FÖRBJUDEN FRUKT OCH GRÖNARE GRÄS PÅ ANDRA SIDAN?

jag blir så gudomligt förbannat på människor som säger en sak och gör en helt annan. ska de vara så jävla svårt och stå för sina handlingar och leva upp till det man käcker ur sig? mitt psyke håller på ren svenska på att tilta. att lyssna på sån dynga får mig att vilja strypa nån jävel, nä int nån jävel typ mig själv för att jag är så förbannat dum i huvudet och slösar min tid på att lyssna på dyngan. nä nu mina vänner nu är det färdighaft.
 
bomben ticka över igår, jag fick ett breakdown, helt i onödan. det är ingen idé att göra en tupp av en fjäder av något som redan skett, får bara prenta in i min skalle att gräset är inte grönare på andra sidan och det är fuck up svinigt att smaka på förbjuden frukt. från båda hållen men en av er hade åtminstone stake att säga det ett år senare. ett jävla år, är det vänskap? nä jag är så glad att jag inte visste nå förns nu. jag inser bara mer å mer hur jävla dum och hur dum en människa kan vara. tack för det.
 
jag har iallafall fått lära mig att aldrig gå över till den grönare sidan och ens lukta på den förnjudna frukten. frukter som inte plockas får skall icket ätas. by the way gräset är inte ens grönare på andra sidan. tro är att inte veta och tror gör man i kyrkan och sist jag kolla så var du inte kristen men det gör mig inte gladare nu eller om hundra år. nu ska jag bara göra det jag är bra på, skaka av mig allt och ge fan i känslor ännu mera.
 
men av allt så lär man sig något, nu har jag lärt mig mycket på en front. jag lär mig hur man inte ska göra men hur man ska agera vet jag inte. lita inte på någon, för någon kan vara lika dum i huvudet som dom flesta. släppa in någon är nog det svåraste jag vet, någon så tätt in på och veta att det kan gå bra eller åt helvete. men istället spelar man defensivt och fuckar upp det ändå, men man måste våga satsa för att vinna eller vinna för att satsa igen. nä jag orkar inte formulera mig mer, orkar inte ens tänka på det mer även fast det är det ända som snurrar miljoners varv i mitt stackars huvud.
 
 
MVH. ForeverAlone Jens Agustina
Trackback
RSS 2.0