ONE LIFE, ON CHANCE

asså har alla emosession nu eller vad är de frågan om? vår deppen har nog slagit många verkar det som. det blir man ju ännu mer ledsen över, iallafall jag. det tär på en för mycket att må dåligt men ändå får man inte tankarna i förnuft och gör något riktigt drastiskt för att övervinna ledsamheten. jag brukar råda alla andra till att göra det men jag får aldrig fingrarna ur anus och göra det för mitt egna mående. men ibland måste man faktiskt trava fram sitt alterego och bara tänka på sig själv, man behöver det ibland nä inte ibland ofta faktiskt. fast när jag blir ego så ger jag nog bara fan i allt och sitter hemma, det gynnar mig ingenting men det känns bra ibland och ibland så känner man sig ensamast i hela världen.


och jag vill färga mitt stackars hår till de emo jag är.


NOBODY WANT'S A BAD HABBIT

som jag sagt förut, allt som flyger måste landa till slut.
nu ska jag landa och sluta sväva i sånt jag egentligen inte vill ta tag i.
I act like shit don't phase me, Inside it drives me crazy, My insecurities could eat me alive.
det är true story, resten är bara lura mig själv dynga.
fuck är nu mitt svar till allt, herrå."never apologize for saying what you feel. 
it's like saying sorry for beeing real".


ROCK IN PEACE


 


HAPPYNESS

håller på att buda på läggan vi kolla på sist, fuck up fin! vill verkligen ha den hoppas den inte når fitthåret så den kan bli min!! hade varit så dröm och möjligen efter jag bott in mig å ser hur allt går ekonomiskt så vill jag köpa mig en hund! kan ju bli va en dröm som förblir drömmande men man vet aldrig i framtiden. lycka till till mig. hej

IF IT MAKES YOU HAPPY, IT CAN'T BE THAT BAD.

då har jobb abstinensen fått lindras men jag hade nog kunnat vara där i veckor med alla fina. jisses vad jag tjatar om jobb men ni förstår inte, det är feeling. hade inte något annat än att plugga planerat idag men de styrde ju pappa om direkt ska på en till visning idag! spännande. de är fan kul å glutta på lägenheter, blir än mer taggad å kirra en då. eller iaf flytta vi får se hur de blir med å kirra eller å renta. det var väl det nu ska jag slirva i mig kaffe och bara göra de jag är bra på= diego.


LIVING ISN'T FUCKING EASY

helgen har rusat förbi fast jag knappt gjort ett jävla skit eller ja jobbade kväll och bastade på fredagen och lördag sov jag till efter klockan två och agerade sedan sminkmodell till min kära syster som skall vara med i en sminktävling. sedan for vi ut en sväng tydligen var de så mycket raggers så de poppa upp på boken att de va "mini cruising" OMG SHIT! kunde inte bry mig mindre, så mycket mer värt å va deg. jag å linda for till vegas och hämtade kira och for till tunaloccos redan vid 23 tiden. idag är de ju då söndag och vi var på bilbingon, vilket sög, efter den så skulle vi ju träna men vi hängde bara vid dörrn och for till ormberget å tog ett varv istället, gjorde även hävningar, hopp och situps här hemma efter. vad är de för fel på mig? min mjödmage börjar bli mindre. vem ska jag dega med nu? å jag har även sjuk jobb abstinens nu, ska bli så jävla gott å jobba imorgon! och min mensvärk håller på att seriöst mörda mig, vill bara kasta mig å grina. vill bara att tiden ska gå fort fram så de får bli 21 nunununu, orkar inte med nation skiten mer. och inte å skriva mer skit heller, herrå.


TRUE STORY

Now and then I think of when we were together
Like when you said you felt so happy you could die
Told myself that you were right for me
But felt so lonely in your company
But that was love and it's an ache I still remember

You can get addicted to a certain kind of sadness
Like resignation to the end
Always the end
So when we found that we could not make sense
Well you said that we would still be friends
But I'll admit that I was glad that it was over

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened
And that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger
And that feels so rough
You didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records
And then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know
Now you're just somebody that I used to know
Now you're just somebody that I used to know

Now and then I think of all the times you screwed me over
But had me believing it was always something that I'd done
And I don't wanna live that way
Reading into every word you say
You said that you could let it go
And I wouldn't catch you hung up on somebody that you used to know...

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened
And that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger
And that feels so rough
You didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records
And then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know

Somebody (I used to know)
Now you're just somebody that I used to know
Somebody (I used to know)
Now you're just somebody that I used to know
I used to know
That I used to know
I used to knowIBLAND MÅSTE HJÄLTAR OFFRA NÅGOT FÖR SAKENS GODA

Torsdag, var sjukligt laddad för ett delat pass men min värk satte stopp efter första timmarna. Blir så ledsen och besviken på mig själv, men jag vet att jag inte kan göra något åt det, vänta på operation typ. Så jävla lame, jag älskar att jobba och mest av allt mitt jobb och att jag fått vinstlotten att börja sallad och sushibar. Den gemenskapen och dom underbara människorna förändrar en till något bättre. Går jag dit en dag då allt känns värdelöst så vänder det direkt! En för alla alla för en!ONE DAY THESE BOOTS ARE GONNA WALK ALL OVER YOU

halv sju imorse gled ja in och väckte upp besten, hennes första kommentar var: "tänkte just ställa om klockan till 8." jassså, det är en sån dag idag, jobbigt va?! tog en dusch och gick sedan å la mig å vakna 12 av ett samtal från en dampstork. hon å cash kom hit åsedan knalla vi tillbaka tills torstan, satt på mat å prat i flera år å surra som nå sär, helt otroligt skönt. älskar min stork! hemgången gick absolut inte som planerat men what to do när dom högre höjderna pissar på en? de va seriöst som om jag hade stigit ur duschen och kläderna bara droppa efter den stackars walken. älskar den människa som uppfunnit onepiecen just nu, ska bara ligga å fisa iden nu och plåstra om min lilltå som fick ta stryk på vägen, stackars missbildade fule fan.


å snart får ja byta knärt på min dermis, fyfan va läckert grabbar!


MY LOVE IS YOUR LOVE

måndag, chill arbetsdag, sköna arbetskamrater, dreamteam, you name it! kan ju också berätta att jag inte har färgat håret ännu och jag har egentligen planer på att göra det men jag stör mig inte på det, det är min omgivning som göre och jag kan ha kvar den hur länge som helst. mohaha. och jag har fått tid till operation in the nation nu, fett skönt men har ångest hur ja ska få ut alla örhängen, töjningarna, piercingarna. ouff, gör inte så mycket skit, man ångrar sig säkert sen. haha. nå nån jag är i tröttmössan å går nog å hänger mig nu förlåt menar sover, jaaaaassssåååå de är en sån dag idag.


å äntligen är du på hemma plan igen, så jag saknat dig morfar.
och imorgon efter jobbat kommer jag och klöserlös på sjukan. <3


SAMMA SAK VARENDA JÄVLA DAG

För femte helgen irad har jag tjänat storkova men ändå hunnit ta mig någon bira, de va fan gott. Bra helg, precis som back in the days, de va vi fyra förut och de va sjukt bra på den tiden. Ajja ska fortsätta se mina missade bb avsnitt och gå bums i säng sedan. Ha de på bade

WISE MEN SAY, ONLY FOOLS RUSH IN, BUT I CAN'T HELP FALLING IN LOVE WITH YOU


"de var bättre förr"


NOW YOU'RE JUST A BAD HABIT THAT I DON'T WANT


när jag kommer till mitt sinnesfulla bruk att tolka dom orden så kommer jag förmodligen blivit publicerad.
bibeln kommer vara liten efter jag fått sätta fingret på min ilska.


RSS 2.0