, har retat gallfeber på mig själv. jag har konstaterat hur förbannat tråkig jag är, jag sover, ser serier, jobbar. hur jälva lajban är de? hur kan ja va så sopslut i huvudet hela tiden? kan sova 12 timmar och vilja dö när alarmet ringer, vars i skåpet är pan placerad då? trots så jobbar jag oftast bara två kvällspass i veckan ibland mer och varannan elg, jag har ju gott om tid att göra saker men näe ja är bara trött, har ont i skallen eller bara orkar inte med samhället. undrar när jag ska ut och härja igen, undra när jag ska sluta vilja vara tråkig, eller ja nu vill jag men de går bara inte. i sommras jobba jag varje dag och likförbannat härja jag varje dag som natt, är jag vaken till 2 och börjar 11 nu så är jag så trött så jag orkar inte ens tänka tanken på hur mycket kaffe jag kommer surpla i mig och hur mycket jag kommer bajsa sen. och jag brukar va forever alone perioder när jag bara känner hur skönt de är att va i sin ensamhet å göra vad ja själv känner, till och med den har fått mig rastlös vilket aldrig brukar hända, jag har blivit nucka innan jag ens paserat 40, jag vill inte ens kröka, jag vill knappt göra något. jag är mest bara fundersam och allmänt dum i huvudet, kan någon ge mig ett gevär?

varför ska mitt emo överväga mig själv?
blir så besviken och less på mig själv.

FOREVER ALONE

It's a mystery to me
we have a greed
with which we have agreed

You think you have to want
more than you need
until you have it all you won't be free

Society, you're a crazy breed
I hope you're not lonely without me

When you want more than you have
you think you need
and when you think more than you want
your thoughts begin to bleed

I think I need to find a bigger place
'cos when you have more than you think
you need more space

Society, you're a crazy breed
I hope you're not lonely without me
Society, crazy and deep
I hope you're not lonely without me

There's those thinking more or less less is more
but if less is more how you're keeping score?
Means for every point you make
your level drops
kinda like it's starting from the top
you can't do that...

Society, you're a crazy breed
I hope you're not lonely without me
Society, crazy and deep
I hope you're not lonely without me

Society, have mercy on me
I hope you're not angry if I disagree
Society, crazy and deep
I hope you're not lonely without meTHIS IS THE TIME OF TIMES!!! BOMSHACKALACKA

nu mina vänner nu är dagen kommen. nu ska jag äntligen ta tag i mitt körkort igen! varför gav jag upp för att de gick dåligt? hade jag bara fortsatt så hade jag haft det nu nä men jag hette väl emma och grävde ner mig och kände mig värdelös istället. så jävla dålig pepp ja har till mig själv. ajja nu är de time again och jag får fan inte ge upp igen. har även ett mission till för min vecka också, kosta vad de kosta vill men när ja slutar jobba varje dag denhär veckan så skall jag sola, nu är de över med dödgrävarn har int varit såhär blek på jävla år. och uppföljning med med prommis hem, så jävla skönt fast idag spurta jag men hann hem i god tid till bb. ja men de va ju jävla trevligt för er att veta, tack å hej.


4
jag kunde inte välja en bild, har haft så mycket olika känsklor så klappa dom till en.

3


de går inte att mäta hur mycket du betyder.
min bästa eric, min egna bror.
<3


SOMETHING GOING WRONG

på senaste har jag inte varit mig själv, jag känner mig arg, ledsen, besviken, ensam, obalanserad, blyg, rädd, feg, känner saknad. av dom ord jag fått nu så vet jag inte exakt vad jag syftar på men min känslor skriker ut dom och jag måst göra någoting åt dom. hur kan man känna sig utanför och ensamast i världen på en resturang full i folk och jordens underbaraste arbetskamrater? hur kan de kännas som att jag inte är med, jag bara är? hur kan jag grubbla över saker jag inte behöver lägga energi på? hur kan jag gå och vara så ledsen utan att veta exakt vad jag är ledsen på? jag vill ingenting, jag bara gör eller låter de helt rinna ut med sanden. det ända jag haft ro till att göra är att ligga och tugga upp mina egna tankar, de gör mig inte gladare, de får mig inte att berabeta dom, de bara blir att jag sitter i en cirkel, cirkeln går runt, allt glider förbi jag sitter i mitten och tittar på, blir påmind om allt. jag förstår de inte ens själv men de känns som att man blir våldtagen av världen å sen dör man.


WHEN WE STAND TOGETHER

på senaste har jag inte varit mig själv, jag känner mig arg, ledsen, besviken, ensam.e.n: förstår de jag jobbar så mycket hinner inte va med dig så mycket. har hamnat i en soppa som du ska ta mig ur eller in djupare i :)


2


du kom aldrig bli somebody i used to know,
du finns alltid molgan.

1i wake up to your sunset, its driving me mad, i miss you so bad. My heart is so jetlgged.

JA GÖRE, JAG FÖRÖSKER IGEN

dag 1: din profilbild med flest likes.
dag 2: personen som vet mest om dig.
dag 3: en viktig person i ditt liv.
dag 4: en bild som visar hur du mådde förut.
dag 5: dagen outfit.
dag 6: en låt som betyder mycket.
dag 7: åtta bekännelser.
dag 8: en bild på en tid du saknar.
dag 9: en gammal och en ny bild på dig själv.
dag 10: en bild från din förra sommar.
dag 11: bakrund på mobilen.
dag 12: en puss eller kram bild med dig och någon annan.
dag 13: några favorit citat.
dag 14: en bild du tycker visar kärlek.
dag 15: en bild som får dig att le.
dag 16: en bild på nånting du är svag för.
dag 17: en bild på dig osminkad.
dag 18: en bild på dig i bikini.
dag 19: din mobiltelefon.
dag 20: bilder på ditt/dina favorit klädesplagg.
dag 21: en bild på dig när du var liten
dag 22: din nuvarande profilbild på facebook.
dag 23: visa ditt rum.
dag 24: en bild på dig från din förra julafton och en från iår

HOMON ÄR FAGGOTS OCH BÖGAR ÄR BLÅ

den här söndagen som jag trodde skulle bli en bra skön vanlig söndag blev en helvetes dag. vakna vid halv10 men vi somna om till 13, då gick vi ut på nikkis morgon pink och sedan tillbaka för än mer degmode. fortsatte, blev rastlös, gick till linnea, fick damp, allt gick åt helvete, pappa gjorde mig tokig, min börs ärlong gone, är hungrig, kommer till slut hem till lövis, finns inge mjök finns ingenting, datorn bråka, allt bara kaosar. göra världen en tjänst och lås in mig när ja blir såhär. vem fan är åskguden thor? han har inte chans när mina fitthumör hoppar fram. inte ens du skulle förstå mitt vrede nu, thor, en påse skit.


NOW YOU'RE JUST SOMEBODY I USED TO KNOW

Now and then I think of when we were together
Like when you said you felt so happy you could die
Told myself that you were right for me
But felt so lonely in your company
But that was love and it's an ache I still remember

You can get addicted to a certain kind of sadness
Like resignation to the end
Always the end
So when we found that we could not make sense
Well you said that we would still be friends
But I'll admit that I was glad that it was over

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened
And that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger
And that feels so rough
You didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records
And then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know


RSS 2.0